destination Hällevik NU!

godmorgon alla glada :D
vad är det för dag idag ;)?
JO dagen vi drar till hällevik. väskan är packad, jag ska in en snabbis i duschen. packa ner det allra sista sen bär det av :D wihoooo (:

ha en sjukt najs vecka allesammans för det ska jag ha! :)

ännu en uppdatering ;)

godmorgon!

snart är det jobbet som gäller. men måste ju säga att nedräkningen vi alla jobbat på sen förra året i början av augusti börjar lida mot sitt slut. det är nu bara idag + 2 dagar sen åker Stjärtabo girlsen ner till Hällevik och på fredag börjar årets läger. WOHOOOOOO :D

kommer bli så jäkla najs :)

så nu blir det hällevikspepp hela tills torsdag i bloggen :D


träningsverk!!

Hallå på er!
som sagt jag uppdaterar här då det händer ngt. annars bara jobbar jag och så.

helgen då, jo, jag robban och måns spenderade lör-sön i gymnasten i kalmar. Efter 9 dagars arbete i sträck så var jag grymt trött, därav ingen större presation, lessen boys.
Blev även lite utgång och gott käk. Tackar för helgen och den grymma träningsverk jag fått stå ut med :P
men det var det värt :)

ikväll så kommer papi med familija hit, vi ska grilla lite och så. Mamma och bröderna är i båstad hela veckan så jag är all by myself. Så najs med lite folk då och då. även om det är grymt skönt och vara själv.

puss!

oj!

shiet, jag uppdaterar nästan aldrig här längre och har nästan mer ´visningar än någonsin :S ?!
vad är detta lixsom..haha.. ehm aah,
fredags kan vi väl berätta lite om?!

ehm jag jobbade som vanligt, slutade vid 18 då kom min flickvän Henks :) som flyttat till norge på halvtid. Vi drog självklart till allas vårat McDonalds! hehe. Djupa konversationer och sådär och fick för oss att vi skulle ut på kvällen - loft kanske ?! japps så blev det.

Hem till mig och kirra massa, bytte om och turades om om hårspray, puder och speglar. haha. love you henks - de vet du!

började utekvällen på Lagerlunden med lite skönt folk och sen till Loft aka. terassen :P hade en grym kväll! Så jävla kul. Hem till mig och sova, båda somnade grymt snabbt vill ja lova. Sen var det bara upp dagen efter fixa till sig lite och sen till jobbet.

Nu sitter man hemma, grymt seg och trött! Räknar dagarna fram till helgen. bara 5 dagar jag behöver jobba sen blev det party hos Eva och sen lördag-söndag kommer bli grymt eller hur boys :)? wohooo :D TAGGA :)


semesterdagar

Japp, me the pensionär :P haha
har lite lediga dagar då och då och då vill jag verkligen inte vara hemma i växjö.
jag vill till kusten och sola och ta det lugnt, inte göra allt för mycket!
Jag har haft 3 grymt perfekta semesterdagar nu.

I fredags så var jag nelly malin och sofie i Tylösand, Halmstad. Solade och hade en skön och mysig dag tillsammans, vi börjar ju flytta lite på oss och sådär, man har jobb osv så vi kommer inte ses alltför ofta längre därför var det skönt och komma bort lite tillsammans :)

I sönags var det dags för ännu en utflykt, denna gång blev det med bröderna och Robins Hanna. Även robban kom dit och chillade lite. Började med och steka lite på Möllstorp, drog sedan vidare till saxnäs och hoppade loss på "bulan" eller aah pojkarna gjorde iaf :) jag och blondie nr 2 kollade mest på ;D

Idag onsdag blev det en trip söder ut, till Helsingborg med Robin och pappa, var och badade lite och så först och sen vidare till City, fick ett ryck och tog färjan över till Helsingör. Gick runt och bara var. Så grymt skönt var det! Kul och komma iväg lite, som sagt inte behöva vara i Växjö hela tiden!

Nu så, dags och sova snart, imon blir det jobb. RÄKNAR ner till Hällevik som fan! Nästnästa helg så jäklar :):) WHII!
för att inte tala om nästa helg... TAGGA pojkar :)
Godnatt, sovgott!