valborg

nu drar jag till Nelly på grillkväll.
Hoppas alla får en bra valborg, även om det är sjukt överskattat!

Chillidill

Haft en riktigt bra dag idag faktiskt. Hade ingen tråkig skoldag utan alla kungsmads 2or hade brändbollstunering på Campus dåva. Vi har en tajt klass vi var 7 st där!!!! Tråkmånsar säger jag bara så vi slog ihop oss med Film och Tv klassen. Kul var det iaf ;P jätte bra gick det väl kanske inte men men ;P kom tvåa i vårat gruppspelsgrej och sen typ 6a allt som allt . Tror det var 12 lag som var med ^^. Ehm när jag kom hem så var Radio 5 pojkarna Viktor Victor & Jacob nere vid sjön och spelade lite så jag gick dit och sen efter en stund så var det ingen som bangade på glass så vi gick ner till stan. Träffade på Nelly och sen satte oss på donken och käkade lite glass. Gick efter det en runda på stan och sen ner till sjön. Chill på hög nivå idag asså. har ju varit sjukt fint väder med och det är ju typ bara 29 dagar kvar till sommarlovet!! de ni! :D 

 

here i am again

jaa det var fullt upp här i bloggen idag, på humör asså. Kan ju inte annat än skryta lite om långledigt asså, imorgon är det bara idrottsdag, brändbollstunering på Campus. Ska bli kul ändå faktiskt. Vi brukar ju lira lite brändboll här hemma på sommrarna på ensådär 5-6 pers ^^ Grejer de, vi får väl se imon om skillzen sitter kvar.
I övermorgon är det Valborg, överskattade helger !!! usch. men vi ska iaf börja med och grilla hemma hos Nelly ett gäng och ha lite mys. Sen får vi se vad som händer.

Nu ikväll har man även invigt altanen, mamma och simon städade iordning den innan så satt ute och käkade. Det är då man märker att det faktiskt är sommar, när man kan sitta ute och äta mat. eller det känns väldigt sommrigt (:

Nähe nog med bloggande för idag kanske, btw NYA GOSSIP GIRL avsnitt 14 har kommit ut nu för er som följer.
och en annan grej med, var på Media Market och kollade på datorer idag med , vet inte ritkigt vad jag ska köpa för ngn, vet inte heller riktigt vad exakt man ska kolla efter och vad som egentligen är den stora skillnaden mellan olika datorer, Tips ?!

Shopping

Efter skolan nu så hämtade mamma mig och vi åkte till Skopunkten och kollade på lite skor ;P
hittade faktiskt 2 par. Ett par söta turkosa blommiga typ skor i lite ballerina stuk  och ett par vita "sandaler".


   

Nationella Prov

precis hemkommen, har haft Nationella Prov i Engleska B nu. Gick väl helt okej faktiskt. Gjorde en miss bara men men. Så har håltimma nu till kl 13 så tänkte att ist för och sitta i skolan och dega så stac jag hem så tänkte käka lite och kanske gå en varv runt sjön. Det är ju fint väder så. Fåse som sagt.

Det känns i kroppen idag att man varit i väg med tjejerna i helgen. har träningsverk i bla axlarna sen all passning och sådär men det ska man väl ha antar jag ^^.

Här kommer ett litet smakprov på de studio bilder vi tog i fredags ;) 

       
 

                                             

GYMNASTIC

jaa vilken helg, har haft skit kul.
det märks att man hållt igång en hel del, man är lite sliten idag. Kom till Kalmar igår vid 11 tiden och sen gick vi bort till Gymnasten. Drog igång direkt med träningen och höll på hela dan. På kvällen blev det lite visklek och tjejer, man hör det man vill höra ;) sen så satte vi på en film som tjejerna kollade på, tror det var Alvin och gänget. Efter det så var det läggdags då jag spelade lite gitarr och sjöng för dom småbarnen med hjälp av min lilla kör Lisa och madde. Somnade gott efter att ha tagit en sväng till McDonalds och en runda  i Centrum i Kalmar. Kom tillbaka till gymnasten och somnade gott... Vaknar dock inte lika skönt. Robban och måns tar fläkten till Teamtracken och stoppar in under mitt täcke så allting blåser iväg, Taskisar! Dags för frukost och sen igång med träning igen fram till kl 2 ungefär. sista timmer till 3 så var det streching och fristående på schemat sen packade vi ihop alla grejer och gick till stationen för och ta tåget hem till Växjö igen. Det var helgen i snabba drag ^^
Tack för en kul helg!


helg igen !

veckan har gått riktigt fort och tänk nu är det helg och nästa vecka är det bara 2 dagar i skolan sen långledigt.. mkt skönt :)
idag så blev det ju lite fotande i studion. Skit kul hade vi, kan ju säga att det blev någa hunda bilder.. vågarinte tänk apå hur många än :P  imon bär det av till Kalmar. madde kommer vid halv 9 sen drar vi till stationen och möter upp alla sen går tåget vid kvart i ungefär. kuligt kuligt.
men godnatt gott folk. Vi ses och hörs!

SOOL!

dagen är ljusare idag. Tån är bättre så är inte fullt lika handikappad som igår ;P
har legat ute i solen större delen av dagen och lyssnat på
www.radio5.se.
nähe har väl inte så mkt mer och skriva idag än att jag är sjuk sugen på glass. annars lugnt
men återkommer. . . .

-

rullat på idag.. Satt och solade vid reningsverket.. Det gör man inte varje dag.
slutade skolan och så kom lisa och mötte upp mig vid kungsmad, hem till mig och planera helgen och sen vidare till teleborg. Var där hela kvällen och det var där det gick helt åt skogen.. Klämmer tån i trampetten så nu är den helt cp.. kan knappt gå på foten förrän jag håller på och dö.. Tror att jag håller på och bli sjuk oxå . FAN måste bli frisk till helgen. kalmar ;D
men sova nu, vi hörs!

sköna tisdag

tisdag idag dåja.
Varit bra faktiskt ;D Började med lite skola som faktiskt gick fort. Cyklade hem direkt efter och planerade ett varv runt sjön, sen när jag är nästan hemma så blev jag sugen på inlines ;D Väl inne på gården sen så åker min granne runt på sina. Så vi bestämde oss för och köra ett varv runt sjön iaf ;D Så premiär idag och det gick bra faktiskt. Åkte förbi Malin nere vid sjön och en hel del annat folk ;P man märker att så fort det blir fint väder så flockas folk runt sjön och sitter och myser och sådär. Tycker vi om ;D haha. ehm kom hem och sen så blev det lite chill i solen på studsmattan pluggade lite och sådär. Nu har jag precis lagat lite mat till mig själv ;D
Blev nudlar och wookade grönsaker :P haha komplicerade grejer de, men jäklans gott!

Sunshine

ojdå.. dåligt med uppdatering här ja, inte så bra. men men I lördags vare kalas med släkten och sådär och det var lyckat :) Tack allihopa för allting! Det blev rätt sent och man var ju inte jätte pigg på söndagen när man var på väg till dansen vill ja lova. Så tog det rätt lugnt där. Efter de så mötte jag upp lisa och emma och gick och käkade lite och sen efter de så gick jag hemmåt och vilade upp mig rejält med massa gamla top model och lite sex and the city.  Idag vaknade man verkligen på rätt sida och med solsken. Sjukt jäkla underbart. efter skolan så vare ner på stan med tjejerna och käka lite glass och kolla läget i city. Var skit längesen jag var i stan nu så måste ju hålla mig uppdaterad ;P Pappa kom förbi en sväng i eftermiddag med så vi tog en varv runt sjön i solen.
men nu hörni är det dags och sova lite skola imon igen sen onsdag sen torsdag och sen fredag sen helg ^^
Tänk positivt ;) btw till helgen åker jag med mina gymnaster till Kalmar och tränar lajte ;D kulkul cyckelhjul.
Men godnatt folket :)

Party


På torsdag är det ärtsoppa på lördag är det fest, Men fredan är ändå den dagen som är bäst!

Ja min fredag var verkligen bäst igår. Hade sjukt kul från det att Madde var först och traskade in genom dörren till att jag kom hem inatt. Börjar från början. Slutade skolan igår vid 3 tiden då vare barahem snabbt som attan och ner och handla alla grejer till kvällen. Köpte hur mkt som helst typ. Kom hem och började slänga ihop mina tårtor (: as fina blev dom . och goda! :) sen så duschade jag och fixade till och sen så kom Madde vid halv 7 tiden och även Ello tittade in ungefär då. Någon timma senare så kom Malin, Sofie, Nelly, Jenny & Elin och då började vi dra igång med lekar och grejer ;D haha. Vid halv 9 tiden så tittade Alle tom och mogge in och då vare bah fram med tårtorna. Vi lämnade käkandet och drog igång Singstar. Hade så sjukt jävla kul (: Vid tio i elva tog vi bussen ner till stan och Gick först till Lagerlunden. Där fick vi tyvärr lämna Nelly jenny och elin :( Där inne träffade vi på Gert Fylking och Johan Wahlström. Lite kul ^^ undra vad dom gör i Växjö egentligen :P aja, efter att vi varit där en stund så ringer Alle och Tom och är på sports och sjunger Karaoke, fan va kul så vi drog dit. Blev en I love rock'n roll och vi sjöng för fulla halsar jag lovar inga falska toner där inte! Haha. Efter att vi gjort scendebut där inne så gick vi vidare till Grace Där vi träffar på Elodie och Esmeralda bla. Dansade loss till allt möjligt och hade skit kul. Dock svek mina fötter mig vid 1 tiden så jag höll ju på och dö ;P Fasade inför hur jag skulle GÅ hem.. Men det slapp jag som tur väl var. Malins pappa var gullig och körde hem mig vid halv 2 tiden typ. Väl hemma var det bara och slänga sig i sängen. Låg där och småskrattade lite över kvällen och hur kul jag haft! Tack så mkt för allting presenter och grejer (: hade sjukt kul.


Idag blir det släktkalas så ska bort till lokalen snart och fixa det sista och sen sätta up studsmattan idag med. Har då allt saknat den lite :P Även om man inte lever på den längre som man gjorde för några år sen ^^.

Bilder från igår (:

 

17 april

Drar en kort sammanfattning av födelsedagen i all ära ;)
Dagen börjades med skönsång från familjen med lite paket och frukost på sängen ;D Fick en klänning, pengar, smycken och parfym. Gick till skolan och hade lite tapetsering fikapaus och sen ännu mer tapetsering. Avslutade skoldagen med bildhuggeri. Fåse hur det går i framtiden med det asså. Efter skolan tog vi en snabbis till Barks, vårat nya hak ;) sen till dansen som gick SKIT dåligt idag. Jag var fett okoncentrerad och pallade inte riktigt. menmen. kör igen på söndag. Kom hem så kom Moster och kusin på besök och käkade lite god mat och sådär :) Fick ännu mera paket (: Ett par solglasögon och halsband. Har även fått pengar från Gammelfarmor och Björn och Eva. Imon taggar vi för en as kul kväll med vännerna och sen utgång , ser vi fram emot JA!

Tackar för allting och Tack för alla sms och hälsningar på min dag :)  ♥

18 FFS



NU ÄR JAG 18 ! de ni ;)



skolan

tjuz ;P
då har man webdesign, går inte så mkt frammåt idag. Håller på och skriva de texter som ska vara med på sidan. Kommer inte på så mkt. fåse om man kommer ngnvart idag.
Sen har vi natur och då ska vi ut och gå runt växjö sjön. Slipper iaf redovisningen idag. mkt najs.
Ngn som är bra och kan göra hemsidor?! Skulle behöva lite hjälp om du har skillz i Dreamweaver ;)
Hörs!

lite snabbt ..

.. jaa det får blir ett kort litet inlägg nu. Dagen har varit as najs. Sol och allting ju, riktigt skönt! Vi satt till och med och käkade glass osv på Sibylla :) Var även på köskolan idag och körde lite, gick väl helt okej ^^
slingade även håret nu ikväll. Jobbar fortfarande för att få tillbaka mitt blonda hår igen. Det var verkligen mitt livs misstag och färga det mörkt. men men, gjort är gjort, Jag kommer ju aldrig göra om det igen iaf!

Till helgen blir det party party . Först med folket på fredag, lite förfest och sen ska vi ut. Sen på lördag blir det partaj/kalas med släkten och sådär. Annars lugnt ; )

Ska lägga mig nu, sjukt trött faktiskt. Imon blir det webbdesign och även naturredovisning - usch.

testing

kom hem nu precis och fick paketet från Buzzgrejen idag så nu ska jag testa en rengöringscreme och sen resensera den (: har även massa prover som jag ska dela ut och sånt (:
så är vill ni testa och få lite prover så hör av er till mig
[email protected] ;)



 



Visibly Clear 2-in-1 Wash Mask
En unik produkt som gör att du kan rengöra din hud på två olika sätt. Används som en uppfräschande daglig tvättcreme för att motverka oren hy, eller som en femminuters veckomask för djuprengöring och uppfräschning. Innehåller naturlig lera som absorberar orenheter och mjukar upp huden. Mer än hälften av de kvinnor som provade 2-in-1 mask uppgav att de föredrog denna framför sin normala tvättcreme eller ansiktsmask.

IVÄ

jahapps, gjort måndagens misstag idag igen. att det alltid ska gå fel. Idag så skulle jag lacka vitt topp lack.. VAD blandar jag ?! jo grundlacken GRATTIS mig.. så måste lacka det igen.. men ska nog göra det på lunch rasten har ett långt hål där så hinner nog det. Skönt om det blir klart idag!
kom på att fasiken nu är det bara 3 dagar tills jag fyller. Alla frågar vad jag önskar mig men har inte ens hunnit tänka på det. Typ glömt bort att jag fyller år. haha aja men ska tillbaka till verkstaden. See ya!

Riks helgen

Riks Final Helgen


Har varit taggad till tusen sista veckan nu asså inför denna helg, har lixsom längtat sen vi gick vidare från Motala i mars. Iaf, haha. Åkte från Växjö i fredags eftermiddag vid halv 4 tiden mot Hultsfred och UT riks finalen. På vägen dit så kom vi på att vi inte hade fixat ngn mat till tjejerna. Trodde att vi skulle få mat när vi kom fram, haha men där hade vi fel. Så vi fick helt enkelt köra in till Hultsfred City och handla lite mat och sånt. Så efter lite shopping så åkte vi till Hagadal och körde igenom friståendet några gånger. På kvällen blev det lite barngeni och fjoll som vanligt med tjejerna ;) Alla somnade nog gått med en hel del nervositet i kroppen. Fick stiga upp tidigt dagen efter för vi hade tidig förträning så upp och käka frukost och sen till hallen och köra igenom mattan. På lördagen så tävlade vi i matta på förmiddagen och i friståendet på eftermiddagen. Gick bra i båda momenten. Dock lite missar och vilket var väldigt synd för tjejerna körde riktigt bra! På kvällen så skulle vi ju ha myskväll med pizza och lite sånt. Vi kirrade pizzan och efter det så gick tjejerna lös på godiset och fick en rejäl sockerkick och levde loppan, hade disco och grejer. Haha så jäkla roliga är dom!

Idag då så skulle vi tävla i hopp och det gick väl bra det med. Missade en volt och lite så men räknar man bort den så var hoppet bra (: Vi slutade på en 15:e plats och det tycker jag dom ska  va stolta över. Det är inte alla som kommer till Riks finalen! ;)


Efter prisutdelningen så körde vi hemmåt. Körde bort till teleborgshallen och tänkte vi skulle kolla in karl oskar och lite sånt men det var slut när vi kom dit. Och i den tävlingen var det Skatelöv som kammade hem vinsten. Congratz ^^

Kom hem, hem duschade och visst är man seg efter helgen. Men fan va kul det har varit!

Kommer nog somna gott inatt efter en skoj helg med en hel del sjuka grejer ;) haha.


