kursdag 1 klar

hemma från en dag med massa dans osv. riktigt kul!
en av de andra som är med på kursen är min roomie från hällevik, elin! haha sjukt skoj och ses lite såhär innan lägret några månader innan ;) hehe

nu då, mamma och jag ska baka kaka och sen umgås lite :)

och just deja

TJEJERNA VANN UT uttagningen idag, så dom går vidare till finalen i helsingborg. GRATTIS TJEJER :D riktigt bra gjort!

fristående kurs

käkat frukost med mamma nu, fortfarande nyvaken typ :P hehe
aah iaf dagen och även morgondagen spenderas i teleborgshallen. ska gå en fristående kurs i gymnastiken. dans för er som inte har så stor koll på vad det handlar om (:

återkommer i eftermiddag!

och tjejer som tävlar i UT i vetlanda idag" LYCKA TILL!


växjö city

precis hemkommen från la stada. varit en heldag på stan.
började med och följa med malin elin och sofie till royal thai.. käkade dock inte där gillar inte det stället så väntade in becka och gick och käkade på Koh thai ist!! MUMS satt där i x-antal timmar och gick sedan vidare till waynes :D mums på det med! satt även där ett bra tag tills nu faktiskt.

ikväll ?! hmm jaa.. becka vill nog dra med mig till ngn typ småbarnsdisko HAHA 93 leg.. vet dock inte om jag är så sugen på det.. njaa .. upp tidigt imon ju. har en fristående kurs hela helgen så inget partaj alls denna helg. blir massa röra på sig ist :)

nu da?! jadu. ska läsa igenom massa inför kursen imon. återkommer!

friday!

på torsdag är det ärtsoppa på lördag är det fest, men fredag är ändå den dagen som känns bäst ...
jaa hur många har inte hört den lixsom :P hehe

iaf , godmorgon!
ligger just nu och käkar frukost i sängen. orkar inte sitta i köket :P tänkte kolla ett avsnitt DH innan jag börjar fixa mig, börjar inte förrän halv 10 slutar redan vid 12 idag. ganska skönt! tänkte försöka ta hem lite grejer till mitt projektarbete faktiskt, fåse om jag kan gå med det hem eller hur det blir, aja.

hörs under dagen!

Modell ;)?

hemtat hem halva min familj för en liten stund sen. man får ju agera chaffis dåva.
lugnt eftermiddag, kollat på massa desperate housewiives, helt inne i det nu :D hihi, allt jag alltid ska bli lika beroende är ju konstigt^^ hehe

lisa tittade förbi en stund innan med vi planerada upp tävlingarna lite och sådär så nu är allt sånt klart, riktigt skönt nu är det bara och tuta och köra!

jo som sagt, esmeraldas planer då ;P hon ville ha modeller till ngt hon gör nere i Malmö. med framtidstema ?! eller hur var det ;P rätta mig nu om jag har fel :P jo iaf så då frågade hon om jag ville komma ner och ställa upp ohja! såntär ju as kul galen håruppsättning och make up! klart man kommer :)

nu iaf, mera DH och sen sova :D  godnatt läsare!


haha hittade denna bilden på bdb då jag och sofie var ufos ;P

inredning

åh, hänger runt lite på nätet på olika inredningssidor för tillfället och blev lite småkär i dessa, det är dörrdekorationer att sätta på din dörr. finns massa olika motiv till alla dina olika rum. lätt att jag ska ha sånna i min lägenhet!


dusch/toa

till flickrummet

till pojkrummet

köket

som ni ser så finns det till massa olika rum, finns även för sovrum, mediarum, kontor osv.
dessa hittar du på
inreda.com och kostar 850 kr styck.

fettförbränning

 

Fettförbränning - Hur fungerar det?

Det magiska ordet fettförbränning är en av de mest säljande rubrikerna i våra dagstidningar. Vi matas ideligen med olika dietkurer och mirakelpiller som utlovar snabba resultat. Även om vi många gånger känner på oss att det inte fungerar i praktiken så blir vi lockade av tidningarnas storslagna löften. De flesta av oss har säkert någon gång gjort något tappert försök med en pulverkur, fastevecka eller någon bananmetod. Men oftast så slutar det på samma vis - tillbaka till ruta ett och inte ett kilo lättare. Nu är det på tiden att vi reder ut det här med fettförbränning.

Optimal fettförbränning

Fettförbränning är en ganska komplicerad process som till stor del styrs av vad du äter och av hur mycket energi du gör av med. I teorin innebär det att för att gå ner i vikt så måste du göra av med mer energi än vad du stoppar i dig. Måste man då lusläsa kaloritabeller, stirra sig blind på innehållsförteckningar samt väga, mäta och räkna? Min åsikt är - nej. Om man istället ger kroppen rätt förutsättningar för en optimal fettförbränning så kan man garanterat gå ner i kroppsfett ändå. Här följer några konkreta tips för en optimal fettförbränning.

1 - Styrketräning

Att träna styrka är ett mycket bra sätt att hålla formen, även om man inte förbränner så mycket fett under själva träningspasset. Mer muskler ger en större energiförbrukning och en högre fettförbränning dygnet runt. Mer muskler ger också en starkare och fastare kropp. Du får en bättre hållning och minskar samtidigt risken för förslitningsskador. Ett mycket effektivt sätt att minska i kroppsfett är att kombinera styrketräning med förbränningsträning.

2 - Konditionsträning

Bättre kondition ger högre fettförbränning. En bra kondition innebär att du har en bra syretillförsel till dina muskler. God syresättning ökar användandet av fett som bränsle. Spinning och all form utav jymping är utmärkta sätt att träna upp sin kondition.

3 - Lågintensiv förbränningsträning

Om man passerar Munksjön en ljum sommarmorgon så får man se en ganska rolig syn, Människor med olika stil och fokuserad blick spatserar energiskt på stigarna runt vattnet. En del går med stavar, andra med vikter och energisk armpendling.

Vad är det då som är så magiskt med denna trend i att promenera på morgonen. Jo, att ge sig ut på en lågintensiv promenad på morgonen INNAN man har ätit frukost ger kroppen BRA förutsättningar att ta energi från sina fettdepåer. När du vaknar på morgonen är ditt blodsocker lågt och din insulinnivå är nästan obefintlig. Denna kombination gör att fettet lättare frigörs från fettcellerna och eftersom du inte ätit något än så har din kropp inget annat bränsle än fett att tillgå. Det innebär att en rask promenad innan frukost ger dig en alldeles ypperlig fettförbränning.

Är det då helt meningslöst att ta en kvällspromenad om man vill bränna fett? Svaret är nej. Att röra på sig är alltid bra, vare sig det är på kvällen eller på morgonen. Skillnaden är att du får en effektivare förbränning av fett på morgonen. En morgonpromenad på ca 30 minuter, två till tre dagar i veckan, är ett effektivt sätt att lära din kropp att använda fett som bränsle.

Myten om punktförbränning

Jag vill också passa på att ta död på myten om punktförbränning. Alla dessa varianter på magträningsmaskiner som säger sig effektivt bränna bort fett på magen är helt och hållet vilseledande och felaktiga uppgifter. Starkare magmuskler är visserligen bara positivt men det kommer inte att ge dig en reducerad mängd underhudsfett på magen. När man bränner fett tas fettet från alla celler på hela kroppen samtidigt. Alltså är promenaden innan frukost en snabbare väg till mindre underhudsfett på magen än 100 sit-ups på kvällen.



text ifrån
Hudoteket.se

tränish

legat hemma och latat mig för länge nu,  ska dra mig mot gymmet nu iaf. känna att man gjort ngt vettit idag.
återkommer när jag kommer tillbaka :)

precis pratat med Esmeralda och hon har lite planer på gång, återkommer med det med :)


Dubbelparaply kanske ;)?

reklam. ohh love it!
kollade ju då självklart igenom dagens hög med reklam som jag alltid gör :P
hittade detta ifrån netto, har aldrig sett ngt sånt innan.


godmorgon!

dagen igår.. jaao, jag var i skolan hela dagen fram till 5 åkte direkt till träningen och kom hem igår kväll efter jag varti och tränat  på gymmet så blev sent så somnade ganska gott, därav inget bloggande :P

idag då, sitter just nu och käkar frukost, har precis kört mamma till jobbet och bror till skolan. Fåse lite vad som händer, ska iaf åka och träna om en stund sen kanske till skolan en sväng?! som sagt, inget bestämt.

återkommer! :)

Kunglig förlovning

ingen har väl missat vad som hänt idag ;)
Viktoria och Daniel har ju förlovat sig, här är presskonferansen.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article4497576.ab


blogg.se?!

har haft krabb hela dagen nu igen:S inte kunnat logga in på blogg.se. Ngn mer som haft det problemet?!

aja, idag har jag varit sjukt  duktigt aso! städat typ nästan hela köket & HELA mitt rum. Rensat garderoben äntligen med så nu så får snart allting plats :P hehe. så nu blir det lite desperate housewifes och semla ikväll.

är ju faktiskt fettisdagen idag, så  ni har väl käkat MINST en semla iaf ?!



jag är ju student för tusan!

fick sms från abc gruppen idag om att studentgrejerna har kommit så var och hämtade ut mössan och kläderna nu efter skolan!
sjukt är det. fatta att det går fort aså . nu är detn 105 dagar kvar till jag springer ut och säger hejdå till skollivet! hehe.

ska fixa lite bilder på kläderna, här kommer en slaskbild på mössan :P


slut på lov och dags för skola

precis klar nu och ska alldelles strax köra bort till skolan. mamma är ledig idag så tar bilen bort:)
har två lektioner idag, en är IVÄ där jag gör om dockskåpet, ska börja pilla med möbler idag.
andra lektionen är svenska. så aah, återkommer efter 16.30 ngn gång.

puss på er!


hipp hipp

kan inte sluta skratta aso. kollat på dessa klipp tusen gånger, blir alltid lika påmind om Henke :) min lilla flickvän. när kommer du hit till växjö?! miss ya!



sista dagen på lovet nu, gått ritkigt fort! hunnit med en hel del ändå.
varit med kusinen
robban och dogge var påå besök
festat
Kommit igång med klänningen
jobbat
tränat
var en sväng hos pappa

riktigt bra lov faktiskt :) nu är det snart sovtajm, taggar sååååinför skolan imon, njaa. inte ritkigt hehe. men först imon bitti så blir det lite träning. börjar inte förrän vid 11.45-16.20 lr nått.

aja, sovgott med er :)

ge mig!



från gina tricot

beck såklart!

hoppas att ni som jag sitter bänkad framför tvn och kollar på Beck - advokaten.
vad är det egentligen för speciellt med Beckfilmerna och Gunvald larsson?!
man kan ju se filmerna hur många gånger som helst utan och faktiskt tröttna...



keygym & DH

nu har jag tagit mig upp ur sängen, är på väg till gymmet nu, kollar på Desperate Housewifes hela dagen :) sjukt najs!

men aah måste springa återkommer :)




stuck

inte kommit så långt med Desperate :P hahah, hiittade massa gamla grejer, letade efter stämmaren till gitarren och hittade massa gamla typ anteckningsböcker med dikter, texter osv. herregud :P poet man var innan aso!

här är iaf en gammal goding!



Stuck - Stacie Orrico

njaa...

första omröstningen nu och aah vad säger vi om kvällens bidrag?
gillade Velvets queen emd och molly . en flopp svt har gjort är ju och sätta petra som programledare...
dåliga skämt osv, vad vill hon lixsom !? njaa.. ingen hit, nu blir det desperate ist.



melodifestivalen

håller lite på desperate housewifes och tänkte lägga energi på och faktiskt kolla på melodifestivalen!
hörs efter det!

chill

jao, no party tonight, efter 2 sömnlösa nätter så blir det en lugnkväll med lite candy och sådär, slänger väl igång ngn najs film , eller kanske lite desperate housewifes. Tänkte att jag ska dra igång en ny serie så fick bli den.

vad gör ni ikv?


haha hur skön är inte den bilden då :) ?!

nu blir det willys :D

gympaweekend over

precis hemkommen från stationen. Lämnade pojkarna där efter en helnajs "helg" (tors-lör) med partaj osv. 
sjukt najs som sagt, tackar alla :)

nu blir det till och ta en dusch, slänga in lite bilder i datorn osv. uppdaterar om en stund !


sist vi var hemma hos madde ;)
 

fredag

blev en partykväll igår men gitarr och sång osv :P sjukt najs!
Började lite på båten chillförfestade och sen hem till alberto. kvällen slutade med att vi 6 deckade i en säng hemma hos Madde :)

Morgonen började med frukost, och sen simhallen. Ikväll blire först tacos och sen drar ganget igång och partajar sönder så som bara gympisar kan ;) mouhaha..

hörs imon!


torsdag

vaknade nyss känns det som. Kusinen och jag drar ner till stan nu och kollar läget :D
hämtar robban vid kvart över 2 och sen så får vi se vad som händer.

maddemuussss :D vi taggar för morgondagen ;)

mysdag

blivit en hel dag med kusinen,
hon kom till stan vid 1 tiden så då åkte vi ner direkt till stan och kollade läget lite :)
blev även lite träning nu ikväll, imon kommer örebro och kalmar hit så fåse vad jag händer under morgondagen.

nu till NCIS :)

MakeupGeek.com

sitter fortfarande kvart på youtube, hittade denna tjej för ett tag sen, har kollat en del och hon har sjukt bra tips och tutorials. Kolla in hennes videos om du vill ha tips!


 

ett gott skratt förlänger livet!

godmorgon läsare!
ligger och kollar lite youtube klipp såhär på  morgonkvisten. Måste ju börja dagen med ett skratt.




sovdags

var ju hos maria vid lunchtid och kollade lite modeller , pärlor osv. kom fram till en del iaf , kommer nog bli skit bra :)
kvällen sen blev det yttligare lite yatzy men även en soffkväll.
Navy csi hade ju säsongspremiär kan man ju inte missa och självklart kollade vi ju på blondnedslaget från Sverige i Italien, Victoria och hennes " perfect life"

imon kommer kusinen hit så blir lite mys :)

sovgott med er!



 


3

yes, tummen upp för mitt mobila bredband, har ju haft det ett tag nu men shit vad smidigt det är !
sitter just nu i bilen på väg till maria då, bor lite utanför stan.
har med mig kameran så blir kanske lite bilder, återkommer efter :)


frukost - check

te, yoggi och macka, mätt nu iaf (:
 
sitter och spanar lite på
r.o.o.m 's hemsida och hittade denna sjuk underbara fåtöljen, blir man lite sugen eller ?!
dock är det väl kanske priset som tar emot LITE ?!


röd eggchair för 44 085 ;-


 


tisdag

fortsätter att krångla lite med bloggen ;P blir inte riktigt som jag vill, men det ska lösas!

idag då, nu är det frukost på gång och sen så ska jag och mamma till Maria som ska sy min balklänning. Så ska kolla ut exakt modell och ritning så det passar min smak och mått och sådär. Ska bli as kul!
Tyget blev ju då inte turkost blev ett blått ist :D lägger in en bild! (: blir säkert bra det med.

men som sagt, frukost nu, återkommer efter det.


yatzy

blev hos pappa en stund ikväll, vi käkade lite tårta och sådär och sen spelade vi massa buzz.
kul är det faktiskt för er som missat det :P lite illa är dock att man bara kan vara 4 åt gången. men visst man kan ju köra i lag osv.. men aja.
kom hem och då blev lite prat med mami först och sen så spelade vi yatzy, ett sjukt underskattat spel! haha man kastar lite tärningar allt är tur men ändå så kan man spela det hur mycket som helst!

nu är det sovdags, imorgon är det roliga grejer på schemat ;)

godnatt läsare!


Gallery

jag och mami har suttit nu en stund och kollat massa gamla fotoalbum och bilder, tror hon sitter och funderar lite på studentkort.. kanske dags och gå igenom ALLA bilder och gömma dom som jag absolut inte vill ska dyka upp den 9 juni på en skylt ?! haha.

om en stund ska vi åka ut till pappa och hälsa på lite .Lilla syster fyller år idag så lite fika och sådär.

åtekommer!


håret <3

viraltrafik ?

värt ett försök kanske :P

http://www.viraltrafik.se/?sarafardigh


ny header

jaopp.. nu börjar det hända lite grejer här, jobbar fortfarande på designen, men här är iaf en ny header, bättre än den gamla som bara skulle vara där några dagar var tanken ;P kom aldrig riktigt så långt till och fixa till det men nu så!
denna är väl egentligen inte heller permanent men bättre än den gamla!

vad tycks?! bättre eller sämre?


Thomas Sabo

ingen har väl missat dessa härliga smycken?!


Tänkt ett arband fullt med bara skor?! :) eller varför inte något fullt med massa söta berlocker?!

Pink

Godmorgon läsare!
precis käkat lite frukost med familjen, lugn och fin start på dagen. har väl inte så mkt planerat  idag, ska färga håret lite och sen träna lite med, tänkte att jag skulle börja plocka lite med dockhuset med, tog ju hem det från skolan så jag kunde jobba lite hemma med det, tapetsera och sådär :) så lite sånt blir det nog idag.

hittade denna igår på inreda.com och blev lite kär! vem vill inte ha en rosa brödrost lixsom ?!

Brödrost , från 2995;- ,
inreda.com

photoshop

har äntligen fått igång photoshop igen. lillebror gjorde en insats. hehe
så nu framöver så blir det kanske lite fler roliga bilder ;) man vet aldrig.
här är bara en liten snabbis bild som jag tog härromnatten. eller aah 3 bilder blir det ju ;)



paus i trollkarlens hemligheter nu så man får ju passa på och blogga lite ;)

Beck vs Trollkarlens Hemligheter

jao då har vi det där problemet igen ;P Söndagkvällarnas tv tablå. Beck - Gamen är ju ikväll på tv 4 samtidigt visas Trollkarlen  på kanal 5. Blir det bläddrande fram och tillbaka! hörs!



VS



10 inredningstips

Tomma ytor är mer lättstädade och ger ett lugnare intryck , man behöver inte ställa en prydnadssak på varje liten yta.


Täckta skåp och lådor tar bort den stökiga känslan.


Ha alltid en tanke med alla saker du har i rummet. Varje sak och möbel ska kännas att det är du som valt det och ställt det där av en anledning.


Bestäm dig för ett tema som ska passa in med resten av huset, på så sett får du fram den röda tråden vilket skapar harmoni i rummet. Det kan vara en färg, en stil eller bara en känsla som är just du.


Det är viktigt att  du försöker få balans i rummet med belysningen , dela upp punktbelysningen så du kan skapa olika stämningar beroende på vilka lampor du väljer att ha tända.


Plocka undan saker som inte har någon egentlig plats i rummet. Släng eller ge bort sådant du inte använder, även i skåp och garderober.


Stanna upp och gå på magkänslan var tex sängen ska stå, första känslan stämmer oftast. Tänk efter om du utnyttjat rummet på bästa sätt. Övermöblera inte och placera inte möbler där de egentligen inte får plats.


Planera din förvaring noga. Att alla saker har en plats gör det lättare för dig i vardagen.


Textilier ger  en mer harmonisk känsla, kuddar, plädar, mattor etc. En smaksak  hur mycket du vill ha men lite textil behövs som regel för trevnadskänslan.


Sätt personlig prägel på ditt hem. Det är du som bor där och bara du som vet vad du tycker om! Känner du inte för att lyssna på några inredningstips, gör inte det, så  länge du trivs!



text, inneonline.se, bild , pinchdesign.se

inte en vanlig

nej det är inte en vanlig söndag idag.
hade det varit det så hade det ju varit måndag med skola imon. men nej!
lov ju! så underbart skönt.

idag var det ju träning, eller det brukar vara, när vi kommer till hallen så är det pingistunering?! så nope blev inget med det. hade då två gymnaster som ändå ville träna så erbjöd dom och vara med på killarnas träning som är efter våran.
åkte då istället och tränade på gymmet med madde. Cyklade 1 mil. lite svettigt, ohja^^ haha
sen efter det tillbaka till träningshallen för och vara med mina två gymnaster som inte vågade träna själva med killarna. riktigt bra kört tjejer aså!

nu har jag precis städat av köket lite och lagar mig lite mat, sen blir det en garderobsrensning :)

måste ju tacka alla för en sjukt najs alla hjärtans dag igår!


min packning till hällevikslägret för typ 3 år sen :P hehe.. Vill bara packa allt nu och åka ner!


gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

har tråkigt.. förfestar med mig själv typ...........................
mamma kommer hem snart så blir en fika med familjen innan jag drar mig utåt.
Oleo blir det (:

här kommer kvällens sminkning, älskar att spexa med färger kring ögonen (: ikväll blir det turkost och svart med rosa läppar (: vad tycks?!


kvällens ;)

har inte så mkt för mig, börjar snart bli klar. men såhär blir kvällens outfit. dock kan det bli ändring på skor :P


fan vilken cp bild.. man ser min garderobsdörr genom mitt ben xD haha

gamlingar

kollade igenom gamla kära bilddagboken och hittade asso lite gamla bilder ;P tänkte va lite gullig och slänga ut några här ;P hehe..


en av alla miljoner studiobilder jag har.
 

gamla bilder var det ja...


hittade även denna gamla goding som marwan klistrade ihop för ett antal år sedan :P
har många gånger hört hur lik jag är Tara Reid och har en så sjukt skön teori som förklarar detta.

Anonym 24 jul 2007, 02:18
haha fan vad jag är smart :D titta här : Tara, det rimmar ju på Sara :D Och Reid är ju nästan read alltså läsa och Färdigh blir man ju när man har läst boken, och så måste jag påstå att ni är likaaaaaaa


mer bilder kommer!


alla <3 dag

Hemma från jobbet nu, kommer hem och hittar detta :D Mamma har gjort fika till mig! :) hihi, söt är hon!




kycklingfilé

hemma från gymmet nu, var där med brushan.
Sjukt stolt är jag, körde slut på mig idag typ. hehe. nej men det var sådär lagom slut.
så nu känner jag mig som en riktig kycklingfilé, slapp och hängig typ. HAHA
gött och träna med brushan ibland, ngn som gapar och pushar en lite! (:

nu blir det familjemiddag och lite sådär (: sen så fåse om jag orkar dra mig utåt ikväll. Petur är ju in town haha, så kanske ska festa lite?! dock blir det lugnt isf, börjar jobba imon bitti vid kl 9. men IMON.. då jäklar blir "singel"partaj maddemus?! eller bangar du? kanske får singelfesta med mig själv :(



dagens...

när jag ändå håller på så lägger jag in en bild till!
dagens outfit. hehe, eller aah den var på en stund iaf..

nu ska jag dra mig och träna lite . är nog inget folk där nu så skönt!

hörs!


mera bilder!

dessa från studentfesten med After Ski tema!

    
   
  
    

Tömde kameran ;D

lugn fredag den 13. gick bra på mötet innan idag. nu är det bara och lära kidsen allting ;P hehe
tömde kameran nyss och hittade partey bilder, slänger in lite här :)

   
  
Partaj hos  jenny när Ljungbypojkarna var här! :)
1. jenny
2. jag
3. sofie
4. nelly
5. chrille, johan och piri
6. SKÅL!
7. lite hälleviksmoves, självklart!!

Blake Lively



någon mer än jag som är lite småkär i hennes tröja/tunika?!
hittar ni något liknande hör av er ;D

smp.se


smp.se

fredagen den 13

  • Att gå på A-brunnar ger otur.
  • Att lägga nycklar på bord ger otur.
  • Om man ser en svart katt gå över vägen så betyder det otur. Det kan man förhindra genom att spotta 3 gånger direkt efter att katten passerat, alternativt säga; tvi, tvi, tvi.
  • En krossad spegel ger sju års olycka
  • Att gå under en stege ger tre veckors otur.
  • Man ska knacka med knogen i trä och komplettera med ramsan peppar, peppar ta i trä för att förhindra att något otrevligt man sagt ska drabba en.

  • är du skrockfull?!


    idag blir det ännu mer våravslutningsplanering, Ska träffa Anna på kansliet vid halv 3 tiden och sätta ihop programmet, vad som händer mer idag ?! hum.. ingen aning faktiskt. riktigt skönt!


    lite sugen

    inte så mkt bloggande, blev dackemöte nu ikväll, ännu mer om våravslutningen , ska planera allting imon.

    men iaf, är lite sugen på dessa, vem är inte det ;)?


    La redoute 599;-


    nu är det dags och sova, hörs imon!

    lediga dagen (:

    ledig idag med ju, skönt skönt skönt!
    precis hemkommen från Alvesta, har varit och hälsat på min gammel farmor :)
    kollade på gamla kort och grejer ;P mamma ville även åka förbi där hon var mkt som liten så fick ju hänga på och kolla in blädinge lite. hehe. mysigt plejs mitt i skogen.

    ehm nu snart om en stund så kommer mormor och morfar hit , ska käka lite IKEA korv.. ojoj !! :)
    sen så ska vi till stan och kolla läget.

    & Madde - Klart du är min sanna kärlek ♥




    LOV

    äntligen har jag sportlov! så sjukt skönt.
    dagen har varit upp och ner. började ganska mörkt men nu i eftermiddag fick jag bra besked (:
    eftermiddagen spenderades med madde och kollade lite step up.



    ännu en ...

    slänger upp en parfym här, hon har gjort det igen, Britney.
    nu en ny doft , Hidden Fantasy, som beskirvs ha en doft av: apelsin,mandarin, järnört, jasmine, lilja, vanilj, trä och bärnsten. Spännande och se om denna blir lika populär som alla hennes andra dofter :)


    världens dyraste parfym

    1,7 miljoner för 500 ml av clive christian's parfym, världens dyraste parfym som kommer i en designad trälåda med lås ;)
    Flaskan för denna svindyra exlusiva doft är av kristall med guld och diamant detaljer.


    Clive Christian No. 1

    självklart finns det sann kärlek

    Jag är personen som tänker mycket, får dock inte alltid ner det jag vill i ord, det blir inte som jag vill.

    Jag påverkas och tänker mycket på det som händer, kan inte släppa taget om något, jag kan fundera på saker och ting länge innan jag släpper det.


    Som efter igår att jag sett dagboken, kan inte släppa det, ni ser ju själva klockan är 02.00 nu och publicerar inte detta inläggen direkt. Utan detta är skrivet tidigare som sagt. Jo filmen då, ni som sett den måste också ha funderat och tänkt kring den.

    Finns det en sann kärlek? Finns det en person du kan älska hela livet?


    Det som är lite kul med detta är att jag fick frågan ställd till mig för någon vecka sen. Av smp, kommer nog  att publiceras i tidiningen på fredag kanske, om inte ännu några veckor frammåt. Iaf, frågan var då  - finns det en enda sann kärlek?

    Direkt började jag tänka, hum.. finns det verkligen det?! Började tänka massa och faktiskt började jag  tveka och tänka njaa.. sånt är bara på film. Det är sånt man bara drömmer om.


    Men klart att det finns en enda sann kärlek, att det finns en enda person som är rätt just för dig, en person du delar hela livet med. Jag har själv bevis på det! Jag har mormor och morfar, dom är levande bevis på att det finns en enda sann kärlek. Att man kan älska en person hela livet, jag beundrar dom så mycket, dom har varit tillsammans sen alltid och fortfarande är dom som nykära tonåringar! Hur många par är egentligen det idag? Njaa.. inte så många.


    Så självklart finns det en enda sann kärlek, en kärlek som varar livet ut, en person att dela allting med, självklart!


    hemma igen

    hemkommen från ingelstad nu så ska slänga i mig ngt lite och äta och ska snart ner till gymmet en sväng med madde, blir nog ganska lugn tror jag eftersom jag inte är helt frisk än, fåse lite hur det går

    men aja, detta blev ännu en kort inlägg, återkommer, eller jag lägger in det andra jag skrev inatt med om en liten stund!

    godmorgon!

    uppe med tuppen idag på min lediga dag!
    nu sitter jag här och borstar tänderna , körde mamma till jobbet innan och ska snart bege mig ut mot ingelstad!
    ska åka och köpa lite frallor först ;) hehe..
    men hörs under dagen! :)

    puss!

    header?!

    har ett inlägg på g inför morgondagen.. det kommer då!

    kan inte riktigt somna.. men iaf sitter och tänker och måste skaffa mig en riktig header. denna är lixsom lite b. någon som känner att det kanske har lite tid över och känner för och klippa och klistra lite och kirra en header till sarafardigh.blogg.se ;)?

    hör av dig! :)

    Notebook

    jag är nog en av de få som aldrig sett dagboken, men inte längre!
    kollade precis klart på det och shiet jag storlipar!! det är verkligen den finaste film jag sett!! en film om sann kärlek,
    har ni missat den ?! SE DEN


    Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta




     

    godnatt♥



     


    guran åkte fram ..

    plockade fram gitarren precis.. det slog mig även att jag inte spelat sen hällevikslägret :P det är iof den enda gång på året jag spelar, skulle det vara så är det och öva inför det ^^ haha..
    men ibland får jag lite ryck och drar fram guran och drar en klassisk fagrabäcklåt som when you say nothing at all eller typ truly madly deeply. haha

    åter till gitarren.. hörs!


    näst sista ...

    ... dagen innan det är lov, har idag och på onsdag kvar.
    ska blii så jäkla skönt med lov sen! fortfarande är jag riktigt förkyld och jätte ont i halsen osv.. men jag måste till skolan idag , har redan missat massa svenska..
    börjar om ungefär en timma nu och har först ivä sen en svenska lektion
    och nu är det dags för frukost!


    ouups...

    uschdå, ingen bra bloggdag alls.. fortfarande sjuk. så skippade träningen idag, kände att det var tillräckligt med ledare där så det klarade sig så jag tog mig friheten och åka hem. blev lite möte istället om dackes våravslutning :P
    tycker det är riktigt kul och planera sånt där aså!

    men aja.. imon blir det en sväng till gymmet, tror dock inte det blir så seriös träning men ska umgås med madde iaf!
    nu blir det till och sova, har ju ingenting och kolla på nu :(

    ngn som vet ngn bra sevärd serie?!


    Godnatt!

    Vänner



    THE END

    depp!!!

    ännu en hemma kväll.. :P jag och mami tittar på melodifestivalen, eller mjaa..kollade , nu tänker jag INTE fortsätta kolla... snälla snälla låten . wtf ?! hur dålig var den inte lixsom ?! aja Emilia ska iaf gå vidare.. inga bra låtar alls ikväll.. usch

    deppar även lite för att jag bara har ett avsnitt kvar av vänner!!! :( jag har panik alltså, vad ska jag kolla på nu?!?!
    hmm.. får komma på ngt. hittade ju för övrigt vänner säsong 1 för 79;- på media markt idag.. sjukt billigt! lätt att man slog till!! nu blir det det sorliga slutet.. SISTA AVSNITTET.




    lampaaaa

    har inte så mkt för mig, borde plocka iordning all tvätt som ska in i garderoben.. men det blir inte nu. hehe.
    kollar runt lite på inredningssidor för tillfället, hittade massa snygga lampor!


    denna från texadesign.se


    denna från frapp.se, finns i flera färger, kostar runt 1100;- om jag inte minns fel!


    inneonline.se för 2250;-


    hårkurer

    GLANSGIVANDE Knäck två ägg och vispa ihop med cirka en halv deciliter mjölk i en skål. Häll sedan blandningen över håret och massera in den ordentligt. Låt sitta i cirka fem minuter och skölj sedan ur. Hurra för glans som känns!

