GRATTIS ZARA :)

image50

Jaa rätt person vann iaf talang ;D jag är lycklig HAHA.

Jo här kommer en bild iaf ;D Utan rälsen :) ser rätt sliten ut men vafasiken, skolan och sen jobbet så man kan ju inte va annat än trött. Ikväll käkade jag och mamma något av det bästa som finns!!!
nypotatis, gräddfil, gräslök och örtsalt. det är inte mycket som slår det!

image51

Men hörni, det blev ingen utgång, lite tråkigt menmen. Henke är en chicken! nu blir det väl lite OTH och sen sova upp tidigtimon, börjar jobba kl 8.. ysch.



Later



OHYES NU ÄR DEN BORTA
:D!!! tandställningen är ff vilken är sjukt skönt!
hinner inte skriva så mkt måste rusa Talang nu ju ;D bilder kommer in ikväll :)

SMILE

ohja svetsprovet är över. så skönt!
nu ska jag snart dra mig mot tandläkarn och ta bort rälsen. Ska bli så sjukt jäkla skönt :)
kommer ju kännas sjukt ovant nu när man haft den det senaste året lixsom. Men som sagt vill iaf inte ha kvar den så ska bara bli skönt och bli av med den.
men måste pysa. Hörs senare under dagen :)


image49
SMILE :D

allt i 120!

ja det är så jag lever mitt liv just nu ungefär. Känns inte som jag har så mkt tid över till att bara vara just nu. men jag gillar det på sätt och vis, jag vill att det ska hända saker hela tiden. Vill ha ett späckat schema även om jag skulle behöva att det inte var så. som idag ex försov mig ( sover sjukt hårt nuförtiden ) kom försent lite till tapetseringen. sen så hade vi möte med rektorn om HVD om hur jäcla kasst det är hela tiden och hur deprimerad och nertryckt man känner sig där. osvosv. tar det ngn annan gång sen iaf var det bildhuggeri och jag slutar skolan 16.20 - börjar jobba kl 16.00 fick gå tidigare och kom till jobbet 15.50 typ och får då reda på att det är nytt kassasystem FAN jag som precis lärt mig det gamla. aja bara och börja tänka om.. usch, sen iaf kom jag hem och har ju slutprov imon i matte så pluggat nu i typ 2,5 timme. Känns verkligen inte ljust imon alltså. usch. nu ska jaggå och läga mig och somna och sova riktigt skönt imon är det fullt upp igen

Fredag:
Börjar morgonen med Svetsprov 8.00
Tandläkarn 9.30
Möte med rektorerna om Hvd 11.00
Matteprov vid 12.40 (?)
 Innan 15.30 Hämtat en lampa på Quality Home och köpt spotlights och lite annat plock till rummet.
Jobba 16- 19.30
Komma hem duscha osv sen utgång. (?)

Jaa som ni ser, ungefär såhär ser dagarna ut nuförtiden. Fullt upp allt i 120 hela tiden. och jag märker på mig själv att jag verkligen är typ "stressad" när jag pratar så går det i 150 som om jag vore stressad till tusen. allt jag gör stressar jag igenom, då menar jag verkligen allt varenda liten sak gör jag som om jag stressar gärnet och har bråttom hela tiden. usch jag måste lugna ner mig. Ska bli så sjukt skönt med sommarlov, få en rejäl paus ifrån skolan och allt som har med skolan och göra. Men sova nu. Godnatt :)


image48
Vore skönt  att komma iväg lite och få tänka på ngt annat

Forever

DAGENS LÅT 
Chris Brown - Forever

Chilldag. webdesign gick finfint ;P sen naturen gick väl bra.. gjorde inte jätte mkt men men. Sen samhällsdiskussionen jag var så jäkla nervös för. Men det gick faktiskt bra. bara det att jag stör mig lite på när folk svarar på andras frågor. jag kan störa mig ngt så fruktansvärt, att man inte ger alla en chans. aja.
gick ner till stan efter skolan och hittade en tröja turkos från lindex. Köte även nya tights eftersom alla mina är sönder ;P sen hittade jag även en fin ögonskugga, guld :)
ikväll träning som vanligt och nu One tree hill. Imon skolan tapetsering och sen bildhuggeri och sen jobba och på fredag morgon blir det tandläkarn och TA BORT TANDSTÄLLNINGEN :D deni.. som jag väntat :)



image47

penn-smart

Dagen har besått av slapp, One tree hill, plugg och lite handling med mamma. Kommit en bra bit på vägen på One tre hill iaf är redan fast. haha. har även pluggat samhäll och matte. harnatur oxå tänkte jag skulle skriva om träden nu.. ja ni hör ju själv hur kul det låter:S usch. ehm jag och mamma var och handlade lite innan på City gross bla. Hittade en smartpenna där. jag som alltid annars springer runt med massa olika alltså både bläck och blyerst och överstrykningspennor osv. men hittade en Multipenna med allting i ;) deni. haha
slänger in en bild på min nya räddare ;) nu blir det natur och sen one tree hill :)


image46


LEDIG!!

Vaknade för en halvtimma sen och ja! det behövdes. få sova ut tills man vaknar av sig själv. Det gillar vi! det behövdes med. Idag är man ledig vilket oxå gillas starkt så det blir en hel del plugg idag. Har sammhällsdiskussion imon så måste läsa på det lite och även en hel del i naturen så ska jobba på idag.

Jag som älskar serier har nu tagit an mig en ny ;) Efter allt snack i min klass om One Tree Hill så är nu alla säsonger och avsnitt på väg, så ska börja kolla på den idag tänkte jag. Spännande :)


image45


Cool i pool

engelskan gick rätt snabbt sen faktiskt , satt och kollade på massa videos på youtube.com. haha lite småkul. ehm efter det så skulle Jenny till simhallen och simma lite så jag hänkade. Simmade en stund och sen så skulle jag sola lite och solariet krabbade som fan! men det löste sig till slut. Nu ska jag äta lite. tänkte ta några skivor av mammas nybakade bröd. Riktigt gott och nyttigt ;D hemliga receptet kanske kommer upp här ;)? ska även sätta mig och plugga lite fram till halv 4, då blire jobb. Vi hörs:)

image44

schalgeryra

helgen var full av den.. Slagen festivalen ju!
hela veckan innan de har ju bestått av alla semifinaler och nu så ska jag och´jenny redovisa om det i engelska.
sitter och förbereder lite nu ska redovisa imon. får väl se hur det går ;)
men men back to "work" jobbar även senare i eftermiddag som vanligt. sen efter man slutat vid halv 8 tiden så är det bara hem och plugga. har en hel del och göra. hejs!

ännu en lyckad kväll !

jaa helgen har varit på topp aso. Hade skit kul igår :) började då hemma hos nelly där malin sofie esmeralda bianca och nelly var och fjollade lite och så. Sen så gick vi bort till Oleo och stämplade in för och slippa kön sen. kom tillbaka till nelly och efter en liten stund så kom henke alle tom chero john bla.. många fler :) as kul iaf ;D sen så gick vi ner till Oleo och shakeade järnet :) Jaa jag hade verkligen as kul. efter det att vi varit vid stinsen så var malins pappa en snällis och körde hem mig. slapp gå/cykla hem iaf. kom hem och skickade ett 50tal sms till massa folk.. lite pinsamt. haha. menmen nu ska jag duscha och vakna til lite tänkte jag, ska bort till nelly sen och hämta mina grejer och sen så till träningen och sen så åker vi till älmhult. Mors dag idag ju så vi ska till mormor och dom. Träffa brushan lite (: återkommer kanske senare ;)

GRATTIS ALLA MAMMOR PÅ MORS-DAG ♥

Lyckad kväll som fan ! :)

jaa gårdagen då. Jag och emma satt och chillade lite hemma hos mig innan vi stack ner still stan. Planen var ju då loft. Ställde oss i kön och direkt när vi kom fram så var det ju en tjurig vaktf*n.... så hon bah du kommer inte komma in. blablabla... då trodde jag fan att kvällen var över. men emmas lille "man" ;) fixade allt så vi kom in helt utan problem. Grejt (: Shakeade lite, trångt som attan var det men till slut hittade vi Lisa iaf. Efter några timmar där inne på loft så gjorde vi en klassiker. McDonalds. m-m-m den satt fint den. Kom hem vid halv 4 tiden och somnade direkt, som en av-knapp. Idag då så började jag jobba vid halv 11 så det var bara upp och hoppa pigg som man var ( inte ). men det gick finfint. Kom precis hem nu så väntar på att maten ska bli klar och sen så ska jag duscha och fixa mig och sen är det bara och dra vidare. Ikväll blir det Oléo med Flickorna. ska bli skit kul (: imon mår man prima! :D hhaa Får ju inte heller glömma att det faktiskt är melodifestivalen ikväll! HEJA SVERIGE!