PAUS

igår var internet inte på top därav inget inlägg.
Hinner inte skriva så mkt nu heller och kommer inte att göra förrän på söndag kväll typ.
Åker till Hultsfred nu med mina gymnaster och tävlar hela helgen :) Ska bli riktigt kul!

LYCKA TILL TJEJER!

Hörs på söndag!  ♥

Shalallaa

I wanna try but the tears never dry.. ja det var ett tag sen man lyssnade på den. Iaf, sitter och taggar inför sista träningen med kidsen innan tävlingen ;D kommer och gå bra! ;) Letar lite musik som dom kan tävla till. fåse vad det blir för spännande :)
dagen har förövrigt varit bra. började med Webdesign idag sen otroligt roliga Naturlektionen på ungefär 6 timmar.. avslutade med lite samhäll. Diskussion hade vi idag om vi ska bojkotta OS i Kina eller inte. OCH JA vad kan man säga annat än att det blev lite vilda konversationer. Vissa tar det ALLFÖR seriöst. sjukt seriöst. Lite som om det vore 3:dje världskriget eller nått och tar allt så jäkla personligt. jaa det var lite kul. Men ska packa nu och snart sticka till Kat. Hörs !  


Ledigt moment ^^

jaa dagen har väl gått i 120 ungefär. Känns bara skönt och kunna släppa lite Samhäll nu, det är klart. körningen gick bra och träningen ikväll till Karl Oskar gick oxå riktigt bra. eh. ja Ska duscha nu och sen käka lite och sen kommer jag nog somna gott ikväll (:
Ni har väl inte missat nya volvon?! As cool !!

  

Engelska

uschuschuschushcuchushcuch..
engelska nu igen. då får man la passa på och logga in här och skriva lite
ska skriva en sammanfattning om melodifestivalen. Går JÄTTE bra.. inte menmen
idag har jag en helt del på schemat. Fullt upp som vanligt denna veckan.
ska efter nu att vi slutat jobba över lite i verkstaden, måste lacka min sänggavel som jag håller på med.
sen kl 17.15 så ska jag köra på körskolan direkt efter det ut till teleborgshallen och kolla in karloskar programmet.
sen hem och sova.. längtar redan nu!
men nu ska jag återvända till engelskan och melodifestivalen!
pöss (:

Årets första !

skolan gick åt skogen .allt jag gjorde gick fel idag. Men man har väl helt enkelt sånna dagar med. tyvärr.
aja pluggar sönder inför samhälls provet imon. Jag lovar er , det är en del och lära sig !
Satt och pluggade utanför Preem vid rondellen med ÅRETS FÖRSTA GLASS medans mamma tvättade bilen och fasiken vilket skönt väder det var idag :) det gillar vi.
Har just nu en liten paus i pluggandet, letar musik inför helgen . Ngn som har tips på ngn skön spring låt ?!
En låt som får igång publiken och är lite up lixsom . Ja säg till isf!
Back to Sammhälle och läsa lite om politiken.. USCH !

Guitar hero

Tjuz , jaa igår tillbringade jag kvällen hemma hos Nelly. Gurka, morötter, dipp, Sex and the City var väl ungefär vad kvällen bestog av ;) haha :) Övade även upp skillzen på Guitar Hero, haha vi kom även på ett nytt sätt på hur man spelar på extreme. Grymt ^^. Kände min så jäkla lättad på ngt sätt när jag kom hem inatt. Att jag inte bara legat hemma hela helgen IGEN. för det har lixsom blivit till en vana och det känns lite som att om man går på gymnasiet eller typ högstadiet så ska man alltid göra så jäkla mkt på helgerna och sånt. Och gör man då inte det så är det lixsom ngt som är fel ungefär. Nej men lite så känns det ibland. Aja, nästa helg blir det iaf itne till och ligga hemma och sega utan nästa helg spenderas i Hultsfred med gymnasterna på tävling hela helgen . Ser fram emot det!
Men nu ska man snart ut till Teleborg och träna barnen lite. Sista rycket innan tävlingen ;)

Godmorgon!

lördagmorgon, känner mig helt ok idag asså. Faktiskt piggare än vanligt. eftersom jag varit sjukt trött asså typ hela sista månaden, har inte orkat göra ett skit. Har varit så sjukt mkt hela tiden så helgerna har lixsom varit till att vila ut sig och inte göra några större ansträningar.
Men iaf ikväll blir det nog myspys med Nelly :) Då kan jag lova att det blir massa top model, filmer och dipp, gurka och morötter ;D Men ska käka frukost nu , se vad man kan hitta för ngt. hörs !


Break the ice

pausen på tv 4 just nu. Kollar ni på Talang ?!
Shit killarna i Mix-it-up. sjukt grymma ;) haha. 
mår faktiskt bättre nu, käkat lite ikväll och så, känns bra. kunde aldrig somna om igen innan. bröderna kom hem med 2 miljarder kompisar ungefär då det var fullt ös. Så satte mig och kollade klart på La ink säsong 2. så nu är även den serien avklarad. hoppas på ny säsong snart. Hittade även idag att nya Gossip Girl avsnittet kommer ut den 21 april ;) längtar lite ?! JA :)



Sick

vaknade och mådde piss idag.. huvudvärk och mådde illa och sånt. så stannade hemma. somnade om vid kvart i 8 och sen vaknade för ngn timma sen och mår fortfarande inte kalas. Känner inte för att äta ngt men samtidigt så är jag as hungrig. uschja inte lätt. Ska nog snart gå och lägga mig en stund igen. Hatar och må illa och sånt. men sover man så känner man ju inget så ska sova bort tiden och illamåendet.
Just nu spelas  Leona Lewis - Better in time   Kolla in den, riktigt bra ! Ja hela albumet , Spirit är faktiskt as bra.

torsdag

någon gång ska ju vara den första , och idag var det första gången jag var på begravning.
har fortfarande inte smält allt så har väl egentligen inte så mkt och skriva just nu.
är trött och sådär nu så ska gå och lägga mig. Blir kanske ett NCIS innan.. om man inte somnar....


Dag X

jaa det var ju det idag. Har inte haft en enda lektion. riktigt skönt!
ehm började ju då med sovmorgon, då jag hade körlektion , vilket gick bra. Måste ta tag i teorin nu bara och komma igång lite med den nu med. iaf sen efter det gick jag till skolan och hittade elin och jenny, sen kom även nelly och då stack vi upp til Dag x. Kul och träffa lite gamla godingar igen :) haha. Nej men träffade en hel del kul folk iaf :) det var najs ;D Träffade Becka och gick runt lite med henne med och sådär sen så pallade jag inte mer efter att ha varit i Tipshallen hur länge som helst så då dissade vi det och gick hemmåt i regnet ;P segt
men nu iaf så är man hemma .. ska käka lite och sånt och sen så är det typ bara och byta om och sen sticka till Katedral, träning ikväll med barnen ;D Är lite duktig idag iaf, har gått typ 12500 steg :D DENI . har även träning ikväll så vi får väl se hur mkt det slutar på tonight ;D aja återkommer  Puss

back on track

ja.. varit lite krabb nu sista tiden . men datorn är äntligen tillbaka och bloggen har fixat sig.
pga av flytt så har de ju cpat lite :P sitter just nu och lyssnar sönder LaZee - Rock away. haha madde jag tänker bara på dig när jag hör den xD ehm sista dagarna har det varit lugnt. Rätt skönt att faktiskt komma tillbaka till skolan igen . okej inte själva skolan i sig , men och träffa alla igen och så. och känna att man gör ngt än och bara sover bort dagarna. Mamma och jag var duktiga igår vi var ute och gick i typ 1,5 timme. Träffade på pappa på vägen som övade med brandkåren. Sprang även på Becka och Sophie vid Teleborgshallen.
Idag efter skolan så fick jag ett ryck och skulle slinga håret eftersom det inte gick igår. så nu är jag lite närmre till och bli blondin igen. Så folks.. jag jobbar på det ! haha :) men ska kolla lite LA ink nu Säsong 2 !! mouhaha :)