tomorrow!

imon så åker vi!
nu är jag packad och klar så det är bara och ta väskorna och dra.
Emma och Lisa kommer och hämtar mig i morgonbitti sen åker vi hem till Emma där Elin kommer och hämtar oss sen åker vi. kommer nog inte vara så on här kanske men vi får väl se lite.

idag har det varit lugnt, packat och solat och hoppat studsmatta typ. haha. Ikväll blev det lite chill på Lagerlunden och ladda lite ;)

Ha en bra vecka folks!
Nu behöver jag bara somna en gång till ;)

Övermorgon!! ojojoj!

ohja man taggar sönder. och vad var det jag sa.. jag kommer tjata om hällevik tills det iträffar! mohha :D
ehm skulle ju egentligen inte jobba mer innan jag åkte men Puma smsade igår så hoppade in och jobbade lite idag. Gick faktiskt ganska snabbt så det var väl inget ;D
igår blev tröjorna klara igår ska packa imon sen på torsdag så åker vi! :) ska bli så sjukt kul och se alla och bara vara lite. slippa gå hemma i våxjö hela sommarn! men nu är det pannkakor på gång!
återkommer!

godmorgon!

nyvaken och ska snart käka lite frukost, har lite grejer jag ska fixa och göra idag.
Ska färga utväxten och sen fixa det sista på hällevikströjorna ;) haha :) kommer kanske ut på bild innan vi åker! man vet aldrig. ska även börja packa lite och städa iordning i rummet.

men frukost nu vi hörs!


nolifer!

jaa ni ser ju själva , jag är redan tillbaka ;P
kollade runt lite på facebook och hitta denna ICKE snygging bilden på mig själv ;)



på mormor och morfars 45-åriga bröllopsdag som var i söndags.
ser ju sjukt packad ut :S usch!

forever21.com


har just nu inget liv så kollar runt på massa sidor,
har hittat hur mycket kläder som helst på
www.forever21.com kolla in om ni inte har mycket för er!


theese feelings won't go away

usch. sjukt seg dag.. inte gjort ett skit. har legat i min säng hela dan.

Snart käkar upp typ 1 liter glass! Lyssnar på Citizen Cope's Sideways bla. Laddade ner massa albums så det är musik och glass som gäller.


pratade lite med mogge nyss och vi har kommit fram till att här kan vi inte stanna!! Vi ska leva om våra liv i Usa, leva typiska Amerikanska liv med highschool, college och cheerleading osv!


jag lovar er jag ska härifrån en dag!


SARA

Godmorgon!
somnade ganska snabbt sen igår var sjukt trött. Man blir faktiskt sjukt trött av att sitta i kassan ;P haha. aja. Idag är det dags för jobb igen sen är det nog lite semester! Ikväll utgång ?! Viktor, du får inte banga nu! Är ni på och hänka med ut så hör av er ;D






Idag är det Sara som har namnsdag!
Sara betyder härskarinna eller prinsessa.
Åren 1989 och 1990 ( då jag är född ;)) så var Sara det vanligaste namnet.
 Mamma och Pappa kanske hade dålig fantasi ;) haha :D
Idag ligget namnet på en 26 plats bland befolkningen
 och det finns 69616 tjejer som heter Sara varav 40614 har Sara som tilltalsnamn!

Så Grattis alla Sara därute ;)

DESIGN!

tjos!
alltså jag kommer fortsätta tjata om lägret en vecka till ;) eller ah tills torsdag iaf för då åker vi ju  ;)
längtar sjukt mkt , vill komma bort ifrån växjö nu och ett bra plejs är ju hällevik.

ehm jag har lite problem här alltså. jag lyckades ju fixa ihop den här designen men för ett tag sen så ballade den ur. som ni kanske ser så ser den lite halvskum ut. är det någon som kanske har lite firitd över och känner för och pussla ihop en ny design för min blogg så hör gärna av er ;) haha :) [email protected]!

sovgott allesamman, imon är det NOG min sista dag innan min lilla semester!


Förra årets avslutning av Hällevikslägret!

today

varit en lugn förmiddag, massa oth!! det gillar vi. haha :)
ska till jobbet snart börjar vid 4 och jobbar till kvart i 9.
men slänger in en bild på dagenoutfit ;) eller aah.. dagens outfit är väl egentligen jobba kläderna. den sjukt sexiga röda Willy:s skjortan.. mums på den ;) haha eller inte ;P aja.


inget direkt kopierat fråncatwalken kanske ;P haha men man ska ha det man trivs i! right?!

cause you had a bad day?

ohyes i had..
eller det började egentligen redan igår menmen.
idag har det precis inte varit bättre . jobbet var kaos, allt gick fel typ.. aja.
har inte så mycket kvar på jobbet nu fram till Hällevik så det är bara och hålla ut och sen njuta sönder av vad som sagt är Årets bästa vecka! och vet ni? om en vecka ligger man där nere i en lägersäng och bara älskar läget !!
sovgott!

årets bästa vecka

ohja man taggar sönder till årets beästa vecka som snart börjar!
nästa torsdag så åker jag emma & lisa  och massa ner till Hällevik och årets läger drar igång!
det är så sjukt, sista dagen pålägret så börjar man räkna ner till nästa år. Har man en gång varit där så kommer man tillbaka utan tvekan!
Blir inte så mycket mera bloggande för idag, ska kolla på lite oth nu som vanligt ;) och sen imorgon blir det nog till och gå lite runt sjön . först med pappa efter han slutat jobba och sen även imorgonkväll med Viktor som man inte träffat på 100 årkännsdet som. men det blir det ändring på!


Förra årets underledare

stadfirma nästa kanske ?!

ojoj vaknade med den där känslan att idag ska jag ta tag i något. haha
så jag tog tag och städa hela rummet :) möblerade om lite oxå, visserligen är det inte helt klart eftersom jag har en del grejer i skolan och sen så har jag en hylla jag ska bli av med och ska även fixa en ny säng!

men här är en bild iaf.


Egoism?

En natt som denna så börjar jag tänka och fundera precis som jag gör alla andra kvällar och nätter innan jag ska sova. Hur livet kunde varit om jag gjort en sak, hur jag vill att det ska vara och hur jag inte vill att det ska vara.


Jag vill kunna styra så mycket över saker och ting som man inte med den största makt kan styra. Har du själv aldrig haft den känslan? Känslan och längtar efter att få världen att göra precis det du vill? Ha det saker du vill och se ut precis hur du vill. kunna styra allt som om det vore en enkel klickning på datorn eller ett skrivet manus i en film. jag vet att det låter sjukt och fruktansvärt egoistiskt. Men jag tror det finns ett ego i oss alla, bara det att egot är olika "stort" hos varje människa.

Är det kanske ändå inte på något sätt egot som tar oss dit vi vill? Är vi villiga att satsa allt på oss själva eller ser du dig om efter alla andra och sätter deras mål före ditt eget. förstår ni hur jag tänker?


Alltså vi säger att jag vill bli något stort, är jag då ego tillräckligt för att komma dit och göra vad som helst för att nå mitt mål och bara satsar på mig själv eller drömmer jag bara om mitt mål och låter det på något sätt "segla förbi" utan att sträva och ser mig om efter alla andra istället. Förstår ni nu hur jag menar?

Är du tillräckligt ego för att nå ditt mål?


Safirbröllopsdag!

mormor och morfar firas 45årigbröllopsdag idag ;D så det blir kalas idag vi firar lite både och mormor fyllde ju år tidigare i veckan så. Så idag blir det till och träffa kusinerna och sådär. men det blir inte så mkt mer skrivandehär nu iaf  ;P återkommer kanske senare eller imorgon,. är ledig nu måndag tisdag ;P änså länge iaf . hörs!

kalas

Godmorgon!

sitter just nu i bilen påväg till Älmhult MUMS på mobiltbredband. haha!
idag blir det ju då 18 årskalas . och sen så får vi se vad som händer ikväll ;D
även imorgon blir det kalas. då för mormor.
Idag kör vi premiären för dom nya skorna;D haha se om fötterna skjuter mig ikväll eller inte ;P skoskav? ja vi får se helt enkelt, haha. aja ha en super helg ! :)


jag lever

usch.. jag har verkligen varit dålig på och uppdatera här! det är lite illa..men jobbar hela tiden typ och gör jag inte det så gör jag ngt annat.. ikväll blir det lugnt tror jag, kanske får en ordentlig energikick och drar ner till loft, fåse.
imon blir det 80 års kalas för gammelmorrmor och sen på söndag blir det och fira mormor.

snart snart snart!! är det dags för årets hälleviksläger :):)LÄNGTAR så sjukt mkt ska blir ritkigt kul och jag är sjukt taggad!
men ska nog ta och kolla lite på tvn nu eller kasnke slänga igång lite one tree hill :) ha det bra!


im back

nu är man hemma igen. rätt seg dag jobbat hela tiden och samma sak blir det imon och resten av veckan. men nu blir det nog till och sätta i gång en film och käka lite candy :) har inte hunnit fixa kameran än så nope.. inga bilder på håret och jag har inte hunnit skriva klart det där andra jag sa ;P men jag återkommer helt enkelt :) sovgott läsare!


kilklack



här har ni dom nya pjuxen :D

Haircut!

nu är jag hemkommen från stan. Det var en rätt långväntar till frisören eftersom jag inte bokat ngn tid utan gick till en drop-in. iaf medans jag väntade så gick jag till DNA och hittade mit ett par skor. dom har ju massa rea där så hittade faktiskt ett par som jag kollat på länge och nu så var dom på rea, det är lycka de ;) haha.

efter att jag blivit ett par skor rikare så var det äntligen min tur  och klippa mig och jag blev faktiskt riktigt nöjd! kommer nog innågon bild senare. måset bara fixa min kamera ;P men det kommer iaf :)

Nu ska jag fika lite med familjen och sen så ska jag cykla ner till jobbet. jobbar tll 21.15 så det blir väl inte förräns då jag återkommer :) Kanske kommer upp bilder på skor och hår ;D

godmorgon!

nyvaken, nästan iaf ;P ska snart fixa till mig lite och ta bussen ner till stan och klippa mig.
har inte riktigt bestämt hur men det löser sig nog. aja dags för frukost nu  iallafall. återkommer !


                            
något i denna stilen kanske ?

ajdå

usch. jag är verkligen dålig på att uppdatera här.. får jobba lite på den biten. känns inte riktigt som om jag har tid.
idag skulle jag varit ledig men fick hoppa in och jobba lite , goa pengar :) efter det så gick jag på bio med Nelly. Fick äntligen se min efterlängtade Sex and the City film. Oh herregud I loved it! den var så sjukt bra!
Det är så jag vill ha det, men efter att jag och nelly pratat endel nu efter på väg hem från bion så fick det mgi att inse att det kommer nog aldrig vara så. alla kommer försvinna på sitt håll.. och var kommer man själv vara om 10 år ?
något jag kommer vara om 10 min är ....,djupt inne i min skönhetssömn. haha. ska försöka sova nu måste orka gå upp tdiigt imon, måste ner til stan och klippa mig och sen så börjar jag jobba kl 2. Fortsättning på det där framtiden och 10 år frammåtosv.. det kommer nog imon ;) eller när jag nu återkommer här.

sunshine

går kvällen tillbringades då vid sjön med ganget :) trevligt trevligt  bortsett från myggen ;P haha.
idag blir det lugnt är ledig idag med så man får ju passa på  och sen när vädret är så fint med så. Så idag ska jag till Evedal med lisa och sola lite och så.
Måste oxå ta tag i mitt rum det ser förjävligt ut haha. men men ta det lugnt i solen!

you dont know me

... and you dont even care. Har blivit en hel del One Tree Hill musik nu sista tiden. Jag gillart! Det är lite samma stuk som OC. aja  iallafall. Sofie tittadeförbi idag på förmiddagen och även Nelly. sen låg vi och pressade på min baksida och käkade lite melon. Några timmar senare så kom även Malin förbi, honv ar barnvakt och en 3årig liten tjej, maggie.
Det blev sjutk varmt så vi åkte till Öjaby och kollade in Malins nya plejs och sen till Öjaby badplats. haha jag var typ alltid där när jagvar liten. Jag saknar den tiden. Undrar om jag hade bott kvar där, hur jag hade varit idag, vilka jag hade umgått med osv. Tänk egentligen hur man förändras, eller gör man egentligen de ?
är det bara utåt som man ändras beroende på de man umgås med, var man bor osv. eller är det hela en själv som ändras? aja. Ikväll blri det grillning , väntar på Malin som ska komma och sen ska vi hämta sofie och sen åka och handla lite och sen åker vi ner till sjön och grillar och myser :) Hörs, Ha en trevlig kväll :)


girls just wanna have fun!

ojdå.. jag har visst inte varit så on här sista dagarna.. bättringpå den eller ? haha.
har jobbat nu måndag tisdag så inte riktigt typ orkar blogga. har haft fullt upp med och kolla på oth ;) och sen massa annat skit ;P. jag färgade håret igår med förresten, eller min underbart snygga utväxt, blev kalas :)
igår efter jobbet så ringde sofie och hade tråkigt, hon är i växjö nu tills på torsdag sen åker hon tillbaka till blekinge  ;P iaf så jagmötte upp sofie vid sjön och så hade vi lite picknick och pratade lite och sådär., sen efter en stund så tittar nelly förbi :) är så sjukt glad att jag har er tjejer, alltid så mys :) ialla fall vi var sjukt sugna på och typ festa på kvällen eftersom alla är lediga idag men eftersom vi bor i växjö så röck den chansen ganska snabbt ;P så vi cyklade hem till sofie istället drack lite vin och spelade monopol. Haha jag vet inte hur länge vi spelade men Sofie vann iaf med alla sina jäkla hotell och jag loosade ganska stort ;P hehe. när jag och nelly skulle cykla hem inatt vid 4-tiden så var det LJUST ute som fan. alltså ja det kändes helt sjukt och cykla genom ett ljust men dött växjö det var helt tomt inte hopp om liv ngnstans ;P haha

aja idag blir det också en dag men gänget :) nelly och sofie kommer hit om en stund så ska vi sola och chilla lite, sen så drar vi ner till stan och jag ska bland annat klippa mig. sen så vid 6 tiden ska vi möta upp bla elin och malin blir nog fler, nere vid sjön och grilla och mysa :) sen imonblir det jobb som vanligt ;P

ha en bra daag läsare !