i förkyldningens tider & skolavslutning!

uschja. visste knappt att man faktiskt kunde vara förkyld när det ändå varit varmt nu sista tiden. skumt.. så halsen och näsan är väl inte riktigt som den ska va. Näst sista dagen i skolan idag, gjorde inte så mkt annat än städade hela Hvd, och tro mig ... det tar tid. blir bara så sjukt trött på de som bara sitter still och kollar på medans vissa städar.
Det går sjukt mkt fortare om alla hjälper till ... aja.

Igår då iaf så åkte jag och Jenny till Ljungby, Chrille tog ju studenten så. Kom dit vid typ 3 tiden kankse ? eller nått sånt, gick hem till henne smormor och morfar och åt lite och sen fixade lite blommor och sånt. Sen så kom Piri och hämtade oss så åkte vi vidare till skolan där dom sprang ut. När man står där och kollar på när dom springer ut... HUR lite sugen blir man inte då lixsom. Längtar verkligen tills man själv står där. men bara ett år kvar så. och tiden går fort!
Åkte hem till Chrille sen iaf och käkade mat och tårta och grejer och spelade lite GH och sådär. Sen på kvällen så gick vi hem till jennys mormor och morfar och sov. Upp tidigt idag och åka tillbaka till Växjö. Var på skolan fem i halv 8!! aldrig varit så tidig på skolan innan. hhaha så vi satte oss i cafeterian och vaknade till lite.

Idag då har det ju regnat större delen av dagen. Tänkte gå ner till stan och klippa mig men orkade faktiskt inte i detta vädret. fåse om jag gör det imon istället kanske. Dagen har istället besått av MASSA One Tree Hill.. rättare sagt typ 7 timmar. HAHA har sett hur många avsnitt som helst. Inne i slutet på såsong 3.
men nu är det dags och sova, ladda för sista dagen i skolan innan sommarlovet och innan sista året på gymnasiet!

Sovgott allesammans !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback