10 inredningstips

Tomma ytor är mer lättstädade och ger ett lugnare intryck , man behöver inte ställa en prydnadssak på varje liten yta.


Täckta skåp och lådor tar bort den stökiga känslan.


Ha alltid en tanke med alla saker du har i rummet. Varje sak och möbel ska kännas att det är du som valt det och ställt det där av en anledning.


Bestäm dig för ett tema som ska passa in med resten av huset, på så sett får du fram den röda tråden vilket skapar harmoni i rummet. Det kan vara en färg, en stil eller bara en känsla som är just du.


Det är viktigt att  du försöker få balans i rummet med belysningen , dela upp punktbelysningen så du kan skapa olika stämningar beroende på vilka lampor du väljer att ha tända.


Plocka undan saker som inte har någon egentlig plats i rummet. Släng eller ge bort sådant du inte använder, även i skåp och garderober.


Stanna upp och gå på magkänslan var tex sängen ska stå, första känslan stämmer oftast. Tänk efter om du utnyttjat rummet på bästa sätt. Övermöblera inte och placera inte möbler där de egentligen inte får plats.


Planera din förvaring noga. Att alla saker har en plats gör det lättare för dig i vardagen.


Textilier ger  en mer harmonisk känsla, kuddar, plädar, mattor etc. En smaksak  hur mycket du vill ha men lite textil behövs som regel för trevnadskänslan.


Sätt personlig prägel på ditt hem. Det är du som bor där och bara du som vet vad du tycker om! Känner du inte för att lyssna på några inredningstips, gör inte det, så  länge du trivs!



text, inneonline.se, bild , pinchdesign.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback