LEDIG

Ledig från skolan idag, Jävligt skönt om jag får säga det själv ! Det vill vi har mer av. Dock lite illa att det ligger precis innan Stockholmsmässan. Åker ju på söndag. Mkt kvar som ska fixas känns det som. Men men . vafan skit samma. har skickat mejl till lärarna och kollat med både dukning till bordet och mattor och shiet. Hoppas det fixar sig. Är typ FETT mkt just nu. massa arbeten i skolan. Det blev ju inte bättre igår när jag och malin fick vet vad vi skulle ha i naturen?! SHIET vi kommer dö. aja, men typ massa annat med..
Det blir helt enkelt för mkt ibland. Jag exploderar inom mig och det kommer ut i tårar. Vet inte vad jag ska ta mig till alltid.
Prata med mamma igår, Tack för att du finns <3
Allt jag är inblandad i vill jag ju vara. Jag tycker det är kul vill inte lägga ner.

Men ska måla klart Robins  tavla nu,. Bilder komner när det är klar, vilket är snart . Kanske idag ?! :)

National Treasure & Skilsmässofällan.?!

Igår började dagen 8.45 vid Tingshuset i Växjö. Vi skulle på studiebesök på Samhällen. Var ett fall om misshandel som togs upp. Var faktiskt mycket intressant. Så får se vad som händer nu. Man får reda på den i februari.
Efter det så hade vi inga mer lektioner utan skulle planera montern till Stockholms utställningen som är nästa vecka. jag och markus åker upp tidigare och sätter upp allting. Åker  på söndag. innebär att jag inte kommer att kunna skriva här på  typ en vecka .men kan nog läja ngn annan som kan skriva "lite mysiga in lägg" Fråga mannen som skrev det själv .  Simon ^^ haha . Aja iaf. Efter skolan kom jag hem . Ville fan gå på bio med folket i min klass bangade så ringde madde <3 Vi stack och såg National Treasure. Riktigt spännande och bra film . I LIKE IT :)

Igår missade ni väl inte filmen Alla älskar Alice ?! Gick iaf på kanal 1 igår. Om ni inte sett den så handlar den som Alice vars föräldrar skiljer sig efter att  hennes pappa har träffat en annan.han flyttar ihop med henne och barnens mamma bor kvar själv i deras hus. Genom alla konflikter med pappa så vänder hon barnen mot honom och använder barnen som "vapen" och hela tiden pratar hon ill aom deras pappa till barnen.
Jag vet själv hur det är att vara med om att ens föräldrar skiljer sig. Pappa flyttade ihop med en ny rätt kort efter och mamma bodde själv. Men tänker jag efter på mig själv nu när jag sett filmen så är jag glad ändå att jag själv var med om en så "bra" skilsmässa med mina päron. Dom var inte ovänner och bråkade. Inte framför oss barn iallafal. Vi kom alrig ikläm på det sättet. Med det känns inte riktigt som om jag hade den kontakten med pappa då. Visst vi hittade på massa grejer och sånt. Det är inte förrän nu dom senaste åren som jag verkligen kännt att jag har en jätte bra relation med min pappa. Jag kan precis när jag vill ringa till han och prata med han om vad som helst. Det har jag inte kunnat på samma sätt tidigare.  När jag var mindre  kändes det bara jobbigt att behöva åka fram och tillbaka mellan ens föräldrar. Kände sig lite som en resväska som flyttades hela tiden. Jag ville ju inte heller göra pappa besviken genom att jag inte alls vara där. Men idag är jag glad att jag verkligen har en så bra relation med min pappa :)


Men nu ska jag snart ner till Willys och läma lite papper. Se om man kan få ngt sommarjobb där kanske. Sen skolan. träning ikväll och imon är jag ledig. FETT SKÖNT :D
Vill meddela med att min dator inte är vid liv än. Farfar kände lite folk och som kanske kunde fixa det :)
PUSSHEJS ;D

RIP MIN DATOR

blev ju ingen uppdatering från gårdagen. Har en anlednign !
Min dator har ballat ur. fungerar inte alls. troligen typ ngt fel i ström grejen. Så är datorlös nu ett tag, fåse om man kan låna brushans dator lite då och då kanske, om man har tur.
Farfar ringde innan och sa han kände någon som kanske kunde ta en titt på skiten. TACK :D

Slutade tidigt idag som vanligt. kvart i tolv dvs :D åkte ner till banken och fixa lite sen ut till farmor. Sen åkte vi till Bror Pehrsson i Alvesta. Aldrig varit där innan och farmor ska köpa ny soffa så hon behövde lite smakråd.
Kom hem och målat en del på robins tavla. snart klar ! känns bra faktiskt. Men ska kolla mailen lite snabbt  sen sova. Godnatt

Stranded Love

Hittade ju Melody Clubs skiva igår, signerad och allt. Den spelas duktigt nu. Själv igen Robin och simon kom hem från pappa på morgonen men lämnade mig och åkte till Emmaboda kommer ikväll. Även mamma kommer senare ikväll. Men nu ska det hända grejer här asså. Har burit ut soffan i garaget nu och dags och börja möblera om i rummet. Kommer nog inte bli klar idag, men ska försöka få igång dator senare, måste dra om alla sladdar och sånt. Men ska försöka fixa det idag så man kan uppdatera var som händer här på Kampen ;)

Efter regn kommer sol.
En sång jag lärde mig på Östregård i mina yngre år. Var väl lekis eller nått. Vaknade till solskren idag på morgonen. Tittade ut och himlen var blå ! det har ju inte hänt på länge den senaste tiden, har ju regnat och blåst konstant i typ 300 år. Har till och med solen strålande i ögonen just nu, sitter här och kisar och njuter av känslan och tanken på att våren och sommaren är på väg!


SEX AND THE CITY

yepps.. detta tjat om mitt eviga sex and the city är nu slut. Såg sista avsnitten nu och man kan ju inte bli annan än lite lessen i ögat och deppig. vad ska jag göra nu om kvällarna lixsom ?!
Thats the big question. Låg i soffan och mös till säsong 6 med mina nybakta muffins. MUMS.

Men men kl är nu typ 3 och kanske dags att tänka på och krypa ner i sängen, fast är iof inte ens trött. Men behöver det, ska nog gå runt sjön imon tro jag. Undra om bibleoteket är öppet ;P behöver låna 2 bäcker nu.
Lasermannen, eftersom min samhällslärare rekomenderade den. Han sa att den var as bra o så. tänkte det men nu att jag skriver ju ett arbete om den så, kanske ska läsa den. fåse. Ska även se om jag kan få tag i SEx and the city Boken. Se om den är lika bra som serien. Men det får jag ta imon , ska försöka sova nu , Pusshejs :D

Last season

Fredagskvällen tillbringades på party under temat  "Tusen & en natt".
Började hemma hos Lisa, fixade sminket och turbanen sen tog vi taxi till Emma. Efter lite plockmat , trevligt folk, några San Fransico's & gympasnack så kom man hem efter en trevlig fredag kväll (:
Vaknade ensam idag. Mamma är iväg och Robin och Simon hos pappa. Har inte gjort ett skit idag, var lite slö efter igår tro jag allt. Men okej jag erkänner blev lite singstar för mig själv. Fixade en stor talrik med glass,grädde maränger you name it , slänge mig i soffan och laddade upp med Sex and the City season 6. ♥ Ojoj. lite deprimerande att jag bara har enstaka avsnitt kvar. Vad ska man kolla på sen lixsom ?!
Jag ska dra igågn en gammal skiva och städa i köket och baka muffins, sov förlänge idag så kommer somna sent känns det som. Kommer nog bli en lång natt. Får börja möblera om imorgon istället.

"Everything happends for a reason" och "När en dörr stängs så öppnas en annan". Men jag har då inte märkt att ngn dörr öppnats. Jag står ju fortfarande kvar på samma plats. Hey, ska det alltid behöva vara såhär ?
Det behöver inte endast handla om "the big great love" lr ngt sånt, utan vänner. Allt som händer har en mening. Tror inte riktigt på det asså. Människor förändras. Har förändringen skett så tror jag inte att det kommer bli som det någon gång var igen. Det ligger i det förflutna. Det enda man har kvar av det är minnen. Riktigt bra minnen. Men tror dock inte att det kommer bli så många fler. Fast man vet ju aldrig, men det känns som om det är rätt kört nu. Ibland känner man ändå att det finns hopp att det kommer bli bra igen, men när vi väl står där och man känner, -Nej det kommer nog inte de.
Hur gör man för att ändra på den känslan ?



förlorade bara en gång iaf

Jag var ju redo för min förändring idag. Jag skulle ju vinna 1 miljon ju.

