DH

hittat massa grejer till projektet nu, eller har massa ideer osv :)
blivit lite desperate housewives nu och snart blir det till och jobba några timmar.
efter det så ska jag och mamsi ut och gå lite, just det... måste städa oxå! idag är det ett måste. ska fixas ikväll!

oh!

helt inne i online inredningssidor osv, hittar så mycket jag själv vill ha till min någongång framtida lägenhet. haha
helt såld på lampor och fåtöljer har jag insett. hehe. så tänkte slänga upp massa lampor här. någon kanske jag har lagt upp här tidigare. men det är för jag är lite in löööv ! haha. enjoy!

1 Norm 69 849:- från frapp.se
2.Nightfly 2250;- från inneonline.se
3.Lampa från R.o.o.m 995;-
4.Midsummerlight 1149;- frapp.se
5.Risbollar från 59;- från inneonline.se
6.Bulblamp 26 950;- inreda.com
7. Lampa från Pinchdesign.com


    

   
       


4 smarta tips om belysning
Belysningen är viktigare än vad man kan tro då det kan påverka hela stämningen i rummen i ditt hem. Tricket är att kombinera olika typer av ljus som sprider ljus i olika riktningar och har olika funktioner. Här följer fyra smarta belysningstips!

1. Ett normalstort rum bör ha minst 5 stycken ljuskällor.

Ju större rum desto fler ljuskällor. Kombinera med såväl taklampor, som bordslampor och golvlampor.

2. Fler mindre lampor är bättre än en stor och ljusstark


3. Undvik bländande lampor.

Att komma in i ett rum och bli förblindad av ljus från en lampa uppskattar ingen! Var därför noga med vart du riktar ljuset från ljusstarka lampor.

4. Prova, prova, prova.

Det kan vara svårt att veta precis hur ljussättningen blir utan att ha provat. Prova dig därför fram tills du hittar det som passar just ditt hem.




eggchair

sitter som sagt och kolla runt på massa olika inredningssidor och möbelsidor och sådär. hittade denna UNDERBARA fåtölj som jag  SKA HA  i min lägenhet, vem vill inte ha en eggchair ?!



inte jordens bästa bild, men iaf just denna kommer från
furniturebox och kostar 7480;-

ååååååååååååååååååh

blir man trött eller blir man trött.
har skickat över sketchup ritningen från skolan till min skolmail (trodde jag) visar sig att det var ngt fil på filen nu när jag öppnade den så baaajs... ååh lite panik man får, så blir till och börja leta möbler nu istället :)

har ni för er idag?
åh förresten, jag ska jobba idag i eftermiddag, känns gött att man gör något vettit iaf!

SketchUp

var på skolan och då var det ingen lärare där = ingen ström = inga datorer eller maskiner, så fanns inte så mycket jag kunde göra där. så åkte hem igen och jobbar med sketchup och källaren hemma istället.


startar upp med en dagens!

godmorgon, sitter och har precis ätit och skickat iväg lite mail osv.
ska strax köra bort till skolan. praktiken börjar idag så alla i min klass är ute på olika ställen, jag har no where to go :/
förhoppningsvis löser detta sig idag!

vad gör jag annars idag da? jo efter skolan tänkte jag dra och träna och sen i eftermiddag MÅSTE jag städa. skäll på mig annars!!

dagens, jo en fin och lugn start med mariah carey och hero


Tingaling - dagens låt!

slänger in ett inlägg nu direkt , har  ju inte varit så on här idag, var först och tränade kidsen idag på förmiddagen och sen så stack jag till gymmet och sprang jätte långt, stolt över mig själv , kul att man märker skillnad!

efter all träning så har jag spenderat mesta tiden i soffan. haha. inte gjort ett smack i eftermiddag, riktigt skönt faktikst. eller jo, lyssnad sönder tingeling låten.. he-he. så det får bli dagens låt ;)


klackarna

eftersom jag inte hittar min sladd till  min kamera så får det bli denna fula bilden från din sko ^^ hehe
ser sjukt fula ut på denna tycker jag, men fan vad läckra dom är irl!!


från din sko

snart så!

ligger i soffan och kollar på roomservice nu, repris antar jag att det är ?! iaf, om ca 40 min så ska jag faktiskt släcka alla lampor i lägenheten, kanske man ska passa på och ta ett skumbad med ljus under den "mörka timmen" ;P haha

har inte blivit av ngn städning idag, var lite duktigt och ut och gick ganska lång runda med mamma istället :) riktigt skönt var det, lite kallt och blåsigt, men mycket bättre det är snö och slask!

förresten, glömt och visa, köpte nya klackar igår ;) kommer in bild på de senare!
hörs efter earth hour!


20.30-21.30

Dagens låt!


SLÄCKER DU?!




GLÖM INTE ATT SLÄCKA LYSET IKVÄLL MELLAN 20.30-21.30!


anmäl dig nu!




saturday morning

godmorgon!
nyvaken sitter jag här i köket och tänkte stoppa i mig lite frukost snart, blev ganska sent hos pappa igår så var sjukt trött när jag kom hem, somnade dirket :)

idag blir det lite städning, eller ja, mycket. sen ikväll, vad händer ?! fåse lite en sak vet jág iaf som händer som vi INTE får glömma! Earth hour. !!

familjemiddag ;D

precis käkat mat med la familia nu :)
ska ut en sväng till pappa med brushan, så blir det pappatajm (:

håretincidenten har lagt sig lite, sovit på saken och fnns ju inte så mkt och göra utan bara gilla läget, det växer ut!

återkommer under kvällen!

tror inte att det är sant! :(


ngn som ser någon deprimerande skillnad :O ?!?!?!?

Studiobilder!

hemmkommen från en lite handlarrunda med mami, var och köpte mat och lite annat smått och gott ;P
nu ska jag börja med och redigera alla de studiobilder som jag tog i måndags på mammas kompisars barn^^
så ska nu ta mig an ca 200 bilder ;) hehe. hörs senare!


SketchUp

sitter i skolan idag igen, just nu sitter jag och jobbar med projektarbetet i sketchup. sitter och ritar upp källaren osv. pilligt men kul! Hallmöbeln är klar nu med , kanske kan fixa en bild om en stund!

varit och pratat med rektorn idag om praktiken osv.. fåse hur det slutar.

nähe, jobba lite till och sen hämta mamma vid kl 17. puss!


våffeldagen

godmorgon,
sitter i skolan nu, kom i tid och allt. försov mig ganska duktigt. här iaf!
sitter och har lite panik inför nästa vecka, praktiken börjar då och jag har ingen plats, vill egentligen inte alls ha praktiken så fåse om jag kanske kan lösa detta på ngt sätt ?!

idag är det våffeldagen, äter ni några våfflor idag ?


D.H

ska alldelles strax sova. har snart sänkt ännu en serie, eller aah, har säsong 5 på g nu, väntar på att första avsnittet ska bli klart så kanske man hinner kolla på det innan man slocknar ikväll. . hoppas!

ni som läser och sådär vet ju att jag är ltie beroende av serier, vet dock inte vilken jag ska ge mig på här näst?! får ta och klura lite på den, för det finns egentligen inget bättre innan man går och lägger sig och kolla ett eller två kanske till och med tre avsnitt av en riktigt bra serie!

hörrni, imon är det våffeldagen och onsdag. innebär heldag i skolan och sen träning på kvällen. hörs imon bitti!


någon som inte stämmer ?!..

nu är det något skumt med bloggen igen, skrivit flera inlägg idag men dom vill tydligen inte publiceras.. vet ju inte ens om detta kommer att synas..

ngn mer som har detta problem?!

sleeping time!

dags och sova lite nu, igen... somnade innan i soffan efter att jag bloggade sist.
har blivit sjukt trött och seg sista dagarna, måste komma igång lite med träningen nu igen, har varit lite halvsjuk osv så har inte kunnat träna, men ska försöka komma iväg imon!

Nu blir det lite desperate innan jag ska sova. vet inte om jag lagt upp denna tidigare men tycker att denna "bortamatch" från designtorget är så sjukt klockren. he-he. aja sova nu hörs imon!


från designtorget och blir din för 55;-

monday

sista veckan i skolan. nästa vecka börjar praktiken och jag har fortfarande ingen pratikplats och ingen på skolan verkar ju va inne på och hjälpa mig och första tenta av den ist. ska prata med syon imon igen.

var på skolan idag och fixa lite med huset. går fortfarande sakta men säkert frammåt, man tror inte med det tar sjukt långt tid. så pilligt osv.

nu kom jag hem ifrrån JB precis, var och fotade lite i deras studio så det blir till och redigera bilder under morgondagen :)

träning ikväll madde ?!

söndag

idag blir det först nu snart träning med tjejerna i tbghallen. sen så ska jag hem och städa massa och sen fixa massa med dockhuset.  fåse om jag hinner med ngn träning idag på gymmet.

men nu, fixa lite sen mot hallen. puss!

TVkväll

yes som jag sa tidigare så blir det en lugg hemma helg, kände verkligen inte för att göra någonting idag. och så blir det inte heller. bangar nog till och med på efterfest med skönaste folket.

har blivit en hel del tv tittande ikväll. Självklart Robinson 2009, sen även Jag vet vad du gjorde förra lördagen. haha fyfan vad kul det var. synd bara att det går på lördagskvällar. brukar ju inte hålla mig hemma då, menmen aah det vaar vekrligen sevärt!

nu är det ju American Pie 2 på 3an, hehe ( jag är ju med i den filmen) hehe. eller aah. enligt vissa min "tvilling" Tara Reid. hehe. vad säger ni själva ?


njaa.. jag vet inte riktigt om jag håller med ^^


jag vet vad du gjorde förra lördagen visas på tv3

EGG

ÅÅÅÅÅH nu har en av mina favorit godisar kommit ut i butik!! det är cloettas påskägg.. MUMS säger jag bara, vill inte veta hur många av dessa påsar jag kommer att käka upp innan påsken är över!


godmorgon!

vaknade med solljus och fågelkvitter, kan ju knappast bli bättre?
har fortfarande inte hunnit lägga in bilderna än men vill ni se den kan ni alltid kolla in hos
Esme :)

igår kväll blev en myskväll med mamsi blev ost och kex och sånt där mys i soffan :) idag då? jo jag ska snart ut och gå en sväng hade jag tänkt, sen städa en hel del! det är kaos här, har inte packat upp väskan sen jag var i kalmar förförra helgen typ, och sen har jag en oupackad väska från karlskrona förra helgen och sen ännu en väska från nu när jag var i Malmö så jaa.. jag har lite och pyssla med.

ikväll ´är det ju White night på Oleo, oleoleoleo - där jag brukar leva på lördagskvällarna, men aah fåse om jag verkligen ska ut denna helgen, hade varit så skönt och bara vara hemma. jag har verkligen haft alla mina sista helgen planerade till tusen typ alltid någonting så hade varit gött och bara ha en skönt hemmahelg! tror jag nog att det lutar åt!



frisören och hennes modeller ;)

destination Växjö

japp nu har jag äntligen fått en plats på tåget till och med! haha, helt överbefolkat hela vägen fram till höör.
självklart är tåget försenat och sådär oxå. alltid är det ngt, bara jag hinnet i tid till jobbet iaf, men det hoppas jag att det inte ska vara några problem.

här kommer en bild från igår så länge, har inte hunnit kolla igenom alla bilder än, har massa på min kamera oxå som inte är i datorn så det kommer nog upp ikväll kan jag tänka mig, här är en iaf!


godmorgon skåningar

vaknade bara för en liten stund sen, sitter nu och kollar upp lite tågtider osv, måste ju tyvärr hem idag, blev bara en liten kortvisit här i Skåne.

iaf, gårdagen, kom ju till Malmö lite efter 10 då åkte vi hem till Esmeradla provade ut kläder och sådär och sen så åkte vi till hennes skola där vi skulle fixa iordning hår och smink och så. efter x-antal timmar så började det likna något. Esmeralda som då var i gruppen framtid fixade oss till extrema framtids modeller, hade grymt stort hår och en stencool sminkning, det var verkligen extremt, det gör man ju aldrig själv så det var kul och se sig själv i de ;P

när vi var klara på skolan så gick vi till Hotellet där visningen var, hade för lite genomgång och sådär av catwalken,  genrepet var typ kaos ingen gjorde det man skulle osv :P haha. sen då  vid halv 8 så började det och eftersom vi var framtiden var vi sist så fick vi vänta ganska länge innan vi skulle ut. sen väl ute på scen så gick det skit bra :)

När allt var slut och klart och sådär så var det käk på gång, ingen hade typ käkat på hela dagen, endast lite frallor som vi fick av skolan. så MAAAAT. slutade på donken ..... hehe.

nähe nu ska jag ta och ringa lite här och fixa lite, hörs senare när jag sitter på tåget hem troligen (:

har inte lagt in några bilder på datorn än, men det kommer, håll ut! ;P

tåget

sitter på tåget nu på väg till Malmö, självkalrt slank dator och dongeln med för lite underhållning, ME LIKE.
pratade precis med esmeralda oxå för lite info om dagen och kommer bli skit ballt :)
nu blir det nog lite film lr ngt, uppdaterar om det finns möjlighet under dagen. annars återkommer jag ikväll ;)

puss!


malmö tomorrow

precis som på det flesta onsdagar så blir det inte så mycket bloggande.
har skola sen direkt träning, kom precis ifrån hallen nyss. självklart när jag passa så sabbar jag hela axlen så mm underbart nu är den helt mongo, kan inte lyfta en armen över huvudet.. hoppas verkligen det försvinner till imon.
för imon vid 8 tiden så åker jag neråt landet till Malmö och är med som modell i Esmeraldas visning :) ska bli skitkul, vill verkligen se vad hon har tänkt och göra med mig^^ haha vad och hämtade lite grejer nu så. aah ska bli spännande, laddar kameran nu med så bilder kommer och tas!¨

nu blir det en snabbdusch sen lite käk och sen typ sova :) sjukt trött nu. ska skriva en lista på allt jag ska ta med mig med kommer garanterat att glömma ngt, typ batteriet till kameran .. hehe.


One Tree Hill

ååh precis kollat klart på det nya OTH avsnittet, GE MIG MER!
nu blir det lite fix här. lugnt ikväll. imon är det en heldag som vanligt på onsdagar.
sen på torsdag så åker jag till Malmö, kommer bli så sjukt kul! lovar att ta massa bilder:)



deadline

mouhaha hittade låten madde :D

blev en dag i skolan idag, inte bara ligga hemma och inte göra något. blev lite pyssel med alla badrummsgrejer till dockhuset. nu är snart det klart iaf, tar så mkt mer tid än var man tror. vad ska jag göra nu da?
väntar på att mamma ska ringa så ska lämna lite grejer till henne. sen så sak jag ut till teleborg och färga håret sen hem och städa. känns som det behövs, eller inte bara känns. det måste!

hittade en spagatbild från kalmar. de trodde ni inte^^


morgongymma

nu är jag på väg till gymmet, ska träna lite nu på morgonen med maddus och sen en runda till skolan och fixa lite. har en hel del kvar som ska göras, skönt coh bli klart med det i tid. börjar ju praktiken om 2 veckor och har fortfarande ingen plats. fåse lite hur jag ska lösa det.

mne mne gymmet nästa . hörs sen! puss



sova!

nu har jag fixat det sista som skulle fixas för ikväll. nu blir det faktiskt till och sova lite. känner att jag måste verkligen stänga av nu inna alla mina tankar och funderingar kommer igång och då somnar jag aldrig!
haha , tömde min gamla digitalkamera härromdagen hittade en bild från halloween. hehe
sovgott !


ballar av stål?!

sitter just nu och kollar på 5ans ballar av stål. vet inte riktigt vad jag tycker.
nja inte min humor kan jag väl säga. nja.. ingen höjdare.

dagen då, hade ju svenska nationella muntliga idag, helt oförberett. gick väl helt okej ändå hoppas jag. sen så direkt ner till palladium för lite möte med dackefolket. och sen direkt efter det träning, är fortfarande sjuk så blev lugn träning idag, imon blir det mer. ska träna vid halv 8 och sen efter det en runda till skolan.

nähe nu blir det lite desperate och sen sova ! puss


skolan nästa

dags och bara fixa till sig lite sen så tar jagbussen mot skolan.
efter skolan sen så blir det möte med dackefolket , blir planering av våren osv och sen så blir det gymmet.
återkommer med uppdatering ikväll.


bilden har inget med varken texten eller dagen och göra.
den får bara pigga upp lite (:


dockskåpet

har ju ivä om en stund, börjar vid kvart i 12.
ska börja bygga  massa möbler idag, vet inte ritkigt hur det blir, har lite planer. tittade runt lite på olika hemsidor men de möbler jag hitade där var verkligen dockhus. jag vill ha snygga möbler, inte alls samma stil som de som finns och köpa. hmm.. ellerkanske är det det som är meningen? att det ska vara små smöta blommor och rosa grejer. det är ju trots allt ändå småtjejer som leker med det?

      
'
tror knappt mig själv när jag säger detta men detta är alldelles för flickit för mig!

grym helg!

ojdå inte så bra uppdaterat, har haft en del för mig. i lördags så började jag tim och  madde med och köpa med oss lite koh thai mat och drog hem till tim käkade och började förfesta. sjukt najs! vid 8 halv 9 så drog vi hem till hasse där det blev trevligt folk och massa guitar hero! ökade även skillzen och kör nu mera på meduim ;) HAHAH aja kvällen sllutade sen på oleo. sjukt kul med maddizen (: tack för denna kväll alla inblandade!

igår då, pigg som man var vid kvart i 8 så gick bussen till karlskrona mot Regiontrampetten 09. en heldag med tävling, alltid lika kul! gick skit bra för båda lagen, jag var med och passade det äldre laget och när man stog på golvet och kände trycket när dom körde så aah shit vad sugen jag ärpå  och träna och tävla igen :P iaf det blev en 1:a plats och en 8:e plats för mina tjejer. Riktit bra!!


alla gymnaster från dacke som var med och tävlade :)
bild från dackegymnasterna.se

PT?!

precis hemkommen från gymmet nu, var och körde med honey lite :)
idag blev det väl mest träning med munnen kankse. haha, så jävla grymma och duktiga är vi!
skulle nog behöva an personlig tränare som skriker lite på mig och får mig att ta i lite till. jag ger upp alldelles för lätt. eller aah ibland iaf. någon som känner sig manad?

nu blri det en dusch och sen så får vi se vad som händer ikväll.. öppen för försalg. eller aah vet inte om jag orkar ngt men aah, fåse helt enkelt


Stick it

åh vad trött jag blir. Hade en svenska lektion idag som började vid 10.50 så jag tog bussen vid 35, stressade som fan för och hinna med och kom i tid och allt , när jag kommer fram till skolan till svenska lektionen så säger läraren att de grupper som ej skulle ha svenska nationella muntliga idag kan gå hem igen... GAAAAAAAAAAAAAAH. hur lite damp får man inte då?! stressade och åkte dit i onödan. pallade inte vänta på bussen hem så ringde och pratade med farmor :)

nu har jag precis kollat klart  på fimen stick it med. ojoj riktigt bra film. måste ses. gymnastik film är aldrig fel! ngn som vet ngn mer gymnastikfilm?
slänger in en trailer med från filmen.


in the middle of the night..

har allmänt jäkla tråkigt, har absolut ingenting för mig, borde väl egentligen sova men aja.
kollat på desperate housewives nu ett tag coh fick för mig att jag skulle göra en nagelförlägning här hemma så det blev det. Lyckas aldrig hålla dom långa bara. hehe. ska jobba lite på den biten nu, orkar inte pyssla med fransk manikyr och grejer utan får bli ett snyggt ljusrosa nagellack, måste nog införskaffa nya färger. jag vill ha ett mörkblått!

nähe, sov nu snart med kanske. nej förresten, jag ska kolla klart på Stick it. började kollade på den filmen igår,somnade.. så får blir att se klart den idag.

imon då?  jo jag ska till gymmet imon istället för idrottslektion. eller aah hoppas att det varokej nu med min idrottslärare. har egentligen curling imon men njaa. inte så sugen på det, är hellre i gymmet då. dock är jag fortfarande sjuk så fåse lite. efter det så blir det svenskan lektion. nationella ?! :S no idea....  sen är det helg!!

ser fram emot helg oxå! mina sista helgen nu på senaste tiden har varit sjuk roliga. kurser, kalmar träningsläger, nu denna helgen är det ju inflyttningsfest och tävling på gång. ojoj livet leker :)

godnatt på er läsare!


funderar på och färga om håret, dock inte riktigt såhär mörkt, vad säger ni?!
HENKE får inte svara ^^

En Shopaholics bekännelser

precis hemkommen från filmen nu,
skrattade mycket och aah, riktigt bra film. Gillar man sex and the city så är detta lite samma stuk.
aah se den nästa vecka då den har premiär ;) hihi,

nu blir det lite internetsurf på diverse sidor och sen sova.


såååå jag för endast 199 ;-


coolstuff

utmaning ;)

ALLA ÄR UTMANADE !


Regler:
Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!. Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du? Sara
2. Ett ord på 4 bokstäver? Saft
3. Flicknamn? Stina
4. Pojknamn? Sebastian
5. Yrke? Sotare

6. Färg? Svart
7. Klädesplagg? Scarfs

8. Mat? Spagetti

9. Sak i badrummet? Shampoo

10. Plats/stad? Stockholm

11. Orsak att vara sen? Sovmorgon!

12. Något man skriker? STOPP!

13. Film? Snövit & de 7 dvärgarna
14. Något man dricker? Sockerdricka

15. Band? S club 7
16. Djur? Salamander
17. Gatunamn? Storgatan
18. Bil? Saab
19. Sång? So what



hade lite tråkigt, haha :D


back home

hemma efter en dag på stan med timmis :)
trevligt värre, blev massa grejer inhandlade och även maaat på mitt favorit ställe! Koh thai!

hittade mig en ny plånbok på monki,
denna svarta för 80 kr ;) puss på den!



torsdag

vad gör jag idag?

jo just nu ligger jag och ska snart ta tag i och börja fixa iordning mig. sen så ska jag ner till stan med Tim och köpa inflyttningspresent till Hasse :)
sen efter det ska jag bort till skolan och sen ikväll blir det filmen en shopaholics bekännelser.

ser ut att bli en riktigt bra dag! japp!


hittade ännu en gammal bild, på denna som brunett ;)

ge mig!

så här inpå det sena timmarna, haha så har jag hittat en ny favorit skosida, som har kändis designade skor från blad Ferige, Ed Hardy, Jessica Simpson m.f och visst hittade jag skor jag blev kär i direkt!

här är några av dom!

  
  


alla från shoes.com


ni har väl inte missat ?

 


Bli medlem här

En shopaholics bekännelser

kom hem från en sjukt bra träning och taggar inför morgondagen :D
imon ska jag se filmen en shopaholics bekännelser på bio :)
fick gratis biljetter så den blir det imon, och eftersom jag läst boken så är det extra kul :)



nu blir det lite desperate sen sova, sjukt trött!
puss på er!

långdag

kom precis hem från skolan, onsdagar går jag långdagar så.  snart klar med hallmöbeln, lägger in en bild nedan ;)
har lite panik nu, vill verkligen inte ha ngn praktik så var och pratade lite med syon osv idag, vet inte om vi kom fram till något direkt , ska prata mer med min mentor imon lr ngt.

Väntar på madde nu som tittar förbi snart, hon är nere i stan och köper nya skor:P spännande ;) haha. sen åker vi ut till teleborgshallen och kör en stenhård träning nu innan tävlingen på söndag. kanon!


en liten skymt iaf. ska till en låda med i hålet längst till vänster.

later

sen sist jag skrev så har jag faktiskt gjort klart ännu en vägg.
nu har jag precis fixat till mig och ska faktiskt bort en sväng till Lisa och ta det sista nu innan tävlingen på söndag så det är klart,  skönt och få det klart så tidigt som möjligt så blir det ingen stress sen i slutet.

nähe mot bussen snart, ses!

godmorgon!

nu ska jag precis plocka fram lite frukost till mig själv. ingen annan är hemma nu så det får bli lite mackor osv vid tvn ;)
satt uppe ganska länge igår med det där jäkla badrummet och är fortfarande inte klar. men en vägg och golvet är nu klart iaf. lägger in en liten bild här nere ;)

har inte så mkt annat planerat idag utan fortsätter med mitt lilla hus. blir ingen träning eftersom att jag är sjuk. så aah blir helt enkelt en hemma dag.


en liten tjuvkik, så kommer det att bli sen som den vänstra väggen är.
har bara satt upp det lite provisorist nu därför det ser lite skevt ut :P haha

spårlöst

precis kollat klart på säsongspremiären av tv4's Spårlöst.
syskonen som letade efter sina föräldrar och sin syster och faktiskt hittade dom.

tycker att sånt är så himla häftigt ändå. att efter 15 år hitta sina släktingar i ett helt annat land osv.

aja, fortsätter med badrummet. det går sakta med säkert frammåt!

kaklar badrum

sitter och pysslar massa med huset nu.
håller precis på och "kaklar" om badrummet. haha suttit och klippt ut små rutor 1x1 cm stora som blir kakelplattor och som ska sättas i ett helt rum. pilligt som fan, men det kommer bli sjukt najs!


usch

blir ingen skola idag, är äckligtförkyld, har jordens huvudvärk och sådär så tog mig friheten och stanna hemma och vila upp mig lite idag.  ska pyssla med lite skolgrejer här hemma istället.

vad gör ni idag ?

ny vecka igen

tiden går verkligen fort, tycker att det är måndagar hela tiden nu. har ju faktiskt bara typ 9 skoldagar kvar innan studenten.
mums på det!

iaf helgen då. Åkte ju till kalmar i lördags morse med tjejerna. hade skitkul. riktigt grymma är ni!
tittade igenom massa vi filmat i helgen, haha skrattade så jag höll på och dö! jag måns henke och lisa körde lite OS i kalmar. riktigt fina filmer aso! HAHAHAHA måste ses!
det blev inget bloggande alls. hade ingen kontakt med ngn annan den helgen, det är alltid så när det är gymnastikevent osv. det blir att man lever som i en annan bubbla :p haha. ´ni som inte varit med om ngt kommer aldrig fatta.
hällevikslägret är precis likadant, man lever bara där utan och tänka på ngt annat över huvudtaget.

aja, nu ska jag duscha lite och sen så käka frukost med mamma och sen dra mig mot skolan.

puss!


uppvärmning

två av den 17 suddiga bilder jag hade på min kamera ;P
haha var inte så duktig på och ta bilder i helgen,
filmade mest. ska fixa lite bilder. kan tänka mig att madde har 20000 ?!





destination Kalmar

studentfest ikväll egentligen ju , var inte alls på humör så blev ingenting med det, var en stund hos sofie innan och kollade in deras outfits :D  Efter det så åkte jag och madde hem hit och kirrade lite med musik osv till imon.
imon bitti så drar vi oss på kalmar på tränignsläger med tjejerna. ska bli sjukt kul! :)

nu då?! sovtajm! hörs under morgondagen :D

pusspåer!


tjejerna i julas ;P

svenska b

kom precis hem nu, efter att ha varit sjuk nervös inför detta nationella prov så är det äntligen avklarat.
gick faktiskt ganska bra så känns helt okej. skrev en krönika ( som även kan liknas med bloggtext ) vilket jag skriver ganska mycket ;) så det var ju inte så svårt, men iaf, skrev om hur en människas liv formas. om föräldrars inverkan och en förebild som betydd mycket för ens egen utveckling osv.
gick ganska fort, hade tid på oss fram till kl13, jag är ofta den som går i början på prov, vill bli klar snabbt, blir så jäkla stressad när alla andra börjar gå före mig :P hehe

aja, nu ska jag bara packa ihop lite träningskläder och åka och träna! :)
pusspåer!


haha hittade massa gamla bilder härromdagen :P

alltid.....

Varför är det alltid på kvällen som jag börjar tänka som mest, då jag egentligen borde göra ngt helt annat. Plugga !? sova.. ja ngt annat än och bara sitta framför skrämen och inte åstadkomma för mycket. Varför är det alltid så?!  

Sista tiden har jag blivit så himla stirrig och stressar upp mig för småsaker. Vad jobbigt det blir om jag inte får ihop planering till det och alla kommer bli besvikna, vad gör jag om jag inte hinner med och lämna in det där sista uppsatserna vad händer då med betygen, tänk om det inte bli som jag tänkt mig efter studenten, vad gör jag då?  Blabla.. ni förstår, jag oroar mig hela tiden.


Jag har ju lixsom min plan och vill verkligen att det ska bli så. Den är nästan planerad in i minsta detalj, i stort sett så vet jag verkligen vad jag vill.  Jag är inställd på och jobba stenhårt i ett år nu för att åka till barskolan nästa sommar och sen efter det inleda min jorden runt resa. Sen ska jag komma hem och skaffa mig ett jobb jag trivs med, hitta en riktigt bra lägenhet någonstans i en stad där jag trivs.  Jag ska ha mitt tajta umgänge. Osvosv. Tänk om det slutar med att jag kommer bo hemma hela mitt liv utan ett jobb utan någonting.?! Det är nog nästan min mardröm, att faktiskt inte kunna göra det jag vill.


Nae, hörrni dags och faktiskt ta tag i detta nu, kanske ska börja med och faktiskt ta tag i det sista lilla jag har kvar i skolan. Så att jag faktiskt kan skaffa mig ett jobb och göra allt det där jag vill.
jag börjar med att jag går och lägger mig!


shape up

precis kollat klart på lyxfällan. älskar nästan det programmet. vad säger vi om dagens fall?! hmm.. hon tyckte hon själv framstog som en dum blondin ?! nähe.. inte alls.. aja. man lär sig en hel del ändå. man tänker efter lite extra. du vet väl att du kan testa dig själv på tv3.se och se om du har problem med din ekonomi och är ett fall för lyxfällan.

nähe nu blir det till och läsa lite på svenskan, är sjukt nervös faktiskt.. har lite ont i magen. men visst klarar jag det!!!
imon är det ju även studentfest på kvällen, men njaa. jag är verkligen inte på g aso. jag drar till sofie innan en stund iaf, man vill ju inte sitta helt själv hemma när det är förfest med brudarna :) åhnej!
måste bli bättre på och faktiskt ta lite bilder nu. här i bloggen har det blivit ganska bildlöst sista tiden. och vem orkar egetnligen sitta och läsa igenom allting?!

har en bild iaf, där jag är helt inlove med sminkningen, ge mig vår och turkost! även om det faktiskt är blått som är inne nu ^^haha. bilden är från h&m.


nationella :S ?!

japp, inte så att jag är speciellt taggad åhnej!
imon bitti mellan 8-13 så har jag nationella i svenska B.
egentligen inga problem, hoppas jag inte, skriver ju en del men aah.. vi får väl se helt enkelt, ska läsa igenom alla texterna ikväll en sista gång. 

annars har jag inte gjort sådär jätte mkt idag, bakade lite innan, äckelmuffins, glömde dom i ugnen så blev lite för bakade. ngn som har ngt bra recept på riktigt kladdiga chokladmuffins ?! skicka det till mig!!!
haha  var även ute på träningen nu ikväll. så nu vet jag vad tjejerna ska köra i helgen.

aja, nu blir det som alltid desperate och sen plugga lite då och sen sova!

hörs imon efter nationella!
pusspå er!

morning sunshine

vaknade dock inte lika pigg som jag var igår när jag gick och la mig,
har riktigt ont i halsen och huvvet. skönt att man inte har ngra lektioner idag. sitter hemma och fixar lite annat ist.
blir inte heller ngn träning för mig idag, ända träningen blir senare sen då jag ska till teleborgshallen för fristående träning, annars inget.

vad gör ni idag :)?


ge miiig!! :D
699;- från brandos!

skolan-tbg-gymmet

japp, som rubriken säger så är det dessa tre ställen jag spenderat min dag på.
började med skolan från 8-16 bara hem och käka lite och sen till teleborgshallen och träna tjejerna. sista träningen innan träningslägret i kalmar i helgen. ska bli skit kul, alla är sjukt taggade ;)
efter träningen blev det lite gym med madde, ganska lugnt ändå. skönt och bara chill träna ibland,

imon blir det andra bullar, då ska jag köra stenhårt :P sen blir nog en sväng till skolan och fixa lite med hallmöbeln, ska ta lite bilder imon på den med så ni fåse vad som sker! sen blir det kasnke en sväng till ingelstad och så blir det fristående träning i teleborgshallen, nice!

nu då? jo så klart desperate housewives och sen sova. sjukt trött ändå!

puss på er!


Smooth n' Chic

måste tipsa om denna produkt! har använt den ganska länge och är sjukt nöjd! det är en hårlotion från

Schwarzkopf, den luktar gott, gör håret mjuk och lent, skyddar även håret mot värme, just love it!


finns att köpa på ex, h&m.

pass nr 2

precis avslutat mitt andra pass. haha städpasset :P
har nu städat hela lägenheten och även tvättat . eller aah satt på tvättmaskinen iaf (a) även strykit en hel del!
nu blir det nästa då, till och laga lite mat till mig och brushorna. pannkakor tror jag det blir!


grymt pass!

efter ett sjukt grymt och bra pass på gymmet så har jag nu precis käkat frukost och sådär.
ska sätta igång med städningen här nu så på med lite städmusik och köra gärnet och sen tapetsera :)

puss!

tisdag

sjukt dålig uppdatering dessa två sista dagar. vet inte ritkigt vad jag har haft för mig. men iaf. nu är jag tillbaka :P
nu är jag precis på väg ner till gymmet, ska försöka låna en cykel av brushan eller nått. eller så får  jag väl gå ner, tar 20 min, uppvärmning - perfekt!

vad händer mer idag ? jo jag ska städa en massa och sen så även tapetsera dockskåpet lite i eftermiddag är tanken.
vad gör ni idag?


ny vecka igen

precis tillbaka från gymmet, var och tränade lite nu på morgonen, ska snart käka lite frukost.

gårdagen var ju även andra och sista dagen på kursen, gick bra och fortfarande kul! hade dock jordens träningsverk. men visst ett tecken på att man jobbat lite iaf :P haha.

idag blir det skolan om några timmar sen i eftermiddag blir det lite städning. ganska lugnt och skön eftermiddag! :)

återkommer