Riks helgen

Riks Final Helgen


Har varit taggad till tusen sista veckan nu asså inför denna helg, har lixsom längtat sen vi gick vidare från Motala i mars. Iaf, haha. Åkte från Växjö i fredags eftermiddag vid halv 4 tiden mot Hultsfred och UT riks finalen. På vägen dit så kom vi på att vi inte hade fixat ngn mat till tjejerna. Trodde att vi skulle få mat när vi kom fram, haha men där hade vi fel. Så vi fick helt enkelt köra in till Hultsfred City och handla lite mat och sånt. Så efter lite shopping så åkte vi till Hagadal och körde igenom friståendet några gånger. På kvällen blev det lite barngeni och fjoll som vanligt med tjejerna ;) Alla somnade nog gått med en hel del nervositet i kroppen. Fick stiga upp tidigt dagen efter för vi hade tidig förträning så upp och käka frukost och sen till hallen och köra igenom mattan. På lördagen så tävlade vi i matta på förmiddagen och i friståendet på eftermiddagen. Gick bra i båda momenten. Dock lite missar och vilket var väldigt synd för tjejerna körde riktigt bra! På kvällen så skulle vi ju ha myskväll med pizza och lite sånt. Vi kirrade pizzan och efter det så gick tjejerna lös på godiset och fick en rejäl sockerkick och levde loppan, hade disco och grejer. Haha så jäkla roliga är dom!

Idag då så skulle vi tävla i hopp och det gick väl bra det med. Missade en volt och lite så men räknar man bort den så var hoppet bra (: Vi slutade på en 15:e plats och det tycker jag dom ska  va stolta över. Det är inte alla som kommer till Riks finalen! ;)


Efter prisutdelningen så körde vi hemmåt. Körde bort till teleborgshallen och tänkte vi skulle kolla in karl oskar och lite sånt men det var slut när vi kom dit. Och i den tävlingen var det Skatelöv som kammade hem vinsten. Congratz ^^

Kom hem, hem duschade och visst är man seg efter helgen. Men fan va kul det har varit!

Kommer nog somna gott inatt efter en skoj helg med en hel del sjuka grejer ;) haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback