godmorgon skåningar

vaknade bara för en liten stund sen, sitter nu och kollar upp lite tågtider osv, måste ju tyvärr hem idag, blev bara en liten kortvisit här i Skåne.

iaf, gårdagen, kom ju till Malmö lite efter 10 då åkte vi hem till Esmeradla provade ut kläder och sådär och sen så åkte vi till hennes skola där vi skulle fixa iordning hår och smink och så. efter x-antal timmar så började det likna något. Esmeralda som då var i gruppen framtid fixade oss till extrema framtids modeller, hade grymt stort hår och en stencool sminkning, det var verkligen extremt, det gör man ju aldrig själv så det var kul och se sig själv i de ;P

när vi var klara på skolan så gick vi till Hotellet där visningen var, hade för lite genomgång och sådär av catwalken,  genrepet var typ kaos ingen gjorde det man skulle osv :P haha. sen då  vid halv 8 så började det och eftersom vi var framtiden var vi sist så fick vi vänta ganska länge innan vi skulle ut. sen väl ute på scen så gick det skit bra :)

När allt var slut och klart och sådär så var det käk på gång, ingen hade typ käkat på hela dagen, endast lite frallor som vi fick av skolan. så MAAAAT. slutade på donken ..... hehe.

nähe nu ska jag ta och ringa lite här och fixa lite, hörs senare när jag sitter på tåget hem troligen (:

har inte lagt in några bilder på datorn än, men det kommer, håll ut! ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback