träningsverk..

ligger hemma med mammsi ikv och kollar på idol.. what a night.. nej men börjar jobbar tidigt imon så blir en lugn hemmakväll. Tagga inför morgondagen. GYMPAPARTY :D

Min lilla nellsan är i götet så jag fick träna lite själv idag. körde lite Body balance och sen lite gym. men FYFAEN vilken träningsverk jag har.. uschee!!

nähe. ska städa lite här nu, KAOS! sen sova tror jag. hörs puss!


make it or break it!

me <3 serier!
jag har fått nys om en ny serie nu, om gymnastik!!
denna serie ska utforskas vidare, har kollat första avsnittet nu och jaa det blir fler!!

nu ska jag ner och träna i en timme! återkommer! :)

NM i gymnastik

godmorgon!
sitter här med mig frukost nu och väntar på att kl ska bli halv 10. Idag är det Nordiska Mästerskapen i Gymnastik i Finland så sitter framför live sändningen nu och kollar lite på förträningen. eller aah nu kl 9 drar allt i gång.

Hejjar självklart på lillpojken som är med och tävlar! ;) haha.

hörs under dagen!





en avslappnad sara!

hemma igen efter AiChi. Ett pass är 25 min långt och det var lixsom inte alls svett och tårar ^^ haha.
Utan 25 min lugna sköna rörelser med fokus på andning och kunna slappa av och släppa allt annat i 25 min och inte tänka på ngt annat. Jag känner mig lite som gummitarzan, helt slapp. haha!

nähe nu ska jag nog lägga mig i soffan och ha en lugn fredagkväll helt enkelt! puss!

Ai Chi

hejpåer!
oj, en vecka går fort. har tränat och jobbat en massa denna veckan. har ju äntligen kommigt igång nu på simhallen! känner mig mycket piggare bara efter denna veckan faktiskt. har helt plötsligt massa energi.

Nu idag om en stund ska jag testa ngt nytt igen ;) Ai Chi. lugn och avslappnande träning i varmt vatten. Låter GRYMT skönt! haha. Så ska ner till simhallen alldelles strax oxh testa detta.

ikväll händer inget speciellt, blir väl idol?

vi hörs!


Dag 1

ouuh vilken dag jag har haft!
började med att jag och Nelly gick runt sjön, och sen så fixade jag ju gymkortet och redan idag så var jag på mitt första pass. Det blev bodypump idag, riktigt kul är det med pass men fyfasiken, det luktar träningsverk här!!!!
man blir så peppad och ger inte upp när det är gruppass.. eller inte jag iaf!
blev även lite simning efter det och sen såklart bubbel!

Imon är det Body Balance bokat. ska bli kul och se hur det är!


Nu är även England planerna igång här. Pratade med Brushan nu precis och resan blir nog av! Ska bli så himla kul och hälsa på honom. men aah bokar kanske i veckan?

Nu ska jag äta lite mat och sen så blir det tvkväll som alltid på söndagarna ;) haha. puss!



Medley

Sesådär.. nu är nytt gymkort fixat. Sa ju upp mitt gymkort innan sommarn på keygym då jag saknade lite pass osv. Nu blir det massa pass och simning och gym, grymt roligt!

nu skiter jag i om jag är sjuk, jag är taggad, blir nog bodypump om en stund. Simning efter det?

käka nu iaf!


godmorgon !

morron!
ligger i sängen, precis käkat lite frukost, det måste vara bland det skönaste som finns, ligga och bara ta det lugnt och käka lite frukost och kolla på tv i sängen. haha.

halsen är inte alls som den ska och jag har jordens huvudvärk, tur att jag är ledig idag!

nähe, tillbaka till Miami Ink på 6an ;D


tråkar

hej på er!
sitter hemma nu.. jobbat tidigare idag, mådde piss. Mått illa och haft magkramp större delen av dagen så gick hem efter jobbet, la mig i soffan och kollade självklart på lite Sex and the City och drack lite blåbärssoppa.

Kollade även på fotbollen innan, ja vad säger vi? Ingenting.. inga kommentarer

Det är bättre med mig nu iaf, så jävla tråkigt har jag! ALLA jag menar ALLA är verkligen ute ikväll och festar?!?! eller...? själv sitter jag hemma själv, får nog bli till och ligga i sängen och kolla på film.

förresten. går det inte och nå mig på mobilen så är det inte mitt fel (A) jag kan nämligen inte svara alltid på samtal. knapparna fungerar inte riktigt men det är en Iphone på ingång MUMS! haha.

nähe, ska tråka vidare här...



ses vi imon babe?


Dont upset the rythm!

Kollade precis på nya One tree hill och blev kär i denna låt!

Idag är rummet klart med, alla nya grejer på plats;D grymt nöjd! Imon blir det först lite pyssel och sen så jobb. Fått svar på min jobbansökan från IKEA Kalmar. nope, ingen kalmar för min del. ;P bara och söka vidare!

Nu Gossip Girl!


Hällevik, Älmhult & IKEA

Hej på er!

Precis handlat klart på IKEA, blev lite allt möjligt smått och gott. Även en tv-bänk slank det med! så lite montering när man kommer hem, eller ah imon!

Varit i Hällevik över natten. Mormor och morfar säljer stugan och man måste ju åka ner en sista gång så mammsi och jag tog pärlan ner igår och stannade där tills idag. Så nu är jag i Älmhult. Min lisa fyller ju 20 så det blir lite kalajs senare. men nu FIKA! :D