clean

vaknade kl ..... 15 idag.. herregud pappa hade nog rätt. jag behövde sova ut riktigt och nu så gjorde jag de ;P haha.
nu har jag faktiskt städat köket och ska snart dra igång i rummet med men tänkte slänga in en inlägg här lite snabbt först. känner man sig lite lite duktig när man städat och sådär? jo det gör man ;P haha.
pratade med mamma nyss med och dom kommer hem om några timmar då blir det fullt ös igen.
det har varit riktigt skönt nu och vara själv och bara " ha ett eget liv" göra precis som man vill utan och behöva ta hänsyn till någon annan. herregud jag längtar tills jag flyttar hemifrån. haha.
men dags och städa rummet nu iaf. före och efterbild kanske dyker upp här ;)

nothing

jobbet var sjukt segt idag ;P fast ändå kul stunder ´;p dampade loss rejält ett tag. haha.
har väl inte så mkt annat och berätta om min dag har inte gjort så mkt...
ikväll blev det lite webcam med pappa ;P haha måste juu testa grejerna lite ju ;P fast premiär med camen var tidigare i veckan .eller nej igår kväll var ju tvungen och smajla lite så kalmarpojken fick se mig utan rälsen ;P haha. aja nu blir det oth sen ska jag sova. är lite trött nu faktiskt ;P 

sara

stupid.

mår inte kalas.. mår illa som fan och ont i huvudet och snart är man på väg till jobbet.. ska bli så jäkla skönt och va ledig imon. inte klä på sig jag ska bara ligga och kolla på film imon. ska inte röra en fena!

men dags och reka lite. måste sminka mig och sådär innan jag sticker, vill ju inte skrämma livet ur folk. haha

ingen framgång direkt!

ohnej.. men egentligen vad förväntade jag mig ?! HAHA knappt rest mig upp från stolen där jag just nu sitter och gjort de senaste timmarna. okej 1 gång jag skulle hämta dricka i kylen.... usch jag hatar verkligen mig själv för att jag aldrig tar tag i saker. menmen. NU ska jag resa mig upp och slänga all skit som ligger på bordet iaf ;P haha
sen kanske rensa diskbänken och sen slänga mig i soffan och kolla på ännu mera oth :D vilketliv jag har... men pallar verkligen inte anstränga mig. är sjukt trött, eller är jag egentligen det ?!
något jag vet att jag är är iaf förvirrad.. vad händer nu?

home alone

skit överaltt och köket ser ut som crap! mitt rum.... ska vi inte ens tala om. det är det som är lite illa när man är själv att det är ingen annan som ex städar iordning i köket eller sådär. HAHA men iaf jag ska vara duktig idag och faktiskt ta tag i lägenheten och fixa till lite så det är lite snyggt när familjen kommer hem på söndag... tro mig det kommer ta till söndag tills jag fått tummen ur och städat. haha. jobbar sen nio idag på morgonen därav inget tidigare inlägg så det blir en nu när jag sitter och käkar lite spegetti och köttfärsås och baby carrots. aso har ni käkat dom ngngång dom som är från Dole ?! skit goda :) typ som sånna donken morötter. mums! men dom ersätter inte pringles som kommer fram om en stund när jag ska dra igång en film och sen städa. MOHAHa.
menmen återkommer under kvällen... ingen som vill göra ngt ikväll ?! hör av er :)


så gott  ;D haha mitt finger ser verkligen mongo ut!

goodnight

dags och hoppa ner i sängen och sova lite nu kanske. börjar jobba kl 9 imon. har inte koll dock på hur länge, vad gör alla imon kväll?! har ingen aning om vad jag ska göra faktiskt. det suger lite , fast det är rätt skönt och bara vara hemma och ta det lugnt oxå. njuta av ensamheten, det är så sjukt skönt och vara själv ibland, bara göra precis som man vill!
nu har jag iaf bestämt att jag ska gå och lägga mig!
sovgott allesammans!

dålig på att döda tid ?!

jag är verkligen den personen som är riktigt dålig på att döda tiden smart. haha jag vet det låter helt sjukt men asså har ni aldrig varit med om att när ni ska göra ngt så är man klar jätte tidigt innan man väl ska göra det.. då får man nästan lite panik och måtse döda tiden.. men jag lyckas då oftast alltid att komma försent. Ex. går jag upp tidigt och är klar långt innan typ skolan börjar då känner jag typ att okej men jag kan sitta vid datorn lite eller liknande och det slutar med att man kommer försent. Visst sen händer det väl att man försover sig och oxå kommer sent men ahja.

är sjukt trött nu ligger och slöar i soffan ska dra igång säsong 4 på One tree hill nu, det tar sig ;P haha. på willan var det fullt upp idag, jag lyckades med och stänga igen en hel kassa så den vädgrade öppna sig . haha. ingen har ngnsin varit med om det. och jag lovar detvar inte ens svårt ;) haha. aja. hörs kankse senare. lär ju bli fler inlägg under kvällens gång.


before work

klar nu, bara till och sätta sig på hojen och rulla ner för backen till jobbet.
jobbar till 8-tiden ikväll. kvart över till och med tror jag ;P
lagade värsta middagen innan till mig själv.. fan vad tråkigt det är allvarligt talat. och laga en seriös middag till sig själv det suger ritkigt hårt. aja mer om det ikväll. ska pysa till willan nu. tjarå!



Chris Brown - Forever

tillbaka igen.. haha har verkligen inte bättre för mig, haha. Även om förmiddagen har mest bestått av OTH så har jag lyssnar på Forever typ 70000 gånger. Jag skulle gått ut men icke, så blev det inte. men förväntade mig väl egentligen inte det heller. Kollade statistiken nyss, okej den ligger väl inte precis lika högt som typ Linda Rosings blogg eller typ blondinbellas men men det är väl ett 30 tal om dagen. Vilka är ni som läser här ? :P Spännande och veta. haha

men ska hoppa in i duschen nu, lär nog bli fler tomma och tråka blogginlägg under dagen. haha. Får komma på ngt kul och skriva om ;) Ses!


godmorgon

vaken och ensam.. haha . mamma och bröderna åkte för en stund sedan. så nu är jag själv fram till söndag.
men ska ju jobba nästan hela tiden så. Fåse vad jag mer ska hitta på dessa dagar.
Funderar på om man ska ta tag i dagen nu och kanske klä på sig lite och käka lite frukost och sen gå runt sjön?
eller så stannar jag hemma och sover lite till. haha..... känner jag mig själv rätt så blir det nog tyvärr det sista alternativet. hehe. aja frukost blir det nu iaf om jag orkar komma ur sängen. bästa vore kanske om ngn offrade sig och gav mig frukost på sängen ? haha.  Återkommer under dagen!


lite te till frukost kanske ?

sömnproblem?!

ungefär två timmar sen jag var här sist och skrev ;P Kollade på ett avsnitt OTH och blev lite sömning men sen så fort det var slut så kunde jag inte somna så blev det till att jag var vaken lite till, sitter just nu och pular lite och kolla lite och sådär, lär känna min nya baby helt enkelt. haha,
aja kanske dags och försöka sova lite nu iaf.. mamma väcker mig nog tidigt imon. familjen åker till Båstad medans jag får vara hemma och jobba..men det är väl ingen nyhet direkt, eller?
aja. hörs imon!

later

nuså är man hemma igen. ligger i sägen och ska snart dra igång lite one tree hill tänkte jag ... det var ju ett tag sen man kollade på det nu faktiskt .
kvällen har varit bra och mycket trevlig ;D blev lite grillat och vin hemma hos emma.
dags och checka lite movie nu då sen sova.. dags för jobb imon igen.

 
         

New Baby!

ohja..  nu har man införskaffat sig en ny kärlek :)
det blev en ny dator och en rosa dongel från 3, så nu ska det förhoppningsvis bli lite bättre på bloggfronten.
men är iaf riktigt nöjd med datorn... trots att jag suttit vid den typ 30 min ?!
har jobbat hela dagen. eller halva iaf. Var och shoppade loss på förmiddagen med mamma och hennes kompis sen så började jag jobba kl 2. sen slutade jag nu precis.

men nu ska jag dra vidare till Emma där även Lajsa är så det blir lite grillning och fotboll kan jag tänka mig. Sounds grejt! OHJA :D

hörs senare!

minisemester!

hemkommen från Hällevik nu. har ju inte kunnat blogga där nere. inte haft tillgång till ngn dator så. men det är snart dags för ändring. i veckan är det dags och insförskaffa både en ny dator och även ett mobiltbredband. Ngn som vet ngt som är bra? Tänkte jag skulle satsa på ett från 3.

Iaf. I torsdags efter jobbet så kom jag hem och sen bara käkade lite snabbt och sen så åkte jag med familjen till Hällevik. Firade även midsommar där med Kusinen och hennes kompis nere på Hanöhus. Mycket trevligt faktiskt! :)
Helgen har bestått av lite sol dock inte så mkt. men men. Bad i både bassänger och hav, massa slappande och faktiskt lite fotboll. Mjällby - Häcken. En massa jordgubbar oxå.

Nu blir det mat och sen så jobbet igen efter min lilla minisemester ;D Hoppas alla haft en bra midsommar!

Duktigt!

ohja, idag har jag haft en såndär duktig dag :)
Började med och städa hela rummet, alltså vi snackar ALLT. Dammande och hela kittet. Tog även tag i min toalett oxå.. som kanske inte varit sådär jätte fräsh sista tiden. haha. men nu är det rent och snyggt och man känner verkligen att. jaah så här duktig borde man vara oftare och hålla lite mer ordning. Men blir typ gladare ;P
iaf efter det så duschade jag och fixade till mig och sen så åkte jag och jobbade. Kom hem och då hade mamma ngt smycke-party ( alltså det kommer en som säljer smycken hem till en ) så hittade faktiskt två fina armband och ett halsband. Så dom tror jag kommer användas flitigt blev faktiskt lite kär ;) haha.

Just nu sitter jag lite halv trött med en kopp te och ska kolla på Dokumentären som gick för ett tag sen om Försvunna Madeleine McCann. Kommer ni ihåg?  missade iaf den när den gick på tv och nu hittade jag den på nätet så.

slänger in en bild på smyckena, kanske inte jordens bästa men får duga :)
ha en bra kväll :)

        
Ett rött och ett svart armband med olika pärlor och stenar på :)

Halsband med rosa och vita blommor.

kurs & 2-1

ohja.. kurs i teleborgshallen från 9-17 det gillar vi ... inte. haha lite segt och sitta inne typ första dagen på sommarlovet- Även om det inte änns känns som man har sommarlov nu. aja helgen består iaf av tumblingkurs då. Jag blir alltid så inspirerad av kurser och liknande och får massa ideer osv. men inte alltid dom sätts i verk bara.
igår blev det en trevlig kväll hos madde. Smörgåstårta och grejer. inte fel de.

ikväll då satt man bänkad framför tv mellan 18-20 ungefär. Sverige-Spanien matchen som slutade olyckligt. kunde ju blivit lika men nej.. då ska dom smäcka in ett mål precis i dom sista minutrarna.. det suger lite.

men ska återgå till One Tree Hill nu har ju kommit en bit nu och är helt inne i det. Funderar på om man även ska kolla på Sex and the city filmen?!

SOMMARLOV

panik ;P är lite stressad. Ska iväg till madde på födelsedagsfest :) Börjar nu vid 5 tiden och jag har knappt fixat mig alls. Vet iaf vad jag ska ha på mig och det är ett plus så nu är det dags och ta tag i det.
GRATTIS MADDE SOM FYLLER 18 IDAG :D

Senare ikväll vet jag inte om jag kanske ska ut med Elin oxå. Hon fyllde ju 18 i måndags så hon ska ut ikväll. kanske hänkar, vi fårse om det är ngt folk ute. annars kan det ju bli lite segt.

Idag fick jag sommarlov. Känns sjukt underbart. det var lite jobbigt där ett tag i skolan när vi skulle säga hejdå och sånt och Kenth som ska sluta :( Hoppas verkligen han kommer och hälsar på igen efter sommarn. Hvd kommer bli tomt utan han. Efter kyrkan så gick vi tillbaka till skolan och käkade lite tårta och sen så gick jag och Elin & Jenny ner till stan. Jenny lämnade oss efter en stund och då gick vi vidare lite. Hittade en tröja för 49;- på Gina på rean. Köpte även en turkost linne som jag tänkte jag skulle ha ikväll. Har blivit mkt för turkost nu sista tiden. Fint till sommarn när manär lite brun!

men nu ska jag skynda mig måste fixa till mig som sagt. Ha en trevlig kväll, hörs!

i förkyldningens tider & skolavslutning!

uschja. visste knappt att man faktiskt kunde vara förkyld när det ändå varit varmt nu sista tiden. skumt.. så halsen och näsan är väl inte riktigt som den ska va. Näst sista dagen i skolan idag, gjorde inte så mkt annat än städade hela Hvd, och tro mig ... det tar tid. blir bara så sjukt trött på de som bara sitter still och kollar på medans vissa städar.
Det går sjukt mkt fortare om alla hjälper till ... aja.

Igår då iaf så åkte jag och Jenny till Ljungby, Chrille tog ju studenten så. Kom dit vid typ 3 tiden kankse ? eller nått sånt, gick hem till henne smormor och morfar och åt lite och sen fixade lite blommor och sånt. Sen så kom Piri och hämtade oss så åkte vi vidare till skolan där dom sprang ut. När man står där och kollar på när dom springer ut... HUR lite sugen blir man inte då lixsom. Längtar verkligen tills man själv står där. men bara ett år kvar så. och tiden går fort!
Åkte hem till Chrille sen iaf och käkade mat och tårta och grejer och spelade lite GH och sådär. Sen på kvällen så gick vi hem till jennys mormor och morfar och sov. Upp tidigt idag och åka tillbaka till Växjö. Var på skolan fem i halv 8!! aldrig varit så tidig på skolan innan. hhaha så vi satte oss i cafeterian och vaknade till lite.

Idag då har det ju regnat större delen av dagen. Tänkte gå ner till stan och klippa mig men orkade faktiskt inte i detta vädret. fåse om jag gör det imon istället kanske. Dagen har istället besått av MASSA One Tree Hill.. rättare sagt typ 7 timmar. HAHA har sett hur många avsnitt som helst. Inne i slutet på såsong 3.
men nu är det dags och sova, ladda för sista dagen i skolan innan sommarlovet och innan sista året på gymnasiet!

Sovgott allesammans !

student


nu drar jag på studen i Ljungby ;P
kommer hem imon igen, då med uppdatering!

sänggavel

här kommer bilderna nu då på den nya sänggaveln, vad tycks ?




ojoj. toppendag.

känns som att allt går väldigt bra. eller allting känns väldigt bra nuförtiden. jag hade ju en period då allt var kasst och trist men nu känns det som om nästan allt är på topp alltså.
idag var det skattjakten på skolan så blev inte så mkt gjort på Ivän. Blev iaf klar med sänggavlen idag. så Patrik kom och hämtade den och körde hem den. Tackar tackar :)

Efter skolan så gick vi ner till stan och kollade läget. Köpte två linnen ett limegrönt och ett vitt tublinne. annars var det lugnt på shoppingsidan idag. köpte ju även lite presenter till Elin.

Efter stan så gick jag hem till mig och fixade iordning lite. bla mublerade in sänggavlen så nu är den på plats! :) Blev faktiskt riktigt bra. kommer nog bli mycket bättre när jag får en annan säng också :D Bilder kommer senare ikväll.
iaf när jag varit hemma en timma ungefär så kom elin jenny esmeralda malin och nelly hit så vi började grilla och sen käkade lite. Det blev även lite studsmatta och en tuff-match i kubb.
Måste tacka för en sjukt trevlig dag, hoppas du är nöjd med födelsedagen Elin :)



Gänget

GALET

jaa det var lördagskvällens ledord :D hade galet kul och gjorde en del crazy stuff oxå  ;P haha lyckad kväll så att säga.

hade avlustning idag med dacken så nu ligger gymnastiken nere till Hällevikslägret i slutet av juli . eller nej förresten . det är ju tumblingkurs nästa helg. men sen efter det så dröjer dte ett tag. jobbade efter avslutningen idag. skumt folk det finns ändå. aja. mitt uppe i söndagens one tree hill-maraton.

imon blir det grillning med tjejerna at my place. Elin fyller 18 Grattis :D
seeyaa!

tillbaka på banan

bloggen har legat nere... en dag^^ haha. iaf  i lördags blev det student firande för kusinen. En riktigt lyckad kväll vill ja säga :) hade skit kul. började med och åka till Haganäs och kolla på när dom sprang ut. sen vidare ner till torget och kollade på när dom åkte runt i bilar och släp och båtar och allt var det var. Sen hem till Lisa och käka mat och sådär. Trevligt trevligt. Efter det så gick jag med Emely och hennes kompis till Speakeasy eftersom joel och filip bangade och ida med för den delen ;) HAHA ( bara för jag vet att du läser ;) iaf:) hade kul där, var med brushan och dansade lite. kom hem och somnade som en stock efter en lyckad dag!

Fredagen blev lugn och skön, tanken var väl egentligen grilling med folket men jag pallade faktikst inte ;P Blev en heldag med One Tree Hill istället. är snart klar med andra säsongen och är helt fast!! Hittade en samling med all musik från serien. Det är som med OC. riktigt bra musik i avsnitten ;P

Idag lördag är det snart dags och jobba. ska hoppa in i duschen om en stund. har städat upp lite här hemma, malin kommer ikväll kl 21 efter att jag slutat jobbet och då ska va bara fixa lite och sen dra vidare till Ellen som fyller år imon. GRATTIS :) så det blir och fira henne och sen utgång, ska bli skitkul faktiskt.
men duschen nu ha det så bra och ta det lugnt ikväll folket :)


Visst blir ni sugna ;)?
jag köpte faktiskt jordgubbar idag så tänker sätta mig på baksidan sen och käka mina jordgubbar!

Åker när som helst

redo för student nu och sådär. har fixat allting.
ha en trevlig dag allihopa :)


image61

student :)

solsolsolsolsol :D alla blir så glada och pigga det är ju inte fel ;)
slutade lite tidigare idag för vi sak till Älmhult idag igen, Kusinen tar studenten idag sen blir det party ikväll.
Kenth bjöd på fika idag, tårta och grejer bara för att han ska sluta :(:( det är lite illa faktiskt. eller mkt.
aja sprang ner en snabbis till stan och köpte mig ett solpuder från isadora testade nu och det verkar bra faktiskt :) vi får väl se när man har använd det lite hur det känns och sådär.
måste även rekomendera  (IGEN) Body Shop's Body Butter som är skitbra. och luktar underbart gott. jag har nu Satsuma Body butter luktar härligt! :)

image59
Body butter Satsuma
image60
Isadoras Bronzing powder.

Betygsnack

usch jag hatar det.. man sitter där med läraren och bara väntar på och få sit betyg.
okej det kanske inte är så jobbigt om man känner att det gått bra i kursen osv.. men när det verkligen inte har det då sitter man typ bara och skäms. uschusch. har inga mer naturlektioner nu iaf, inga mer samhällslektioner. så skönt :)
ska fika med peo snart. samhällsläraren :) nu innan sommar och avslutning och sådär. ska bli mys (:
ska snart ner till matteläraren och få betyget där med. aso jag vill bara ha sommarlov nu!!

hörs senare!

fast one!

okej en snabbis nu. Redovisningen gick bra idag faktiskt. Hann väl kanske inte riktigt klart med allting menmen.. bättre att man gjort lite än inget alls.. eller ?!
efter redovisningen gick jag ner till stan och tänkte jag skulle klippa mig men det får helt enkelt bli imon eller till helgen. Jo sen då Älmhult och balen. jag tog bussen från stan vid halv 1 typ och kom fram till älmhult vid kvart i 2 typ och gick hem till moster och överraskade henne :) Åkte sedan till frisören där min kusin hade fixar frisyren och sminket och allting. Hon blev överraskad som fan och glad :) Så jäkla snygg blev hon !!! haha
Efter alla fotografering och "mingel" i ngn park så gick vi till mormor och morfar och grillade lite och sen var det dags för hemfärd. Kom hem och satte mig och kollade lite på OTH. Sitter just nu och redigerar massa bilder som jag ska ha med mig IMON till webdesign lektionen.. sista nu innan skolan slutar, känns lite tufft. har ju alla sofies bilder oxå som ska redigeras. hoppas jag hinner :S lär väl bli ännu en sen kväll?

Sovgott

Inredning

suttit i ungefär 1,5 timme nu och renskirivt allting.. uschusch jag kommer va trött !!
idag är det dags för redovisning iaf. känns inte för ljust.
Idag så har även min kusin bal :) Funderar på att överraska och ta bussen till Älmhult och kolla, men fåse om jag hinner och om det går bussar och sådär. Hoppas hon inte läser ;P ingen överraskning då ju HAHA. aja.
Ska nog hoppa in i duschen och sen fixa i ordning mig ska tidigare till skolan idag.
hörs under dagen då kommer en uppdatering på hur redovisningen gick och om jag åker till Älmhult eller inte.

image58
Mysigt i vårat inredningsrum ;)?

Blondie

sänggaveln blev inte klar idag heller.. Läraren som jag tänke skulle hjälpa mig och plottra var ju inte där idag :( det var lite illa faktiskt.. måste ju hinna ta hem den innan sommarn. men men. får fixa de i veckan lr ngt.

Hade världens håltimma efter engelskan så stack ner till stan och mötte upp mamma och hennes kompis. Gick och fixade grejer till inredningen till skolan som vi ska redovisa imon.. och vi är inte ens klara!! usch.
iaf gick lite på stan. hittade en jättesöt sommarklänning och ett par skor :) köpte även örhängen.
Gick tillbaka till skolan efter att ha fixat lite studentpresenter och sånt och hade oödiglektion som fan! efter att vi slutat stack jag hem och käkade lite och sen till jobbet. Kom hem och färgade håret så nu är den hemska utväxten borta . HAHA. Nu har jag suttit och renskrivit det mesta till redovisningen imon. stressar som fan och några i min klass hade tydligen besämt att vi skulle flytta hela redosivningen till imon kl 8 på morognen vilket jag tycker var jäkla nötit för då hinner man inte ens förbereda sig.. uschja, men ska sova nu iaf, sjukt trött.

image56
Klänningen jag köpte

image57
Skorna :)

bloody monday....

jaa då var den här igen , måndagen som vi alla gillar sååååå mkt,... INTE. Vaknade typ tjugo över 7. LIte tajt blev det men så kom ett mirakel och jag kom i tid till skolan... vilket typ aldrig händer på måndagar. Lite sjukt. Sitter ju nu och velar om vilket mönster jag ska skriva ut och ha på min sänggavel som jag gjort. Ska snart upp till graf och fixa det. gäller och bestämma sig nu. återkommer under dagen 

                              

Något av dessa två mönster ska bli på sänggaveln. Bilder kommer senare när den är klar.
Vilker förhoppningsvis blir idag.

Sunny sunday

ohja sol har det varit gott om idag och det gillas stenhårt! Det blev lite solning och sen så stack jag till teleborgshallen. Vi körde uppvärmning ute idag. Riktigt skönt! Efter det hann jag inte mer än hem förrän Henke ringde och tvingade ner mig till sjön. Eller han sa kom till statyn vid stranden vi är där Jag tänker då lixsom okej dom ligger säkert där och chillar lr ngt. Nej, för när jag kommer dit då sitter dom i en trampbåt och tvingar med mig. haha.Men det var skönt faktiskt och bah sitta och ta det lite lugnt. Trevligt trevligt. Gick hem och sen så har det varit ännu lugnare inte gjort alltför stora ansträngningar. Fick ett litet ryck innan jag satt och kollade lite filmer och sånt och hittade massa gamla avsnitt av Fångarna på fortet. HAHA var ju tvungen till och kolla så det har jag väl gjort typ. är väl det enda. Hur mkt ville man inte vara men där då när det gick på tv. Jag hade fortfarande itne bangat om jag fick vara med :D haha. Men nu ska jag faktiskt sova. sjukt trött!!

image53

9 DAYS TO GO!

image52

Party party

fredagen blev ju lugn sen så det var ju inga större problem och ta sig upp igår morse vid 7 tiden.. Jobba kl 8 ;P Gick bra. Kom hem och duschade snabbt som fan och fixade mig och sådär så kom annso och hämtade mig och så körde vi till Ingelstad - farbror hade fest. Trevligt trevligt senare på kvällen så kom mamma och hämtade mig körde snabbt in till stan skulle möta upp min granne och sen skulle vi till oleo. Kom dit precis !!!!!! innan tiden gick ut för gratisbiljetter går ju ut innan 11. men jag hann ;P Efter en riktigt lyckad kväll kom man hem och somnade gott!! idag blir det soffan som gäller.. ska bort till tbg-hallen några timmar med.Hörs!