Gick ner med min cykel och Malin efter samhällen och sprang in på H&M och skulle hitta lite guld grejs tänkte jag med den sket sig, köpte presentkort som jag skulle. Sen skulle jag dra hem, höll ju nästan på och glömma min lott. Så ställde cykeln och gick in till Pressbyrån, tog en Mintrulle och en lott. Sparade den lite i fickan ;P Ville ju inte skrapa direkt , var tvungen och hålla lite på spänningen, hade ju ändå 1 miljon där ;)
Kom hem slängde av mig alla blöta kläder och började skrapa.. Sekunder senare så , FAN, ingen miljon idag inte. Får vänta till nästa gång.

Jag var redo för förändring. Men förändringen var tydligen inte redo för mig.


FUCK

lasermannen idag igen, palla inte men ska göra klart det hemma ist, har inte så mkt kvar nu, känns rätt skönt ändå. Fuck asså ,seriöst jag hatar matte nu, funderar fan på och hoppa av.. Fatta nada. ngt matte snille som kanske kan hjälpa mig så jag får G iaf :O ?!

Hur långt måste det vara till din lover för att ett förhållande ska vara ett distansförhållande ? Det fiinns ju inget bestämt att distansen ska vara precis 1 mil, eller 10 mil för att kallas distans.
Ska det vara så att det ska vara så långt att det inte är värt att åka dit och hälsa på över en dag, eller ska de vara en kort biltur.  Tänk egetnligen om du sitter och pratar med din vän och hon/han säger tex " trivs så bra i mitt distansförhållande". Men hur ska man då veta om han kanske bor i staden som ligger en liten bit bort. Eller kanske andra sidan landet. En bra fråga .. får nog tänka lite mer på den faktikst. Vad säger du själv ?

förändring ?!

har väl inte så mkt kul och komma med idag heller ;P Slappaste inrednings lektionen idag asså.. Shiet ganget vi måste börja tag tag i vårat rum asså. Kommer inte bli klart detta seklet annars. En skärpning där ja.
Sitter och gluttar Sex and the city idag ungefär precis som vanligt. Händer inte för mkt just nu asså. står rätt still. Händer inget nytt spännande, jag vill ha ngt nytt, det måste hända ngt snart här annars går jag under vafan.
Det är samma sak dag ut och dag in. Jag vaknar, går till skolan kommer hem antingen träning lr plugg lr ngt annat, sen käkade lite sen sova, samma sak igen dagen efter . jag har tröttnat på detta nu asså.
Känns lite som den filmen, Trueman show. ni vet. Där är det alltid samma sak. om jag kommer ihåg rätt (A) nej men ni fatta vad jag menar. Jag vill ha förändring, tex imon, jag ska köpa en trisslott och vinna 1 miljon!
Ja det ska jag banne mig göra!  Vi får väl se imon ! Om det händer ngt kul ELLER inte.

Trust me

fortfarande inte riktigt bra, vet inte vad det är. Har ont i magen hela tiden, Halsen mår inte heller för bra. Men kör på nellys knep . HONUNG <3 Hoppas det blir bättre iaf.
Visade sig att den konstiga lekitonen jag missar idag var Natur kunskap. Lite illa att man missar första gången.

Radio 5 har räddat min morgon, Itunes har fått spelet och cpar så lyssnar på Pojkarnas radio nu.Lyssna in dom !
Vardagar från 8 - 18 tror jag det är ! :)


Verkar inte som om hon tror mig, ingen annan vet väl hur jag känner bättre än jag själv ?
Men jag kan inget annat göra än att säga hur jag känner, hon får väl tro mig om hon vill eller inte. Jag kan inte bestämma över henne. Men litar hon inte på mig så finns det inget jag kan göra.


Ska försöka lägga snart igen, känns som jag sover hela tiden.

Film, film och åter film

usch , hatar och ligga hemma när man mår piss asså. Vet ifasiken vad det är för skit men men . Hoppas det blir bättre imon, orkar inte med en sån här dag till. Snurrar i hela skallen om jag är uppe och går så har legat i soffan och kollat på film hela dagen ,
Kollade på Good Luck Chuck, I am Legend, i Know who killed me ,Aladdin & Just my luck. med andra ord en ritkig ffilm-dag . Kan ju rekomendera att se I am Legend och Good luck Chuck. Riktigt bra filmer :)
Jag kan ju säga att det I know who killed me var bra till en början, men i slutet när hon skulle hugga handen av mördaren och börjar  lite småfjolligt skrika f*uck you , då kunde jag inte hålla mig. Började asgarva :P haha
men men , ska sova nu, se om man kan bli lite piggare imon , har ngn ny konstig lektion imon , illa om man missar första gången ju.

Engelska

har engelska lektion nu, det var ju engelska lektionen som gjorde att jag från början startade denns bloggen. har iof tagit bort alla gamla inlägg men men. Så var det iaf.
Ska skriva en tradig uppsats om man vill vara känd eller inte och varför osv. Det känns som man gjort det en hel del tidigare i skolan.  Kommer inte på ett skit . skrivit det gamla vanliga .

Det skulle kanske va kul och va kändis, men  det som är negativt är nog att man inte får vara ifred när man vill, Det finns alltid fotografer som följer dig var du än går. Går du ut i tex en träningsoverall så blir du utsedd till " sämst klädda" bla bla bla..  Man har nog alltid sån press på sig. Rubriker osv osv .
Men hade det alltid varit som en bra saga. JA, ni vet som det är på film så hade man nog inte bangat asså.
Men som man alltid säger. Film är film.

Nelly sitter jämte nu och försöker komma ihåg vad hennes blogg hette ;) Lycka till Bejb :D haha

Ska fortsätta skriva nu, om jag kommer på ngt annat, Ska gå om 20 min, farmor kommer och hämtar mig kvart i typ . Sen ska vi åka till Ikea och kolla lite :P Jag måste hitta ett nytt Databord. Ska ju fixa till lite i mitt rum.


out with the old

Party igår då , vilket blev en riktig succe :D fasiken jag hade as kul . En kväll med bästa tjejgänget, alcoholhaltiga drycker, en del suck'n blow och jaa .. Massa massa mer :)

Blev träning idag med tjejerna , måns kom och var lite tränare med. Friståendet börjar ser riktigt bra ut nu , ''
Keep up the good work girls ;) EFter träningen så beställade jag och madde pizza och tryckte i oss MUMS :D
Madde stack på träning och jag till mitt Kaos rum. Rensat hela jävla garderoben. har nog rensat bort 4-5 STORA kassar med kläder. så nu är det fett tomt. Men har lite kvar så ;P tur de^^
Känns bra iaf . Imon slutar jag skolan halv 12 och sen kommer farmor så ska vi till Ikea.
Men sova nu iaf ;P 
GOSH sms-terror från smurfen ^^


Nellsan

Sitter hemma hos nelly nu hon duschar och jag NJUTER av mina kinapuffar <3
Elin ringde nu dom är påväg :D Kanske dags och va lite social då ;)

PARTY IKVÄLL :D as kul , laddad till tusen  !


Saturday

hade damp igår. BLoggen cpade som vanligt. Så gav upp efter ett tag . därav ingen in lägg igår.

Hinner inte skriva så mkt just nu heller. Ska snart till Ulriksbergsskolan och ha lite fristående träning med gymnasterna och senare till Nelly för och fixa till oss innan kvällen :D
Hos nelly kommer även Sofie Esme Elin och Jenny och vara ;D Girls get ready ;)
Sen vid 6 tiden drar vi till Ör för och partaja loss i klubbstugan- Malin och Fia har 18 års fest !: )

See yaa folks :D

Colour

Hade min sista religionslektion idag. För alltid! Never more in my life. Typ.

Kändes bra faktiskt , eftersom det riktigt inte är min starka sida.      

Iaf, hade en bra samhälls lektion efter det, började med att jag fick tillbaka mitt prov som vi hade innan jul, MVG. Najs lr hur, blev lite glad, det höjde min dag.

Efter en toppen lektion med samhäll så  hade vi matte , vilket just nu är skit svårt , fattar ingenting, känslan är just nu att jag bara vill hoppa av. Hade lätt för matte innan men det verkar ha gått helt åt skogen. Aja. Har prov i dekorativ måleri imon. Ska plugga senare. Men iaf satt och läste igenom häftet som vi har prov på och det är massa färgbladningsrecept osv och färgernas betydelse. Började tänka lite smått då.


Röd står bla för Manlighet och Blå stor för Kvinnlighet.

MEN när barnen är små är det ju så att på en liten flicka så sätter vi ju rosa kläder medans på pojkar så klar vi på dom blå kläder. Hur kan det då vara så att det är tvärtom på betydelsen ?

Och hur kan färgen egentlinge spela SÅ stor roll att om man byter kläder på bebisarna så att pojken har rosa och flickan blått och lägger dom jämte varandra och människor inte vet om det så pratar dom till flickan på ett nätt och milt sätt medan till pojken så pratar man till honom med en mörkare röst.

Varför är det så stor skillnad bara för att man byter färg på kläderna?

Måste man då ha blå kläder på ett barn för att det ska behandlas som en pojk och tvärtom ?


skolan

SItter i skolan nu, Samhälls lektion , håller på med brott och straff nu. Ska Skriva ett arbete om Lasermannen.
Såg att Brushan var här och skrev lite igår :P haha Stavfel stavfel stavfel :P mouhaha

men ska jobba på lite nu.. skriver ikväll kanske ;)

Herr Simon Fherdigh

Dudes, jag råkade ju då "hitta" saras lösen ord, Har inget kul för mej så jag får ju lägga in en mysig text. Och eftersom det är sent och jag är trött så finns det nog ett och annat stavfel. Dagen har då varit lång och seg för jag har bara degat i både skolan och hemma. OCh var igentligen sjuk men hade en vedovisning så man fick ju ställa upp för grubben fään. Sugen på å sova, får väl försöka leta upp detta lösen ordet igen, har redan glömt vad det var. 
Gunatt,

I huvudet på ...

Carolina Gynnings egna program hade ju premiär idag. Var tvungen och kolla faktiskt. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det, men visst när hon smäller av sina störda kommentarer så kan man ju inte hålla sig för skratt.
- Jag har aldrig stekt falukorv innan , - Släng dom mjukt.
haha jaa lite småroligt. Får ju hoppas att Henke kollade in sin största idol ikväll då.

Varit lite segt idag. Skolan till 3 tiden sen Dacke kansliet vid 4. Finns ju en hel del och göra där nere. aldrig slut på jobb. men men..

Känns inte som jag har så mkt och skriva om idag, har inte riktigt tid heller , är sjukt mkt i skolan denna veckan nu.
Onsdag: Cad-prov
Torsdag: Matte test, Religions arbete klart, handelsarbete klart.
Fredag: Prov i Dekorativ måleri,

Men man får se fram emot helgen , Malin har ju sin 18 års fest. Ska bli kul (: Partaja loss lite med ganget!


IVÄ

sitter i skolan nu och letar lite inspiration till ngt jag ska göra nu.
Vill göra en lampa men har inte fixat grejer riktigt än så kunde inte börja idag.

Men har hittat sjukt snygga grejer, Funderar på och göra en sänggavel som jag kan sätta upp dirket på väggen. SKIT SNYGG se själva :D
Kommer nog mera bilder senare på lite grejer ;)


 

http://www.myricadesign.com/


favours

- Can I borrow your .... ?
- Can you help me with.. ?

Nya trenden 2008 är Snälltrenden. Slut på allt 2007´s dissade och taskiga kommentarer och inte hjälpas åt och ställa upp för varandra. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ex jag frågade min bror om jag fick låna ngt av han direkt fick jag svaret nej rakt i ansiktet. Förstår inte varför. Fick då svaret därför. Varför inte va lite jävla snäll och låna ut ngt. Du vet att frågar du mig ngt så ställer jag upp.
Men då vet du till ngngång du frågar mig om ngt svaret du kommer få är dirket NEJ!
För det verkar ju inte spela ngn roll hur mkt man lånar ut till dig eller gör saker så verkar man ju inte få ett skit tillbaka. men bra då vet jag, fine.

"Behandla andra som du själv vill bli behandlad"



 


Kalmar

Idag så jäklar, vaknade tidigt och fixade allt gick ut för och vänta på Måns, som skulle komma kvart över 8, kvart i 9 hade fortfarande ingen kommit så Helena kom och hämtade mig så körde vi mot Kalmar. Fick tag på Måns pappas hemnummer och fick tag på han. Jag väckte han då! Ungen hade försovit sig. Så han fick köra själv till Kalmar. Vi kom dit iaf och släpade in alla grejer i Gymnasten och sen drog träningen igång. Träffade ju Robert :) mkt trevligt, han var även gästledare precis som Måns. Tjejerna tyckte det var uppskattat ;) haha.
Efter en hel del träning i grop osv så blev alla tröttare och segare. Hade skit kul och det tror jag tjejerna hade oxå. Tiden går fort när man har roligt. Och det hade jag! Tror vi åker dit igen ;)
Vid 4atiden skulle alla gymnaster åkt hem men eftersom Madde envisades om och köra salto ner i gropen så varju alla såklart tvunga och va kvar och kolla in henne. Men efter MYCKET tvekande så sket hon i det.
Jag Måns Robert & Madde stannade kvar ett tag och pratade och fjollade. Sen åkte vi till Donken och vidare hem till Växjö. Fyfan. fotsvetten i bilen på vägen hem var dödande, trodde allvarligt inte att jag skulle överleva turen hem.  Madde och jag åkte och hyrde film o kollade och pratade i ett antal timmar nu ikväll, Känns som vi inte ses alltför ofta längre gumman, Borde ses mer utanför träningarna!
Nu är man hemma och lagom trött, ska ta mig en dusch och sen sova som en stock. Träning imon med tjejerna igen. Undra hur många av dom som har dödande träningsverk ?!



Changes ?

Jag tror att vi är rädda för förändring. Vi vill att det alltid ska vara som det alltid har varit, det är så man är van att det är och vill att det alltid ska vara. Även om en förändring kanske kommer att resultera i det bättre så är det inte så säkert att man vågar ta det steget mot det bättre då man vet att man förlorar det som alltid varit. Även om man inte orkar, det är tufft och hårt. Men man kommer ingenstans om man inte testar och prövar. Visst det kan gå helt åt helvete, men heter det inte "man lär sig av sina misstag" ? Man kan bara ta nytta och lära sig att det som hänt, se till att det inte händer igen. Våga ta steget till att förbättra det som redan är bra.

FIKAFLICKS (:

Efter att jävla gymnasiebussen åkt förbi mig i morse så kom jag till skolan (sent som vanligt ;p ) hade två lektioner sen var dagen slut. Så borde det va varje dag ;) Skulle Gillas. Drg ner till stan med ganget sen och födelsedagsfikade med Malin. MYSPYS. Käkade ju årets första Semla. Syndande lite därja. men vafan , nära vänner fyller inte 18 varje dag. haha. Efter en stund gick Jenny och Elin och då började Våran 2008 lista ta form. Ja det blir nog ett najs år ;) MOUHAHA :D Sen kom Becka och vi gick till gina jag köpte två tröjor, intressant va ;) på rean faktiskt ^^ aja iaf , tog bussen hem till mig och chillade och pratade. Sen skulle jag ju träffat Viktor med ikväll men ska ju som sagt till Kalmar imon så var tvungen och fixa musik, uppvärmning, svingprogram och massa shit så kände det att det blir nog lite tajt, Men Vickis! vi tar film snart! :)

Nähe ska bränna skivor nu sen sova, upp tidigt imon, Måns kommer kvart över 8 och hämtar mig :P Först till katedral och samlar ihop gymnasterna & sen drar vi mot Kalmar :)

PUSS

ARN!

Idag skolan, segt. Var och käkade på Pastabaren på lunchen och efter det så fick jag as ont i magen så gick hem efter Samhällen, missade bara matten. Fick inte reda på mitt prov idag heller. Attans. haha
Kom hem och tog en ipren och gick och la mig, mamma väkte mig vid 5 tiden för vi skulle ju på bio vid 6 typ.
Såg Arn. Riktigt bra film faktiskt , jag trodde det mest skulle vara en killfilm full av krig osv. Men det visade sig att jag hade fel. Tveka inte, se den !
Kom hem så kvällen har blivit till och planera lördagens uppvärmning osv. Letar musik för fulla muggar.

Imon blir det först lite mys med flickorna , Malin fyllde ju år idag så :) Sen Träffa Becka och mysa lajte. Längesen jag träffade henne så det ska bli kul! Senare på kvällen blir det film med Vickis. förslag på bra film?

Men sova nu, skola imon. SKÖNT slutar halv 12 lr nått sånt :) Wiiie

Skolan is back

yeppyepp den är tillbaka.. Fuu.gillas inte, fast det var ganska najs och träffa alla igen faktiskt :)
Det var ju inte bara skolan som började idag, började även träningen med mina små gympisar. Skönt och komma igång med allt igen, kommatillbaka till det riktigt livet där tiden bara springer iväg.

Jappsi, vaknade tidigt idag och tog bussen till skolan. HAHA jag som tjatar om allt jag ska börja motionera mer och tar bussen till skolan GREJT!
iaf efter skolan så var jag tvungen och gå ner i REGNET till stan och köpa ny foundation. Var en mkt söt tant där med som ocå skulle köpa foundation HAHA kan inte sluta skratta. Ni skulle varit där!

Sen eftersom jag inte käkat ngt idag så gick jag till Ica och handlade lite.
För 26.50 kan man få 1 Loka, 2 bananer och 2 clementiner ELLER 2 snickers, en kexchocklad och en mars. Det roliga var att när jag betalade mitt nyttiga mellanmål och killen bakom skulle betala sitt godis så kostade det lika mkt , lite komiskt tyckte jag, kände mig lite duktig då iaf.

Men ska göra en kopp te och kolla lite Sex and the City

SKOLA

aaw.. KILL ME .. Ska gå till bussen snart , pallar faktiskt inte cykla idag :P har ju redan gjort morgonens ansträning genom och gå upp tidigt tidigt ! Var faktiskt lite pigg idag. jag blev riktigt chockad. var uppe med Rix Morgon Zoo idag kl 6.00 !!!! Tänk er .. har jag nog inte varit med  om på länge den sista tiden
Men ska packa klart det sista nu sen då. Pusshejs :D

Sex & the City

yepps.. som rubriken, det är vad min dag har bestått av. Faktiskt rätt bra start inför skolan imon. CHILLA sönder!  Det tycker vi om . haha. Skulle varit lite duktigt idag och gått runt sjön med Malin ju. Men hon mådde inte bra och åkte hem efter körskolan och jag satt vi datorn ist. Plus att det faktiskt har regnat ute hela dan, Känns inte så kul och asa på sig massa kläder och gå då.. Har iaf inte varit sådär sjukt onyttig iaf. käkat massa frukt idag . STOLT :)
Missade ju och blogga igår, men håller ju på och tömma hela datorn till nya hårddisken, så jag vet inte min dator fick nog panik och cpade sig totalt.. jag gav upp stängde av skiten och gick och la mig.

Imon är det skola igen . Fyfan.. pallar verkligen inte , vill ha 3-4-5-6 veckor lov till och bara vara .göra det man vill.. Visst det känns skönt att komma tillbaka till sitt riktiga sociala liv imon med lite kul folk osv. Men allt plugg är man ju inte så sugen på. Okej det är onsdag- torsdag-fredag och dessutom slutar jag tidigt på fredag 3 dagar till helgen. Känns ändå rätt stabilt, ska nog kunna överleva första veckan iaf ;)
Malin den lilla råttan ;P hon fyller 18 på torsdag. ÅÅH jag vill bara ha den 17 april just nu. en helt ny värld öppnas ju. Inte bara det att man kommer in lagligt på krogen utan massa annat med.
Tänk och svara på frågan hur gammal är du ?
- 18!
Jaa, tänk egentligen för några år sen var man 7. Då hade man inga problem, då var det kul och gå till skolan . Min motivation är helt borta just nu.
Lördag spenderas iaf i Kalmar i gymnastikhallen med mina små gymnaster och annat trevligt folk :) Längtar lite faktiskt.

Men som sagt Kungsmad imon kl 8.00 kanske borde tänka på och sova om en stund.

Grisar ska inte ha roligt

Ida sov ju här inatt , blev lite singstar och så igår, film bland annat. Kollade även in Emil & Griseknoen på morgonen. Mormor och morfar och hälsade på. käkade middag och sånt.
 Nu ikväll blir det Paradiser på tv 4 kl 20.00. Längsen man såg den så, kommer ej ihåg om den är bra lr inte.

Okej det är mörkt ute men ändå känns det mkt ljusare nu på ngt sätt, man vet att det är på väg och bli sommar och hela baletten, jaja ... det är ett tag kvar men ändå. Jag längtar sönder iaf !
Nellsan och jag gick ju runt sjön igår och vi pratade en del om framtiden att lixsom tänk, nu är det sista terminen i 2an, sen är det bara 3an kvar ett år sen står man där dagen efter man gått ut skolan och har ingen aning om vad man ska ta vägen.. Kanske har man ett jobb kanske inte. Funderar över om man ska flytta ngn annanstans eller stanna kvar här. Kanske vill man ut och resa och se sig omkring. Shit det går fort.  Snart står man där.
Tänk nu vet man att efter varje lov osv så vet man att man har sin skola att komma tillbaka till och alla kompisar osv. Men sen då har man inte det, man kommer itne kunna träffas varje dag och någon flyttar dit och ngn annan flyttar dit. Helt plötsligt kanske man står där ALONE.... Känns sjukt läskigt och tänka så.
Men vi kom fram till det att det är nu man skaffar vänner för livet. Vi kankse inte kommer att umgås hela tiden efter vi har gått ut skolan , men om några år kanske så kommer vi ju förhoppningsvis vara lika tajta som vi är nu.
Friends for life !

...

Var duktig idag faktiskt , jag och nelly gick runt sjön i förmiddags:) I kylan , jag lovar ni hade bangat direkt , men tuffingar som oss står emot allt :P haha. Efter en bra tag i kylan så kom jag hem ,
käkade lite frukost och sen tog ett varmt bad! Uppskattat, skönt var det, få tillbaka kroppsvärmen ;)

Mamma och jag åkte och stor handlade på Willys och mamma tvingade mig och köra hem bara för att hon skulle få känna hur det var och ha den där lilla knappen "rump-värme" på i bilen ;P för den fungerar tydligen bara på passagerar sidan. haha tycker jag var lite roligt.  Kom hem iaf, så kom Ida , kusin och bjöd på fika och stannar över natten , blev till och kolla på Rattatouille nu ikväll och är just nu mitt uppe i pausen på sagan om de två tornen.
Kanske dags och återvända till Tvn ändå ;)


oplanerat , I like it

som sagt, jullov - melike !
Gillar när allt är bara oplanerat och slappt, har inte ens varit utanför dörren idag,  känns lite depp men vafan. Ska gå runt sjön imon har jag bestämt !
Är mkt jag borde göra nu dessa lediga dagar, men blir ändå aldrig att man gör dom . Har bland annat två arbeten som ska vara klara. sen ett handelsarbete som ska pysslas klart. Ska även måla klart Robins tavla imon närmsta tiden. Ja en hel del, och det är om jag tänker efter bara en liten del av allting.

Varit en skön hemma dag som dom flesta av mina lovdagar, Puzzlade klart mitt puzzel och kollat hela säsong 4 av OC. vill ha mer oc! Har till och med fått mamma helt inne i serien nu , lite kul faktiskt :P haha

Men ska plocka iordning här lite sen blir det antingen lite Croc eller ännu mer OC ;)
Seeya 


jullov

kan det inte alltid vara såhär? Jullov, i just love it ! Bara kunna göra vad man vill om dagarna osv. Nu har det ju till och med kommit lite snö, det är ju inte förräns nu man börjar få lite julkänsla.. fan att den redan är förbi då.
Fast okej, tänker jag efter så vill jag hellre ha sommarlov än jullov.

aja, skulle fikat med Amanda idag, men hon vaknade upp med feber så det sket sig. får ta det en annan dag ist.
Blev en lugn och skön slapp dag med Sex and the City och OC. Kollar faktiskt på säsong 4 Oc nu. Tog en liten paus i mitt puzzlande. Andra puzzlet denna veckan ;) De ni, haha

men ska återgå till det jag påbörjat . 


SHOPPING PÅ HÖG NIVÅ ;)

Åkte till Jönköping idag med mammsen, robin och hans mates skulle skaeta lite så jag och mamma passade på och gå till A6 och i stan. BLev ju en del shopping om man säger så ;)



Köpte:
Hello Kitty tjocktröja
En klänning
En grå tröja lite längre modell
En mörkblå T-shirt
knästrumpor
trosor
smink

Ja, det blev en del ändå, Tänkte att jag skulle träffa Danne när jag ändå var där juh :P
men han dissade ju sönder mina sms ;P Taskis som inte svarar ^^ haha

Ska kolla på Ratatouille nu iaf :D SÖTASTE filmen !
SOVGOTT :D


nyårsdagen

vaknade med huvudvärk och lagom trött. Blev ju riktigt lyckat igår asså, jag hade fett kul :)
mjukiskläder på och sen städa upp allt efter igår sen vidare till Dacke kansliet på "vårmöte". man var ju såå pigg asså. jappjapp. kom hem så kom nelly och malin på lite efterdagen mys med kex, ost och melon MUMS !

Chill kväll idag, pallar ju inte direkt göra några större ansträngningar. Ska kolla Rått-filmen nu det är SÖTAST vafan :D laddar även ver Oc alla säsongerna nu :) så det blir en oc vecka,  som jag ser fram emot!

Film nu då sen sova ;D GOD FORTSÄTTNING ALLA :D

GOTT NYTT ÅR !

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA :D

hoppas att 2008 blir lika bra som 2007 har varit.