det är tufft att storhandla

vaknade lagom utvilad och sådär första tanken som kom upp var ÅÅÅH LOV !!!
ja det kan väl nästan inte bli bättre. ehm jag & mamma skulle simma idag , blev att vi hamnade i soffan ist och kollade på ngn skit på tvn. kom iväg sen iaf och skulle fixa lite grejer. skulle åka och handla på City Gross. asså redan när man såg hur smock full parkeringen var så tog det emot att ens gå in innanför dörrarna.
kom in och aah, det var tamejfan folk överallt. det var lixsom så man fick knöka sig fram med kundvagnen, alla körde in i alla och sådär. Bättre blev det ju inte när man kom fram till mjölkdisken lr den. det verkar som alla måste hämta mjölk samtidigt för där är ju alltid hur mkt folk som helst. Då trodde jag lixsom det värsta var över men nej då kommer vi till köttdisken och jag lovar där var ännu värre. det går och mäta med rusningstrafiken i centrala sthlm ungefär. uschja.
sen äre ju påskhelg och allt och affären vet att alla handlar mkt alla vill ha allt. Så varför då inte smäcka upp lite "smak"-stånd eller prova på stånd eller vad man ska säga. Man behöver ju inte äta lunch den dagen man ska och storhandla när det är storhelg för där bjuds ju på allt. Vi börjar med lite korv och sen så äre våfflor och dricka och ja. you name it. efter man skrapat ihop allt som man ska då ska man sen till kassorna underbart ! 2 mil ungefär ^^
känslan och komma ut och sätta sig i bilen med en påse godis med sura-bilar är då obeskrivlig ;) haha nej men det är tufft och storhandla. ingen lek inte. nästan så man borde ta handlar-kort i affären när man ska ut och rejsa med kundvagnen. aja nog om storshopping.

förövrig har jag inte gjort ett skit idag. spelat ett småkryps liv. Klarat helt spelet snart DEDU nelly :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback