GOTT NYTT ÅR!

hemma nu från lite panikshopping. hade ju verkligen inga kläder alls till ikväll så var nere nyss på stan och fixade allt :) så ikväll blir det en lila klänning och höga svarta skor. kommer bli as najs! 

pappa kommer nog när som och lämnar bilen och sen så vid 3 så åker vi från stan ut till kosta och fixar hos hos jenny och taggar  lite inför nya året. sen så åker vi till smedby på middag och sen frammåt kvällen in till kalmar och partajar assen av oss! :) kommer bli sjukt najs!

till er alla

GOTT NYTT ÅR!



årets näst sista dag

hej på er!
ligger just nu i sängen och käkar lite frukost och bloggar lite. ska snart ut och gå ett varv runt sjön, börjar jobba sen kl 15.30-20,30. fram tills dess blir det nog ganska lugnt, ska ringa jenny med innan och planera morgondagen lite.
åker till Kalmar och firar in det nya året där. Ska bli kul och göra ngt annat. eftersom jag alltid varit i Växjö annars. man gör alltid samma sak, typ. Lite roligare nu när man är 18 med så kan man ju faktiskt gå ut med. 
men nu iaf, käka klart och sen klä på sig lite och ut och gå! 

morning sunshine

precis nyvaken, blivit telefonterrad nu och kan inte somna om..
iaf, idag städning och gå runt sjön. Ikväll då blir det myskväll med maddeälskling!
nu blir det sex and the city night men mat från koh thai och en jäkla massa mys :P haha. can't wait :)

vad gör ni idag?


abba singstar

hemma igen från ingelstad, varit och rivit lite tak, käkat god mat och sjungit massa singstar Abba.
hos pappa blev det fika och även singstar där så halsen har gjort sitt idag. haha.

nu blir det väl till och kolla lite one tree hill och sen sova. Så sjukt skönt och inte behöva gå till skolan imon.. är ju faktiskt söndagkväll nu. så imorgon blir det städning och ska nog även gå runt sjön faktiskt, kanske simma lite?! men det är nog as mycket folk i simhallen nu på lovet? fåse lite.

godnatt iallafall!

julafton nr 2

godmorgon
nu ska vi snart åka till pappa, ska ut och ha julafton nr 2, stannar och fikar lite och sen delar ut lite julklappar ;D
efter pappa så åker vi ut till ingelstad och börjar med mitt projektarbete ;) ska riva taket idag i källarn.
mer om det senare, nu väghult.

willan...

yes, det är där jag spenderat min dag, jobbat idag från 7-16. det var GANSKA segt och stiga upp i morse vill ja lova!
men tack folket för en kul kväll igår! Var på Barca som sagt.. och jaa.. helt okej sista halvtimmen:P när det faktiskt var folk där! men njaa.. i framtiden satsar vi på oleo Nelly?! hehe.

nu då. hmm. ska fixa mig ordning lite och sminka på lite och sen så lista ut ett sett och komma till lisa.
ikväll är det "stugmöte" med Emma & Lisa, först käk hemma hos lisa och sen lagerlunden kanske?! Något blir det iaf. trevligt värre!  så dags och pysa. uppdat, kommer NOG under natten :P


måste verkligen göra något med mitt hår!! NU!

home again

tillbaka i Växjö efter en julhelg med släkten. Skönt och bara ta det lugnt om dagarna och inte göra någonting. Förutom Julafton då, massa mat, kalle anka och julklappar osv. så som det ska va!
julklappslistan, fick bla en morgonrock, one tree hill boxar, pengar,  ljuslyktor m.m har nog missat ngt men men :P hehe

nu iaf, ska jag börja fixa mig lite, ska ut med massa folk snart. Jenny fyller 18 idag så vi ska fira henne. Blir nog Barca. fåse hur det är idag, om det är bättre än i lördags :P hehe. aja. fixa nu. hörs!

dan före ...

yes. ska fixa det sista nu och snart så åker vi mot älmuhlt och stannar till fredag.
ganska lugnt idag hittills. fixat håret lite och sådär. ska slå in den allra sista julklappen.
återkommer under dagen. har lite och pyssla med nu ;)

jag är så sjukt sugen på...

tänkt dig nu..
slänga ihop massa kuddar och täcken och madrasser osv och ladda upp med massa onyttigheter, glas, godis osv och sen slänga igång en sjuhelvetes massa filmer eller en serie och bara ha en mysnatt. 

det vill jag ha, NU


tänd ett ljus

sista advent och bara 3 dagar kvar till julafton. Alla julklappar klara,känns skönt!  slippa stressa in i det sista.
hmm helgen då, robban kom igår med tåget vid 18 tiden och sen så åkte vi hem hit och kirrade lite och sen åkte vi till Hasse och spelade Guitar hero. hämtade sen mamma på jobbet och sen åkte till Maddes kompis på förfest.

sen då var det dags för Barca premiären. Helt okej ställe, tar kanske ett tag innan det kommer igång? vi får väl se, jag fördrar nog ändå Oleo :D haha. åkte hem ganska tidigt och satt och käkade lite och fick höra en superintressant diskussion mellan robban och simon inatt om skate och snowbaord.. yeah. haha


sov länge idag, skönt! sen så åkte vi ner till stan och kollade läget. Hittar verkligen ingenting, vill ha en snygg nåyrsklänning. tips?  sen nu så var jag och lämnade Robban vid tåget och tänkte nu mysa ner mig i soffan med lite varmchoklad och kolla på massa film :)


ikväll ska vi pynta granen och dricka glögg?! sjukt sugen :)


 

Barca premiär

Godmorgon allesammans,
vaknade bara för ett litet tag sen, så sjukt skönt och kunna sova ut äntligen.
idag blir det först lite pill i rummet då så det blir klart. sen så ska jag ut och fixa det allra sista julklapparna och sen ikväll blir det barca premiär. ska bli as kul. Växjö behöver ettt nytt plejs!

men hörrni. ska fixa till mig lite nu, hörs under dagen!

ready!

nu är jag NÄSTAN färdig skruvad, har en skurv kvar, men kan inte borra mer ikväll.. grannen kom och klagade innan och klockan var kvart i 9 !!! det ska vara tyst vid 10 ?! hello... aja, tar det imon iaf, den hänger på plats nu och får vara så till imon förmiddag. har även två tavlor som ska upp imon med som jag inte hann med ikväll.

så nu har jag dammsugit allting och sådär, bäddat rent i sängen med nya lakanenl. lyckades ju självklart köpa fel örngott, skulle köpa till ett extra till det röda påslakan setet och köpte ett as stört örngott. hehe. men det får vara så nu. även packat upp nya filtarna och överkastet. sitter nu med doftljus och lyssnar på lite one tree hill musik. mysigt har jag det!! och jag är sjukt nöjd med resultatet i rummet! bilder kommer kanske under morgondagen då allt är uppe.

nu vänner !


sista dagen

har nog fortfarande inte fattat att jag ska faktiskt inte tillbaka till ikea. har ju lixsom varit där i 8 veckor nu och det är verkligen så att på ons-fre så tar man tåget till älmhult, ikea. men nej inte längre. fick ett påslakan som tack för denna tiden. shoppade självklart lite efter jag slutat. lite smått och gott och lite juklappar.

nu ska jag börja pyssla lite här, ska sätta upp lite hyllor och det där. morfar var ju här i onsdags men då var inte jag hemma så nu gör jag det själv istället :P

återkommer med resultat.

oouups..

missade första tåget till ikea idag, usch jag hatar verkligen denna perioden som är precis innan jullovet, man är så sjukt trött och seg hela tiden. det blir bättre sen efter lovet då går allting mot det ljusare ;) haha.
men nu ska jag snart ta bussen till stationen sen Ikea.

hörs!

studentfest

jaa, borde väl egentligen inte sitta här.. studentfest ikväll. hade verkligen ingen lust.
men iaf, vi var hemma hos Nelly innan nu ikväll och fira henne eftersom hon fyllde 18 igår!! :)
så hon fick en snopplåda av oss ;D med lite smått och gott!
nu mina vänner ska jag gå och lägga mig. sista dagen på Ikea imon. sen är det banne mig JULLOV!
och på lördag blir det Barca premiär!

mamma mia!

Ikea idag, nu är det bara 2 dagar kvar där sen är denna praktiken över. varit ganska lugnt idag. lite sköna chill uppgifter, haha. tog tåget hem vid 5 tiden då mamma och simon hämtade mig vid stationen så åkte vi upp till Media Markt där simon köpte en ny dator. hans startade ju inte så kanske dags och satsa på en ny.
jag hittade mamma mia filmen som jag verkligen tycker är en film som ALLA måste ha hemma. hittade oxå Sunes jul!! haha så kollade igenom mina bästa avsnitt av de med  ikväll. en skön och lugn slapp kväll.

imon blir det som sagt Ikea och sen på kvällen så ska jag och mamma montera alla grejer i mitt rum. det ska upp spegel och hylla och tavlor och lite sånt :) ska bli skönt och få det klart, eller ja, klart och klart lite ordning! kommer nog aldrig bli nöjd med mitt rum, finns alltid ngt jag vill ändra på. Näst efter att jag fått upp det jag har fixat till rummet nu så är det och införskaffa en ny tv-bänk. de ni ;)

men nu, sova!


sovdags!

blev inte så mycket bloggande idag som igår.
nu är det sovdags, jag och lisa kryper ner och ska sova och prata lite , like old times. haha.

ikea imon, godnatt!

Nybro

Godmorgon. Sitter just nu på bussen med Nelly väntar på alla och ska snart åka mot nybro. Testar och mobilbloggar nu se om det funkar kanske blir fler gånger ;) hörs i eftermiddag. Puss!

klar!

städningen är äntligen klar!
allt är på sin plats, eller ja nästan iaf, högtalare och sådär står på golvet i väntan på hyllan som kommer upp på onsdag.
och faktiskt inte ett enda klädersplagg syns till, allt i garderoben!

nu ska jag slå in julklappar och skriva lite rim kanske, om jag kommer på ngt bra, annars får det vara i år.
sen blir det inget mer bloggande för ikväll, känner att jag verkligen varit på gång idag i bloggen. haha händer inte varje dag. iaf vi hörs imon!



Vimmelbild från helgen, Oléo
Jag & Sofie! :)

herregud....

okej nu måste jag verkligen ta tag i min städning.. vissa har ingen städhjälp.
ehm blondinbellas "tvprogram" på 3 min. aah vad säger vi. jag vet inte ritkigt aso,kanske inget jätte bra första program.
kutar runt lite på stan, stannar till hemma hos assistenten och sen klaga lite på diskning och städning, bara där ghör vi hur bortskämd människan är :p men men.



städa lite...


& posa lite. haha

verkligen på gång.

haha ysch jag har verkligen för mycket fritid just nu! kan helt enkelt inte slita mig.
nu så har ju tydligen blondinbellas tv-dagbok premiär ikväll. bloggen blir till tv-serie? undrar hur det här ska gå?
kanske så att man måste kolla ändå?!
vad säger ni?

frisyr a la Elin Kling ?

jaha, det där med och städa gick inte så bra, kom inte mkt längre än tanken och började istället leta upp lite inspiration på frisyrer. Vet inte om jag ska klippa mig eller inte och hur jag ska klippa det isf.
Men en person vars hår jag verkligen avundas är Elin Kling.
checka in själva!


Lugg kanske ?

Eller bara klippa upp det i massa olika längder så jag får fram mitt självfall?


Eller behålla mitt hår, bara toppa lite och spara luggen?


ÅSIKTER TACK!!

barskolan 09?

gud jag är verkligen såå sjukt sugen. Vill verkligen åka dit. Madde är på nu ska det bara fixas lite pengar sen så åker jag och madde ner till Mallorca och blir bartenders! ohja. på ngt sätt ska det lösa sig.

men nu ska jag ta tag i kriget på mitt rum. Haha. återkommer

julfest

blir inget julklapps fixande idag, hinner inte riktigt med det. ska snart till Dacke kansliet, julfest där med alla ledare. Ska även få julklapp ;) de ni. haha.
sen ikväll blir det till och städa lite. ser ut som kriget här nu IGEN. kan inte fatta vem som skräpar ner så mkt i mitt rum?! helt sjukt. haha.

aja dacke nu, hörs!

let it snow let it snow let it snow

godmorgon/middag^^ ligger och lyssnar på min julmusik nu, ska snart ta tag och i börja fixa till mig lite. Börjar skolan vid 12.15 idag är det dags och fortsätta på dockhuset.  idag blir det till och försöka få ihop golvet till ett av rummen. det sket ju sig sist jag gjorde det. men tar med mig kameran så blir det nog lite bilder :)

hörs under dagen!

godnatt

japps, Wallander är slut och det är nu dags och krypa ner.
börjar vid 12 imon, sjukt skönt med sovmorgon! älskar och kunna ta det lugnt på morgonen, slippa stressa osv.

ltie kul med. jag skaffade besöksvisare den1 december och har över 550 sidvisningar, ganska kul faktiskt. bloggen är ju inte så stor men ändå. har ju typ bara gått hmm.. 2 veckor imon! :) hihi.

aja. godnatt läsare!


hej spegelbild! :)

GRATIS

yeapp man måste ju hålla lite koll på de stora bloggarna med, tittade in hos kissie och hittade detta erbjudande!!

Färgade linser har nu ett erbjudande för alla de som bloggat i över 2 månader. Skriv om detta erbjudande och länka till
www.fargadelinser.com och sen skicka ett mail till dom med din blogg adress och välj den färg du vill ha.

Kalas eller hur!! :)


www.fargadelinser.com

hemligheten

wallander som vanligt på söndagkvällar. haha
paus just nu, nyheterna är väl inte jätte kul så tänkte blogga lite ist.

hmm veckan som kommer då. Imon är det lite skola och sen hinna fixa de sista julklapparna förhoppnigsvis.
tisdag är det oxå liteskola och sen kommer kusin och moster hit på eftermiddagen, ska även till teleborgshallen och kolla in trupps 1s julavslutning, onsdag blir det ikea och sen så får ja se om jag hinner träffa mormor och morfar som kommer och skruvar upp lite hylla och sådär i rummet. hehe.
torsdag ikea och fredag sista dagen på ikea.  helgen sen så är det ju premiär öppning av det nya nattclubben Barca. får man ju inte missa :) sjukt skoj, Växjö behöver ett nytt uteställe.

men nu blir det och krypa ner i myskläder och sen så börjar ju Wallander snart igen, sen kolla på lite vänner och sen sova :)

julavslutning

hemkommen från trupp2's julavslutning, gick skit bra faktiskt. laddar filmerna på youtube nu, adresser kommer kanske upp senare ;P

nu blir det lite chill i soffan innan jag måste sätta mig och skriva alla lappar och sånt inför julfesten på dackekansliet imon. One tree hill tror jag bestämt!! :)



härligt gäng!

partypeople

  
  
  

Gårdagens bilder då :)
uppifrån vänster:
1.Tom & Alle guitarhero
2.Mogge hittade sofies underkläder
3.Nelly söt som vanligt ;D
4. Malin steker i soffan
5. Sofie visar nyrakat x'D
6. jag hamnade på bild.
7. Jag & Malin
8. Tom malin sofie alle

Tack allesammans!


morning morning

godmorgon, uppe med tuppen, haha nästan iaf.
gårdagen var sjukt kul :) började ju då hemma hos sofie med lite folk (: sen vid 22 tiden så gick vi ner till oleo och kollade läget och stämplade in. gick sen tillbaka till sofie och fortsatte partajet. efter en stund igen gick vi tillbaka till oleo och shakeade järnet , verkligen en lyckad kväll!
bilder kommer från partyt igår, ska bara lägga in dom i datorn först. blev inga klädbilder ;P

santa baby

körde mamma till jobbet och ska snart åka och handla lite inför julavslutningen imon med Dackegymnasterna. Mina små flickor får nu lite jullov ;p

Ikväll då, blir det utgång, Oleo. Vi förfestar hemma hos Bullan. Masse folk, ska faktiskt bli sjukt kul, ser fram emot detta. Dock har jag lite panik vet ej vad jag ska ha för kläder på mig. Usch. men det löser sig nog förhoppningsvis.

kanske det kommer upp lite klädbiler här ?! man vet aldrig, brukar ju inte vara så duktig på det ;P men jag ska lära mig ;) haha.

Bion då

japp skrev ihop min lilla recention från de 3 smygpremiärerna som visades inatt.
Sf anordnar ju varje år Lucia bio på flera ställen inte bara här i Växjö. iaf sjukt mysig, får du chansen ngn gång så gå på luciabio. Du lär inte ångra dig. iaf de här 3 filmerna visades Yes man, Eden Lake & Zack and Miri make a porno.


Yes man:

En film med bla Jim Carrey, handlar om en man som jobbar på bank och är inte alltför angagerad och hitta på och göra saker, säger alltid nej. En kompis till han får han att upptäcka en "sekt" som innebär att man till allting måste säga JA. han inleder nu sitt nya liv med och säga ja till allt.

Ni får själva titta på filmen, vilket är ett måste, den var sjukt rolig!! Ni missar ngt om ni inte ser den.




Eden Lake:

Är nog en av de sjukaste filmerna jag sett. Handlar om ett par som åker iväg över helgen till en park långt in i skogen i England. Redan första dagen så blir de osams med ett umgdomsgäng. Detta leder till trakasserier osv. Det är en sjuk film full med tortyr och blod och verkligen INTE sevärd.

Kanske inte borde avslöja detta, läs inte om du inte vill veta, men det slutar iaf med att ungarna dödar mannen, bränner honom på bål tsm med kvinnan som lyckas smita. Hon dödar sen en av ungarna och tar sig från parken. Kommer tillbaka till byn och hamnar hon ungarnas föräldrar som har fest där hon blir dödad och där är filmen slut. alltså den sjukaste och stördaste film jag sett!!




Zack & Miri make a porno:

Ett kompispar som bor tillsammans och  får ekonomisk kris, blir av med både el & vatten. De bestämmer sig för och spela in en porrfilm. De samlar ihop ett gäng skådespelare och börjar filma. Slutet får ni se själva.
En ganska kul film, den har sina stunder. Kanske inte jordens bästa film men visst, se den.

                                 

LUCIA

godmorgon.
kom hem från luciabion för en liten stund sen. tänkte skriva ett lite snabbt inlägg nu bara. återkommer om en stund med filmrecentioner av de 3 filmerna som visades.

nu är det Lucia på tvn som gäller, tradition jag & mamsi kollar alltid på luciafirander på 2an. varje år ;P iaf en stund.

som sagt, återkommer med filmerna ;P

luciabio

hejsan, har inte varit alltför on här idag, har i stort sett sovit hela dan eller legat i soffan framför one tree hill.
nu är det iaf dags och snabba sig lite, ska möta upp Nelly snart, sen ska vi gå och fixa liet thai mat och åka hem till sofie och käka och sen drar vi ner till Sf bio på årets LUCIABIO!! :) ska bli sjukt kul. 3dje och sista året nu, har gjort den sen vi gick i ettan. så lite tradition så, sjukt nice. men iaf berätta mer imon kommer hem vid halv 8 tiden imon bitti har jag för mig.

2 tavlor senare...

jaoo nu har jag pysslat klart, lite iaf. haha
tavlorna är nu klara och väntas på och hänga upp, självklart är det betong vägg där jag vill ha dom så får väl vänta på morfar när han kommer nästa vecka eller kolla om kanske farfar har ngn borrmaskin.

här är iaf pictures :D


färdigt resultat

Hemnes

kom precis hem från Ikea. tog det tidiga tåget idag eller ah 4 tåget iaf. brukar ju inte annars sluta förrän kvart i 5 men idag så tyckte dom att jag varit så duktig så fick gå tidigare.
har monterat en säng idag, började vid halv 11 tiden blev klar nu i eftermiddag. shiet aso det var typ 100000 olika skruvar och typ 1000 olika delar så det var lite och pyssla med, men det blev skitbra :)

så nu sitter jag här, ska snart fixa till de två ramarna jag köpte igår och klä in med tyg, lägger in bilder sen på hur det blev.
och senare sen så blir det glass med hallon och One tree hill!

återkommer ;D


GLÖMDE!!

glömde ju säga att jag faktiskt köpt One Tree hill säsong 2 & 3 idag.
Hittade på jobbet, Willys. Har erbjudande nu 2 boxar för 499;- KLART man slår till! :)


              


gör av med alldelles för mycket pengar!

var och hämtade sofie i morse då och sen så körde vi till ikea,
monterat ett skåp och plockat lite och sådär idag. Vi skulle ju handla lite idag efter med så slutade lite tidagre, ganska skönt så man slipper stressa med shoppingen sen, det är ganska jobbigt ;P haha.
hittade hur mkt som helst, behöver ju lite grejer till rummet eftersom jag inte blivit klar än, vet ju inte riktigt hur jag vill ha det och sådär. men det har jag kommit fram till nu. så idag blev det en spegel/förvaring, hylla, 2 tavlor+ tyg, krokar och ljus och grejer inhandlat och jag är sjukt nöjd. väntar nu bara på ngn som kan komma och hjälpa mig och sätta upp det :D

nu då, som alltid. VÄNNER :D
sovgott!

              
Framsida                             Baksida

                     
Pläd, Ritva                            Doftljus


i drove all night to get to you

godmorgon, vaknade verkligen på rätt sida idag och är faktiskt till och med pigg!
brukar jag inte direkt vara på morgonen.

iaf hade lite panik när jag vaknade nu och var tvungen och kolla upp lite karta innan jag kör mot älmhult. även om man åkt där tusen gånger så är jag typ osäker på vägen. skumt!

nu blir det frukost och sen hämtar jag sofie.

ha en bra dag alla! :)

sweet dreams

jahopps, dags och sova.Imon bär det av mot Ikea. ska hämta sofie vid 8 tiden sen så kör vi mot Älmhult.
ska nog snabbhandla lite innan vi åker hem imon med. ska se om jag hittar mina sista julklappar.

nu har jag som vanligt legat och kollat på vänner, är inne på säsong 5 nu. så sjukt underbart! haha helt inne nu asså, kan ju inte somna en kväll utan och ha tittar på minst ett avsnitt. mouhaha, beroende?!

aja. sova nu iaf


julmusik

är det bara jag som älskar såndär gammal amerikans julmusik , såndär som spelas massa i Ensam hemma osv. ni vet ?! 
fick en skiva med massa sånt förra veckan och jag kan tala om att den spelas duktigt i bilen.

vilken är din favorit jullåt ?


tisdag

precis hemkommen ifrån ingelstad, varit där hos mina sysslingar och kollat och pratat lite om deras källare som jag ska vara med och renovera. ska bli kul faktiskt :)

var i skolan idag från 8-12 och hade lamplektionen igen, och idag blev vi klara,eller ja, okej nästan , det är bara elkopplingar och såntdär kvar. ganska ful blev den ;P men ändå najs! haha. bild kommer så fort jag får tag på ngn. är ju inte i skolan på ett tag nu.

efter skolan åkte jag och fixade lite julklappar idag igen och sen efter det till farmor och fika lite. Tänkte även att jag skulle vara lite snäll och tvätta bilen åt mamma så det har jag med fixat idag :) sjukt stolt är jag!

nu blir det till och fixa lite käk åt mig och grabbarna grus och sen blir det till och kolla lite vänner och sen sova!

nyshoppat från stadium


Röd tröja m. dragkedja.

Inte riktigt denna men nästan likadan fast helsvart.

allt ifrån Stadium.

julbak!

hallo you! precis plockat undan allting från julbaket, har någon plåt kvar men iaf :) Nelly och sofie kom förbi innan och bakade lite pepparkakor och drack lite glögg! sjukt mysigt :D imon blir det nog faktiskt lussebullar :D har idag även varit och inhandlat de första julklapparna, nu börjar det kännas lite som om julen snart är på gång. det jag saknar är ju nu då bara SNÖ! tack! men iaf, känns skönt och ha kommit igång med alla julklappar. har dock lite problem med några (A) haha. köpte även 2 tröjor på Stadium, var ju tvungen och ytnyttja mitt "stependie" jag fick ifrån Dackegymnasterna. så 2 tröjor blev det iaf :) ska fixa bild snart (:


många pepparkakor blev de.


Sofie är ganska nöjd ;)

finally!

jao som ni ser så är det ju lite annorlunda här nu. äntligen kirrat lite ny design, dock är den inte klar än ska till en ny header men ni får ta det som det är så länge, har även lite knas med kommentatorsidan. ska försöka fixa det med ngn dag nu snart.. har ju lite tid imon förmiddag jag kan döda vid bloggen. vi får se helt enkelt. men nu, hmm. funderar på och dra igång OC! det var ju sjukt längesen jag såg det nu och är SJUKT sugen. så vi får se :) eller så kan jag ju faktiskt sova, som jag borde;P hehe. aja. hörs imon!





wallander

ligger bänkad i soffan, precis så som jag brukar på söndag, and i like it! :) haha

söndagar är verkligen en slappdag för mig. inga större ansträningar. hmm jo igår då, började med trevligt julbord i kök 11 med willys, eller aah vi började hemma hos Carina på tbg. sen till i11 då, käkade massa mat och sådär. SEn blev det taxi ner till stan, Oleo. där resten av kvällen spenderades. helt ok, har varit med om bättre. 

nu, back to wallander- jokern.

puss!

julbord



japp japp nu sticker jag på julbord med willys ;D


chauffören!

japps, har man ändå inget för sig och tycker det är kul och köra lite så vaför inte ställa upp och va lite fyllechaffis ;) haha :D  ska hämta pappa i stan senare sen.

just nu?! jaa jag gör inte för mkt, sitter på mitt rum och kollar klipp från americas funniest homes videos., aso man skämms verkligen för sig själv när man kommer på sig själv och sitta och gapskratta högt. haha. lite små kul!

för övrigt har jag kollat på One tree hil :D snart sett hela säsong 1 :D så någon vill va lite snäll och ge mig säsong 2 Nu tack! :D hehe.

men åter till youtube :D

puss!


skumt!! :S

hm.. ngt knäppt har det varit med bloggen allt. har inte kunnat komma in sen i tisdags ;S aja. nu är jag inne iaf ;P haha
dagen började med att ajg mådde piss!!! sjuktförkyld och snorig och jaa allt skit på samma gång!
under dagen så blev det bättre så jag tog bilen och åkte ut och hämtade madde och sen uträttade lite ärenden.
var en snabbis hos farmor :) sen kolalde vi lite skor och sådär :) hittade även färgprover till balklänningen.

inhanlat idag då? One tree hill Boxen. säsong 1. ojoj :) nu ska det börjas om från början igen :D

nu då? jo, sova :D ! hoppas jag vaknar upp lite piggare imon!

puss!

KÖRKORT!




OJOJ NU ÄR DET KLART KÖRKORTET ÄR MITT :D

se upp ute på vägarna! :)





godmorgon

nyvaken och sitter och käkar lite müsli och yoghurt.
sovmorgon, börjar inte skolan förrän vid 12 tiden. det blir lugnt fram tills dess:)
hörs under dagen :)




xoxo