HA EN BRA KVÄLL ALLA :)

Ingelstad

Sitter just nu hemma hos mina sysslingar. Mamma skulle hjälpa till och sy något så åkte med till ingelstad och så hamnade jag oväntat vid datorn. haha. Har suttit inne och orienterat mig lite smått på facebook. Dock inte så on på det än, men det kommer väl. Har inte riktigt kommit på allt och sådär. men men, jobbar helt enkelt på det.
Nationella i Engelska speaking gick bra faktiskt. Ämnet var idrott & hälsa så det var inte så jätte svårt. Första uppgiften var att man skulle berätta om ex sina egna idrotts erfarenheter och det var ju inte så svårt eftersom jag dels hållt på med gymnastik i hela mitt liv och pysslat även med lite andra sporter så det rabblade jag upp. Sen så skulle man diskutera lite olika frågor kring idrott & Hälsa. OJ (?) kom på nu kanske att det inte är alla som gjort de. menmen. Där har ni iaf. haha.

Ikväll blir det förhoppningsvis utgång med Emma och Lisa..... Om jag kommer in. HAHA. Hoppas ^^
men ska nog tillbaka till Facebook och se om man hittar ngt spännande, man vet aldrig ;) Ha en bra kväll!

Dags och fånga dagen!

allt känns bättre nu så jag ska dra mig mot skolan. Blir lite matte och engelska som sagt sen kanske ner en runda på stan med flickorna?! får se lite. ikväll lutar det kanske åt Campus festivalen (?) med Emma. Adam Tensta & Looptroop kommer ju dit ;) men inget helt spikat än :) men ha en bra dag iaf :)

image43

Killing my darlings

mådde illa och inte alls för bra på morgonen så ringde och sjukanmälde mig och somnade om. Vaknade nu för en stund sen och det känns faktiskt lite bättre. Känns som jag måste försöka komma iväg till skolan senare, har bara en matte lektion kvar innan slutprovet nästa vecka! har även nationella prov Speaking i engelska idag.
Men ska ladda upp med lite te och en macka lr ngt.

Just nu är det amanda jenssens album Killing my darlings som spelas!



image42

Vattenkrig på hvd

Vaknade på rätt sida idag och kände att jag verkligen hade dagen framför mig , till och med tapetseringen gick bra idag ;D går faktiskt frammåt nu, dock kanske lite sent . Blev lite underhållning under tapetseringen med, jag malin alle tom och mogge körde på lite vattenkrig inne på hvd.. Blev blött, lite för blött kanske. Haha. aja. efter det så skulle jag vidare, hade ju körlektion idag igen. Gick väl bra så nu är halkbanan bokad. Tillbaka till skolan för och ha lite bildhuggeri, gick väl bra det med faktiskt, blev nästan klar med min grej. Efter skolan gick jag och esmeralda ner till stan och kollade runt lite, träffade på marcus och ellen och gick och käkade och tog en glass och lite så. trevligt (: 
Gick och köpte mig en godispåse på hemmakväll eftersom kvällen består av lite plugg så kände att jag kommer till att behöva det. men det blev ist att man landade i soffan, måste ju kolla nu hur det går för sverige om hon kommer vidare till finalen av eurovision song contest eller inte. Hon var väl segertippad så det hoppas jag inte blir några problem!

men tillbaka till tv soffan nu!

image41

Vad är det egentligen med dessa bönder ?!

webdesign på shemat idag, gick faktiskt bra typ första gången jag verkligen jobbat och fattat vad jag håller på med. haha, aja sen natur då vilket inte är lika lockande men var bara där en stund för jag hade ju körlektion sen, vilket gick helt okej. det var sjukt längesen jag körde på skolan och det kändes. får jobba lite på det asså , ska iof dit redan imon igen. sen så kom jag tillbaka och hade lite samhäll, det är typ en av de lektion som jag gillar mest.
slutade skolan då och då stack jag direkt till jobbet. Kom hem och satte mig med matten, vi har slutprov nästa vecka på fredag vilket inte känns så stabilt aso. jag har typ glömt bort allting och när man sätter sig igen så blir allt bara en smet i huvvet. usch, får plugga gärnet nu så jag klarar det!

Bonde söker fru, programmet som börjar nu igen och som alla typ sätt ngn gång ?! vad är det egetnligen som är så speciellt med de. Varför just bönder, varför inte Kontorsråtta söker fru? Eller tandläkare, vafan som helst.

aja.. sova nu är sjukt trött. Imon är det tapetsering och bildhuggeri och körlektion på schemat. även en hel del plugg ;(


image40

Två bagare och en smet!

efter skolan så stack jag och nelly och esmeralda ner till stan och chillade lite. HIttade en tröja på gina, as söt faktiskt och på halva priset så ett klipp. Var inne på Deluxa (?!) och kollade lite med och hittade en sån liten kuvertväska ( heter det så? ) oxå halva priset, två fynd som jag blev nöjd med (:
Satt även på Donken och kollade in lite folk innan vi gick hem från stan. Skönt att inte bara sitta hemma och dega utan även komma ut och göra lite, som och ta en chillrunda på stan. Imon blir det till och jobba direkt efter skolan och sen hem och plugga. Har lite prov och sådär nu framöver, det sista innan sommarn så känns lite segt. men men. Nya Gossip Girl avsnittet kom ut idag med. Avsnitt 18, är det ngn som vet om det är det sista eller kommer det fler efter det ?!
Natti!

image7
Stämmer eller ?!

skolan

igår så blev det inget inlägg. kom hem efter att jag jobbat och somnade på soffan så orkade faktiskt inte sätta mig vid datorn. iaf var i i skolan och vid kvart i tolv så kom mamma och hämtade mig för jag skulle ju till läkarn och kolla upp en leverfläck som jag har på kinden som blivit lite knas.. Men tidigare på dagen så kliade den som fasiken och sen så bara ramlade den bort. Så vi ringde dit och då tyckte dom inte att vi behövde komma dit så jag och mamma åkte ner till stan och fixade lite grejer. HIttade ett par jeanse på gina. Jag som hatar och köpa jeanse. det är det värsta jag vet. usch. men det blev ett par där iaf. sen så sprang jag in lite snabbt på body shop och köpte mig ett AS BRA läpp balsam. kostar 95 kr lite dyrt för den lilla burken kan man tycka men det är sjukt bra, så det är verkligen värt det! Var även på kicks och köpte ett nagelset som man kan limma ihop naglar som har gått av osv. så satt ochpysslade med det lite igår och det blev faktiskt jätte bra. Naglarna är tillbaka och ihop så det var ett ritkigt kap!
Lämnade även in mobilen på reparation på telia.. usch jag har knappt haft den i 3 veckor och redan har jag lämnat in den,inte så bra. Högtalaren rasslar som fasiken och ena knappen har spruckit.. inte bra inte bra så. men men den kommer väl tilbaka hel snart hoppas jag!

                          

nu sitter jag i skolan och har engelska lektion, det är meningen att man ska skriva ett CV, vilket jag har jäkligt svårt för så det blev att jag loggade in på bloggen ist och skrev lite. Hade idrottsprov idag, gick väl bra, kändes inte som det var så seriöst, men. annars är det lugnt. ska ner en runda på stan med sofie och esmeralda sen innan jag ska hem och plugga :( hörs senare.


Dumpad


hemma från bion nu. Det blev filmen Dumpad. man fick sig ett gott skratt, en bra film faktiskt (:  Den hade lixsom sina moments. Nu är man lite sådär lagom seg och trött och är inte speciellt taggad inför morgondagen. Usch tillbaka till skolan, men man får väl tänka att det faktiskt inte är så långt kvar tills det är sommarlov. 4 veckor faktiskt.. och det går rätt fort (: Men dags och sova iaf upp till skolan imon och sen efter det direkt till jobbet. Sen lär det ju bli plugg, har idrottsprov på tisdag samt en engelska redovisning. Natti!


Sunday


vaknade lagom till att bara klä på sig och sen cykla bort till Royal Corner. Var ju ngn utbildningsgrejs om den nya tävlingsboken o sådär, efter det direkt till träningen och sen nukom jag hem för en stund sen.
ikväll blir det bio med emma och lisa. får väl se vad blir för film (: återkommer.

segislördag


ja med tanke på att jag fortfarande sitter i mitt täcke så inte ens varit utanför dörren än så är lördagen en segisdag sönder!! har verkligen itne orkat göra ngt heller. jag skulle ju ut och gå runt sjön. gjorde jag det? Nej.. usch dåligt dåligt. menmen ska iaf ut imorgon ;p haha..
har inget mer spännande att berätta förutom att mascaran faktiskt var kanon :)

chips,soffan, satc & music

jaa det blev så det slutade. Låg i soffan och käkade mina pringles innan och kollade på Talagng 2008. Asså gådhud på samlbenen när Zara sjöng, herregud vad duktig hon är.
hmm.. mkt mer spännande blev det inte ikväll. har precis kollat lite sex and the city och just nu musik och snart lär man väl slockna. Rätt seg i både kroppen och huvudet efter dagen. Dels av svetsen, man blir sjukt seg i skallen efter att vara i den salen i x-antal timmar. sen så massa koder och sådär efter jobbet. haha.
aja imon ska jag nog ut och gå en lång runda om det inte spöregnar, det är ju inte direkt ovanligt här så vi får väl se. Ska även ner till stan en runda och leta upp lite saker till naglarna. Skulle egentligen ha tag på såntdär "pulver" som dom har när dom gör riktigt manikyr och sånt men det finns tydligen inte att få tag på så vi får väl se vad jag hittar för skoj.  btw så köpte jag en ny mascara idag, den nya define-a-lash, rosa förpackning som ska ge mer volym. Vi får väl se om det är bra eller inte, kommer med uppdatering på den fronten imon (:
men nu blire nog att sova ändå. Godnatt!


på torsdag är det ärtsoppa på lördag är det fest MEN

Fredag är ändå den dagen som känns bäst!
japp. fredag igen då vilket känns skönt. lite ledigt, är så sjukt skoltrött nu precis innan sommarn då det är som mest att göra hela tiden, allt måste bli klart osv. usch ! Jobbade idag med, kom precis hem typ. Gick faktiskt bra. det börjar flyta på lite mer nu och man har lite mer koll på allting.

hm.. ikväll får vi se vad som händer, skulle ju ut med malin med hon bangade. eller blev tydligen lite missförstånd så blir inget med de. ngn som är sugen på och ut och partaja lite ;)? hör av er :D haha. aja. Annars blir det en hemma-chill kväll med lite pringles och mycket ligga i soffan och kolla på tv ;) haha. Får väl se helt enkelt hur kvällen slutar. återkommer kanske senare, vem vet?


jobb

andra dagen på jobbet och nu känns det som att man har lite med flyt i arbetet och lite mer koll. Gick faktiskt bra idag. känns grejt (:
Hade ju nationella prov i engelska B idag. Listening och reading. Gick kanske inte direkt som på räls.. fyfan man känner verkligen att man tappat all engelska sen nian. jag kan ingenting längre. Vilket känns jäkligt illa när man då ska ha en nationellt prov och man känner att man verkligen inte har koll på ngnting :S aja.. vi får hoppas det går vägen.

Imon blir det svets. SÅÅ KUL !. inte, sen blir det matte och samhäll och sen direkt till jobbet igen. sen äre helg! Lutar kanske åt utgång med malin imon, får la se hur det blir (: lördag kan det oxå vara pajtaj på gång. söndag blir det kurs och sen träning sen sova ut efter helgen :) och på måndag är det back to work ;)

Omklädningsrum

var ju som sagt en super snabbis nere på stan idag och står inne i omklädningsrummet och jämte mig så är det två tjejer som antagligen provar en hel del kläder. Två unga tjejer kanske 14 typ. och den ena säger
- asså ser du hur fet jag är eller. kan inte ha dom här kläderna osvosvo.. jag står inne i min lilla hytt och känner hur det börjar koka inom mig. När jag är klar och kommer ut ur omklädningsrummet så är även de två tjejerna klara och båda två är verkligen PINN SMALA !! Det finns inget fett ngn stans på deras kroppar. Åh retar verkligen sönder mig på sånt ! men men vad ska man göra lixsom. Dagens Ideal är helt klart knasigt!!


image36


Men nu ska jag dra mig mot teleborghallen. Träning med flickorna.

TRAILER


http://youtube.com/watch?v=y6U8o9Ed0VI&feature=related

ÅH JAG KAN KNAPPT HÅLLA MIG !
hur lite sugen blir man inte när man ser trailern till Sex and the City filmen  ?

vetekudde & te ?

efter stress i morse så hann jag iaf i tid till tandläkarn. och bra besked faktiskt :) så ska dit igen den 30 och ta bort den (: ska bli så sjukt jäkla skönt ! två veckor till kan jag allt stå ut med. haha. gick tillbaka till skolan och pysslade lite med hemsidan. vilken fortfarande inte går så bra :( men men. Efter det fick jag så sjukt ont i magen, typ kramper så gick hem, sprang ner en jätte snabbis till stan och köpte en tjockiströja. så nu sitter jag hemma och tänkte värma en sån vetekudde och sen lägga mig i sängen och kolla på lite Sex and the City lr ngt. Måste bli bättre till i eftermiddag då är det träning ute på tbg. Hejs !

STRESS


usch.. att jag aldrig ska lära mig.. brukar faktiskt hålla tiderna nu för tiden men idag blev det inte ritkigt så.. Lite smått stressad ska vara hos tandläkarn vid halv så måste skynda lite nu. men återkommer under dagen !


Boktips!


innan man kryper ner så tänkte jag faktiskt slänga in ett boktips med. Ja är väl sådär kanske lite smått besatt av serien Gossip girl. ingen nyhet kanske. men iaf Serien finns i böcker och ja. läs dom! ;)



image34


Plugg..

tog en liten paus nu mitt all natur.. Kände att jag behövde det, fasiken det tar kol på mig och det är en hel del frågor som ska besvaras och svaren är inte dom lättaste och hitta heller.. SUPER KUL !! inte.
aja ska leka lite till Navy CIS är ju sen vid 11 tiden , får man inte missa!

slänger in en bild på klassen ;)

image33

first day at work

jaa då var man hemma efter en spännande dag ;)
Hann ju tyvärr inte vara med på såpbandyn men satt och kollade och hejade duktigt ;) blev dock förlust med 6-5 tro ja det var.. Attans Kungsmad slår Katedral nästa år !!

Ja det var ju första dagen på jobbet då. Gick helt ok (: men har dock en hel del Siffror, koder och nummer hit och dit i hela skallen som virrar runt. Men det ska nog gå bra hoppas jag ;P Man lär sig allting och har jag tur får jag nog en liten fusklapp ;) haha..

men nu äre dags och sätta sig och plugga lite natur och sen så kolla in nya Gossip Girl avsnitt 17 som kommit ut idag.. Sjukt spännande avslut sist så kommer slänga igång det så fort som möjligt , vill verkligen veta vad som hänt !


New week

Måndag ja. Första dagen på en vecka som kommer att innehålla en hel del. Kalendern denna vecka är sönderkladdad ungefär. Idag måndag så fyller ju som sagt lillebror 16 så det blir kalas för han.


Tisdag: Såpabandy med skolan och sen första dagen på jobbet! Önska mig lycka till :)

Onsdag: Ska till tandläkarn och se vad dom  säger om tandställningen, hoppas verkligen jag får ta bort den snart ! Sen blir det träning på kvällen med tjejerna!

Torsdag: Nationella Prov i Engelska, Egentligen Dans på kvällen men ska jobba ist.

Fredag: Jobba igen ;P

Lördag: Är ju modellcasting i Karlskrona blir nog tyvärr inte att jag åker dit men hade varit skit kul (:
Söndag: Utbildning inom gymnastiken och sen även träning direkt efter det.


Ser fram emot veckan faktiskt. Känns inte tugnt alls faktiskt att det är en del och göra. Jag tror att när man har mycket att göra lägger man upp tiden på ett helt annat sätt än veckor då man inte gör ett skit och tiden bara rullar iväg åt ingenting. Har man mycket och göra så gäller det verkligen och planera och sådär. Men nu ska jag städa upp det sista i rummet innan kalaset börjar.


Happy B-day!


ja Bror min fyller år idag så vi slänger in en bild på Syskonskaran och hoppas lillebror får en bra födelsedag :)





Söndagsfika

Vaknade på rätt sida och fick ett ryck att jag skulle ut och springa.. Men kom på att efter den lilla runda jag sprang så har jag nog SVERIGES sämsta kondition.. aja kom hem igen och satt och käkade frukost utomhus på baksidan, rikitigt skönt faktiskt. efter det så åkte jag och mamma ut till min gammelfarmor och hälsade på och satt ute i det fina vädret och fikade och pratade :)




Nu i eftermiddag blev det träning med tjejerna och sen så lite chill bara. Studsmattan lekte vi lite på jag och brushan. annars lugnt. Har även börjat rensa i mitt rum nu. Ser ut som kriget och inom kort är det stora förändringar på gång :) längtar tills det blir klart. och det blir det förhoppningsvis nu i bröjan av sommarn (:

Konfirmation

yes precis som rubriken så var det detta dagen bestod av. En lyckad dag iaf kanske ;P aja.. orkar faktiskt itne skriva så mkt mer ikväll. Kollade precis på min bästa väns bröllop lr ngt sånt och blev helt seg så nu äre bara och hoppa ner i sängen och sova. Ska bli sjukt skönt faktiskt !

Fredag

SOMMARN är på g nu asså. är ju ungefär bara 34 dagar kvar till sommarlovet och har en hel del jag måste göra innan de ;P Idag iaf så vare svets, det är utan tvekan den värsta lektion jag vet! anmälde även lagen till Såpabandymatchen mellan Kungsmad och Katedral som är på tisdag, ska bli sjukt kul (:
 
Laddar även för Sex and the City filmen som har premiär i Sverige den 21 juni. Så segt att den redan har premiär i USA den 30 maj !! det är nästan en hel månad!! aja.
men ska fixa lite nu. har lite och städa sen blir det kanske ut i solen och slappa lite ?




Torsdag

dagen har rullat på snabbt från kl 7 i morse fram till ikväll. Okej skoldagen har väl varit lite låg kanske. inte gått jätte bra dirket. Tapetseringen gick väl inte frammåt direkt och tänker knappt nämna bildhuggeri.
gick tidigare på den lketionen och stack direkt till Willys och skrev på alla papper osv. Så på tisdag ska jag dit och börja jobba ;P Direkt efter Willys var det och cykla bort till Kulturama och dansa och efter det stack jag och Nelly till simhallen och simmade massa :) Duktigt värre. Ska kolla nya gossip girl nu sen Navy CSI och sen somnar jag nog gott (:

inte långt kvar!

snart här! Sommarlovet asså. är ju faktiskt sista riktiga sommarlovet. Nästa sommar tar man ju studenten. sen vet man inte var man tar vägen ;P aja iaf. dagen har varit bra, lite seg bara men det får väl gå. Började med webdesign. vilket just nu går skit dåligt.. kommer verkligen ingenstans och fattar inte ett skit.. usch, bättre blev det väl inte när lektionen efter var natur och redovisning och ut och leta blad?! haha aja. slapp sitta i klassrummet när det var sjukt fint väder ute. sen samhäll som faktiskt var slappt och skönt. God nyheter om betyget faktiskt :)

kom hem och hann käka lite och sen vidare till Teleborgshallen, träna tjejerna. Gick bra. Under uppvärmningen så ringer dom från sommarjobbet och vill att jag ska komma dit imon och skriva under lite papper och sånt. Ska bli kul faktiskt ;P känner mig lite taggad.

har precis kollat lite Top model säsong 10 nu. och ska snart lägga mig och ta tag lite i körkortsboken. måste ju komma igenom den ngn gång med.

Kollade på massa gamla bilder igår och hittade denna x-antal år gamla bild från en sommar i härliga hällevik ;) Där jag grävt ner mig i ett stort hål i sanden. haha. Man kan ju inte annat än sakna sommar !



Sunshine

jao som rubriken , varit as fint väder idag ju ! tycker vi om.
Dagen har varit seg som fasiken. hade dock en rolig stund då jag malin och nelly inte var med på idrotten och lekte lite inomhus.. as kul ;) Har faktiskt öppnat teoriboken idag. Så ska fan ta tag i detta nu på allvar.

nu ska jag ut, antingen springa tror inte redigt på att konditionen håller där så går kanske en lång runda ist. Får väl se helt enkelt. återkommer kanske ;P

Måndag


måndag ja.. Hade en lektion idag sen blev det till och lyssna på treornas projektarbetesredovisningar. asså jag börjar typ känns lite stress nu vafasiken man själv ska hitta på. okej vill görangt med inredning så har ni ngt plejs som behöver ruskas upp lite så hör av er ;) Vi får väl se hur det går med de.
efter det så vare hem och sen åka och handla lite jag och mamma blev sjukt sugna på och grilla så vi köpte korv och grejer. Sen kom hem och drog igång grillen. Grillad korv. MUMS!
Måste börja ta tag i min körkorts teori nu med, har bara inte hittat tiden ritkigt än. men ska dra igång nu !!




DACKEVÅRAVSLUTNING

jaa då var det dags för årliga åravslutningen. Massa barn och ledare osv. Det är rätt härligt ändå :P
lite synd att man var tvungen och va inne i Teleborgshallen nu när det äntligen var lite fint väder ute. menmen. solen kommer fram fler gånger ;)  efter man kommit hem så var man rätt seg. satt och fixade lite papper till dacken så fullt med gymnastik asså ;P

Igår blev det ju utgång med lisa och emma. började med och grilla och käka lite och så. as najs. några timmar senare var allt kalas och vi drog oss ner mot stan, oleo närmare sagt. Var faktiskt kul (:  Haha, var så jäkla kul, kommer fram en kille till mig och bah - hur kollar du på naglar ?! haha vafan är det för fråga lixsom ? ;P lite kul var det ^^  efter det så gick vi mot pm. där sitter det en kille som ger oss sitt körkort ?! ofta man gör det då.. haha Nej! lite fjoll.. men en lyckad kväll helt klart!

usch imon är det dags för skolan igen. känns som man inte varit där på ett tag på grund av det "lilla lovet"
aja sova nu. godnatt!


lördag

igår vare meningen att jag skulle ut med lite folk då, men vissa bangade så det var lite tråkigt. Trodde det skulle bli en seg hemmakväll men icke ;P Anton hörde av sig så jag och nelly drog på fest på öster ist. Najs bev en spela -kort - fest^^ men det var najs : )

idag så drog jag och brushan ner på stan och shoppade lite :P Mammsen fyller ju som sagt år imon ; )
men ska fixa till mig lite nu, ska iväg på lite grillning med Lisa och Emma. Ha en najs kväll !

Nyheter ;)


jaa inte för mkt kul inlägg sista tiden kanske. Men här kommer iaf en uppdatering på de sista dagarna. Valborg spenderades hemma hos nelly med massa kul folk. Riktigt kul faktiskt ! (: så det var lyckat.

sen har vi ju då min lilla make over. Bild nedan ;) som ni ser är jag Blondie nu igen. och jag trivs ! haha. Känns skönt och vara tillbaka till sitt vanliga jag. Jag vet fler än jag som håller med mig. haha.

idag har det även införskaffats lite på stan. Var och kirrade en ny mobil, slänger in en bild på den med! Sååå söt ;)
även hittat tjockiströja på H&M och ett blått linne på gina. inga bilder tyvärr. menmen. Ikväll blir det kanske utgång med Victor och Jacob bla. om dom inte bangar ut så att säga ;P haha. aja vi hörs ;)

                        


MAKE OVER !


japps. det händer grejer här nu asså.
Bilder kommer nog upp ikväll ! :)