    KICKA IGÅNG HÅRET Vispa en äggula och blanda den med en tesked olivolja. Massera in i längderna , men undvik helst hårbotten eftersom det annars kan se lite fett ut. Låt det verka i cirka fem minuter och tvätta ur genom att massera in schampo innan du blöter håret. Skölj sedan igenom håret och tvätta om det som vanligt.

    FÖR TORRT HÅR Blanda några droppar mandelolja med en mosad banan i en skål. Massera in mixen i ditt hår och låt verka i en kvart. Skölj sedan ur med sodavatten innan du schamponerar som vanligt.

    FÖR ATT TA BORT FETT HÅR Blanda en halv tesked aloe vera-gelé (finns i hälsokostbutik) med en tesked pressad citronjuice. Mixa ihop med en åttondels deciliter av ditt vanliga schampo och massera in i håret. Se sedan till att skölja ur noga.

    MJUKAR UPP HÅRET Blanda en halv kopp naturell yoghurt med en tesked honung och en äggula. Massera in i håret och täck över med en plastpåse eller plastfolie och låt verka i 20 minuter. Skölj ur med vatten och tvätta med schampo.

    tips från
    cosmopolitan



    KLAR!

    sjukt stolt över mig själv. haha har sorterat massa bilder och skriver bildtext till alla och sådär ;P men fan det var kaos innan jag kom på ett system ;) haha.
    ska försöka få in lite fler bilder nu snart på framkallning.

    men aah, ska plocka lite här nu, återkommer!


    photograph

    precis varit och hämtat bilderna från Media markt och ska nu börja sotera och sätta in i album.
    så har nu ungefär 250 bilder :) whiii har lite och syssla med idag aso! haha.

    men aah återkommer senare!

    mera smaskigheter!

    shiet jag är på g nu asso, haha. kan inte annat än bara älska posh24 ibland ;) lite gossip aldrig fel!

    här har ni lite details om
    Gossip girl comebacken ;)
     


    Kat von D



    Kat von D, hon har en egen Tv-serie och nu har hon även släppt en bok.




    change ?


    färga håret brunt igen kanske?

    älskar slappa kvällar..

    jaa egentligen är det kasnke lite deppigt och ligga hemma en fredag kväll.. men jag orkade verkligen inte göra ett skit!
    jobbade ju lite idag på eftermiddagen och sen gick jag hem, käkade lite mat med familjen och sen så kollade jag och mami på lets dance och en fiilm , as bra faktiskt, dont say a word.. tro jag den hette (A)

    nu blir det vänner som vanligt(: hihi inne på sista säsongen ju. sitter just nu och kollar på lägenheter faktiskt xD haha. sjukt sugen på och flytta hemifrån. men njaa...det dröjer minst 3 år till!! MINST....

    sovgott med er!


    lite kortspel på förfesten i torsdag,
    alla precis inkomna från skidbackarna och redo för after ski ;) 
    hahaha!! xD

    dagen efter..

    hallå på er!

    Tackar alla för en sjukt rolig kväll igår, hade verkligen as kul hörru!
    hinner inte skriva så mkt nu , ska till jobbet snart, men återkommer vid 19.30 tiden efter jobbet;P

    puss på er!



    after ski ;P

    slänger in en liten snabbis bild ;)


    after ski på Oleo ikväll ;)

    då var det dags för ännu en studentfest, ikväll med After Ski tema.
    hmm har inte riktigt klurat ut exakt vad jag ska ha på mig, men det kommer antagligen bilder.
    har en fet ide iaf sen så vi väl se om det blir en succe eller inte. haha

    nu har jag precis kommit ur duschen och ska väl lite smått börja klä på mig och sen käka lite,
    blir ingen träning dag på gymmet, hinns inte ritkigt med, madde gick ju i skolan på förmiddagen så :( får bli imon bitti.

    nu klä på sig lite och käka, vi hörs!


    barbie 50 år ;)

    godmorgon läsare!
    när jag är ledig så blir det inga tidiga seriösa inlägg utan de kommer sådär på eftermiddagen ;)
    ligger just nu och kollar på vänner,, har bara enstaka avsnitt kvar, det är alltid lika jobbigt när man är i slutet av en serie och vet att det inte finns mer och titta på... lite arg blir man då :P hahah

    aja, som sagt återkommer med lite seriösare inlägg om en stund, btw ingen har väl missat att barbie fyller 50 år idag ?! :)




    sista för ikväll ;P

    kan ju inte hålla inne med detta för er som missat ;) en ny sex and the city film är på gång, alla är med..

    bara vänta !!

    Sex and the city, Aftonbladet



    slutligen, Godnatt ♥


    sleeping time

    jao dags och sova nu, tittade runt lite på posh24 för det senaste skvallret ;P haha
    alltid lite snabbt innan man somnar så man har lite koll ;) hehe..

    som ni vet så är det många som solduschar.. vissa lyckas bättre än andra, paris hilton är för tillfället orange och Lindsay, glömde hon ta av sig strumporna kanske ?! haha.. aja, sovgott med er!


    hoppsan LiLo ;)

    asos

    samtliga skor nedan från asos

    sitter här och drömmer lite nu innan jag ska sova ;)

     
     
     
     

    träningsonsdag

    som vanligt så består mina onsdagar till största delen av träning ;P dels på gymmet och sen med gymnastiken.
    en ganska oseriös dag för övrigt^^ hehe. det blir bättre imon!

    imon är det gym och fest på schemat ;P ingen bra kombination... men studentfest är inget som händer varje dag ;P
    after ski tema, jag har en outfit på g ;)

    nu men nu vänner sen sova! :)

    puss på er!

    ändrade planer :P

    skiter i gymmet nu, blir lixsom att nu ska jag dit och sen hem och sen städa och sen ska jag dit igen..känns lite tajt. så drar dit lite tidigare sen, ska möta madde vid halv 4 där , så  kan jag cykla i en halvtimma då :P haha
    så nu blir det och städa lite :P hörs!


    var ju faktiskt brunett en gång i tiden ;P

    onsdag

    nu har jag precis käkat en lång frukost, visst är det skönt och inte behöva stressa på morgonen..
    gjorde lite morotsstavar och sitter just nu och knaprar på dom. haha
    är ju ledig idag med så blir det städning tror jag allt.
    men nu ska jag klä på mig träningskläder och dra mig mot gymmet. ipoden är laddad så nu kör viI! haha

    återkommer under dagen :)

    puss!


    i Majasgrönsaksland ;P

    snart dags och knoppa!

    sitter just nu och gör mitt eget träningsprogram på nätet :)
    sjukt smidigt  du väljer själv övningar och alla övningar finns illustrerade så man ser exakt hur man ska göra!

    men nu har jag lite one tree hill och gossip girl jag ska kolla på och blir även lite vänner sen!
    fåse imon bitti nu då om dogge ringer tidigt igen eller om han förhoppningsvis glömt bort det (A) hahaha :P

    sovgott med er! :)


    tjohej, en bild på mig så ni har något att drömma om inatt ;)

    Keygym

    hemkommen nu, var ju och tränade med madde innan :) duktiga är vi.. har dock lite träningsvärk i benen så idag körde jag överkropp och kondition. när jag sitter där och strechar så slår det mig att jag faktiskt inte ätit något idag och kände att det var kanske inte så bra och träna då .... så sprang ner till donken, typ det enda som är öppet så det fick bli en seasarsallad, riktigt god fakiskt, rekomenderas för de som missat den :)
    madde körde bort mig till kansliet så åkte jag med mamma hem, så nu blir det en dusch och sen ikväll chokladfondue!


    mitt för tillfället andra hem ;)

    fotoframkallning

    precis skickat iväg lite bilder på fotoframkallning från Media Markt :)
    så ska hämta ut bilderna om några dagar och sen så börjar jag på mitt fotoalbum.
    sjukt kul är det med blder, även om bilderna jag framkallar nu är från när jag gick i ettan så känns det som tusen år sen, tiden går så jäkla fort! ser jag en bild nu från då så minns jag exakt den dagen osv. sjukt skoj om några år! :) haha

    men iaf jag och mamma åker på en shopping runda nu ;) sen så ska jag träna med madde vid 5 och ikväll jag ska introducera chokladfondue för familjen ;)

    ses!

    från staduim


    adidas 199;-

    puma 399;-

    STADIUM

    chokladfontän

    Denna chokladfonduefontänen vore inte helt fel ;)
    denna kostar 569;- & är från
    chokladfontaner.se





    ledigdag!

    hellohello.
    väcktes vid typ kvart i 7 i morse av dogge.... fyyyy på dig!! haha. sen så stack jag mot jobbet. och nu har jag
    precis fikat lite med mammsen efter att ha varit på personalmöte och fixat massa skyltar och grejer på jobbet.

    nu blir det ganska lugn eftermiddag ska träna med madde senare.

    återkommer! :)

    chokladfondue

    sitter just nu hemma hos nellsan och myser lite ;P
    ikväll blir det chokladfondue med brudarna :)

    dagen började ju självklart med träning med honey! (; sen skolan, sjukt segt.
    men iaf nu blir det snart mys med flickorna!

    pusss!

    sjukt najs!



    väggdekoration från
    inneonline.se 739;-

    söndag

    efter en dag med massa bloggande så kom det en söndag med inte riktigt lika många inlägg:P haha
    iaf efter gårdagen, som var lyckad, hade kul aso! så sov madde här somnade vid 6 ?!... sen var det bara att slita sig upp ur sängen i morse och ta sig till träningen i teleborgshallen. efter träningen där så blev det gymmet och sen hem och shiet jag var helt död, så sovit en stund nu och sen en timme tillbaka så är det ju Beck på tv och det kollas det duktigt på :) just nu nyheter. så blir lite Pamela anderson ;)

    puss!