Grisar ska inte ha roligt

Ida sov ju här inatt , blev lite singstar och så igår, film bland annat. Kollade även in Emil & Griseknoen på morgonen. Mormor och morfar och hälsade på. käkade middag och sånt.
 Nu ikväll blir det Paradiser på tv 4 kl 20.00. Längsen man såg den så, kommer ej ihåg om den är bra lr inte.

Okej det är mörkt ute men ändå känns det mkt ljusare nu på ngt sätt, man vet att det är på väg och bli sommar och hela baletten, jaja ... det är ett tag kvar men ändå. Jag längtar sönder iaf !
Nellsan och jag gick ju runt sjön igår och vi pratade en del om framtiden att lixsom tänk, nu är det sista terminen i 2an, sen är det bara 3an kvar ett år sen står man där dagen efter man gått ut skolan och har ingen aning om vad man ska ta vägen.. Kanske har man ett jobb kanske inte. Funderar över om man ska flytta ngn annanstans eller stanna kvar här. Kanske vill man ut och resa och se sig omkring. Shit det går fort.  Snart står man där.
Tänk nu vet man att efter varje lov osv så vet man att man har sin skola att komma tillbaka till och alla kompisar osv. Men sen då har man inte det, man kommer itne kunna träffas varje dag och någon flyttar dit och ngn annan flyttar dit. Helt plötsligt kanske man står där ALONE.... Känns sjukt läskigt och tänka så.
Men vi kom fram till det att det är nu man skaffar vänner för livet. Vi kankse inte kommer att umgås hela tiden efter vi har gått ut skolan , men om några år kanske så kommer vi ju förhoppningsvis vara lika tajta som vi är nu.
Friends for life !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback